Trending:


Caesar wrap je snadný, lehký a chutný. S videonávodem ho připravíte za pár minut

Všude se doporučuje konzumovat lehčí a zdravá jídla, ale někdy se nám může zdát, že je jejich repertoár značně omezený. Rozšiřte si svůj rejstřík zdravých lehkých svačin nebo večeří tímto Caesar wrapem, který je hotový za pár minut.


Zjistěte, které slavné ženy požádaly své manžely o ruku

Feminismus je do značné míry novým trendem, ale mnoho žen stále sní o dni, kdy jejich životní láska poklekne na jedno koleno se sametovou krabičkou. Existuje však několik průkopnických žen, které se snaží vyrovnat podmínky, pokud jde o žádosti o ruku! Podle Taiky Waititiho to byla jeho manželka Rita Ora, kdo stiskl spoušť jejich zasnoubení. „Požádala mě o ruku a já okamžitě řekl ‚ano‘,“ prozradil v srpnovém rozhovoru pro Vogue. Ora ho požádala o ruku během dovolené v Palm Springs v létě 2022 a o několik týdnů později se vzali ve svém domě v Los Angeles. Malý obřad se konal 4. srpna a zúčastnilo se ho jen několik blízkých. „Bylo tam asi osm lidí - jen blízcí přátelé a rodina a rodiče na Zoomu,“ řekl Waititi. Na seznamu hostů byly i jeho dvě dcery: jedenáctiletá Te Kāinga a sedmiletá Matewa Kiritapu. Dvaatřicetiletá Ora uvedla, že sní o tom, že se 47letým Waititim rozšíří svou rodinu. Je čas rozdělit se o vydělávání peněz, o domácnost, o péči o děti a o hrůzu, která vyvolává zvracení, když někoho požádáte o ruku. Podívejme se, které slavné ženy porušily tradici a položily otázku jako první. Klikněte do galerie a můžete začít.


Váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení

Už teď se na vesmír obracíme s mnoha dotazy - na barvu síly, na nejlepší parfém nebo na to, jak lépe spát. Proč ne styl? Osobní styl je pro každého jedinečný a vy můžete využít své hvězdné znamení k tomu, abyste se dozvěděli, která módní volba vám pomůže cítit se silněji. Objevit svůj osobní styl může chvíli trvat a může to být složité. Když se poradíte s hvězdami, bude o něco snazší upřesnit vlastní oblíbenou estetiku. Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaký je váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení.


Nejlepší stromy pro malou zahradu

Stromy na zahradě doslova oživují! Je to také zdravá a krásná věc. Žádný z těchto stromů není vyšší než 9,14 metru (30 stop) a ve skutečnosti se mnoho z nich vyrábí v zakrslých odrůdách, které jsou mnohem nižší. Prohlédněte si následující galerii a objevte nejlepší stromy pro malou zahradu.


5 barvy, které nikdy nejde sladit s šedou podle designérů

Šedá je jednou z nejčasovějších barevných možností, která funguje jako neškodný neutrální odstín v mnoha stylech interiérového designu. I když je šedá dekorace všestranná a může být kombinována s různými odstíny, odborníci říkají, že existují určité barvy, které by nikdy neměly být kombinovány se šedou, aby se co nejlépe využilo tohoto chladného neutrálu. O post 5 barvy, které nikdy nejde sladit s šedou podle designérů apareceu primeiro em...


Nejkrásnější přání ke Dni Matek – inspirujte se slavnými osobnostmi a popřejte své mamince jako J.K. Rowling nebo Sophia Loren

Nejkrásnější přání ke Dni Matek – inspirujte se slavnými osobnostmi a popřejte své mamince jako J.K. Rowling nebo Sophia Loren. Maminky slaví svůj svátek v různých zemích v různé dny, u nás a také například ve Spojených státech amerických se jedná o druhou květnovou neděli. V roce 2021 připadne Den matek na 9. květen. Jako skutečně oficiální, celonárodní svátek, se historicky slavil v USA v roce 1914, u nás se jeho počátek datuje do roku 1923.


Bouchací bloky jsou novým kuchyňským ostrovem?

Pokud sledujete trendy v designu, pravděpodobně jste už viděli, jak se bouchací bloky stávají populárním doplňkem kuchyňských schémat. Přenosné, šetřící místo a s jedinečným designem, jsou tyto oživené kusy novým způsobem, jak vytvořit kuchyňský ostrov? O post Bouchací bloky jsou novým kuchyňským ostrovem? apareceu primeiro em DecorStyle.


Tyto norské kostely jsou poslední svého druhu na světě.

V kopcích a údolích nehostinného norského podnebí se nachází řada středověkých staveb, které jsou svědky zkoušky časem. Jedná se o klášterní kostely v zemi, které jsou významné nejen svou architektonickou nádherou, ale také bohatou historií. A co víc, na celém světě jich zbývá už jen 28! Zaujalo vás to? Projděte si tuto galerii, kde se na každý z nich podíváme blíže.


Recyklovaný nábytek, vytříbený design a přirozeně stárnoucí interiér

Může být padající omítka na stropu designovým prvkem? Když je obklopena správným nábytkem a dekoracemi, je to možné. Pojďte s námi nahlédnout do kouzelného bytu v domě, který byl postavený už před sto lety.


Jak získat ideální plat podle slavných žen

Ženy se již musí potýkat s rozdíly v odměňování žen a mužů, ale navíc podle mnohých existuje určitá společenská podmíněnost a další formy diskriminace, které ztěžují vyjednávání o vyšším platu. Zábavní průmysl se v posledních letech ocitl v centru pozornosti, protože se brutálně ukázalo, jak velký je rozdíl. Neschopnost vyjednat si podmínky, ať už jde o žádost o zvýšení platu, větší flexibilitu nebo rovnoprávnost, může mít obrovské dopady na váš život, tak proč nezjistit, jak to dělaly některé z nejúspěšnějších žen světa? Podívejte se do této galerie na několik tipů áčkových celebrit, jak se dostat k příjmu, který si zasloužíte.


Nejkrásnější dárky ke Dni matek. Už víte, čím obdarujete svoji maminku?

Na druhou květnovou neděli připadá Den matek, což je skvělá příležitost, kdy oslavit jedny z nejdůležitějších osob v našich životech – naše maminky. Květina či čokoláda určitě potěší, ale pokud chcete pro vaši maminku vybrat trochu osobitější dárek, máme spoustu tipů. Vyberete hedvábný šátek, kabelku od českých designérek, stylový šperk nebo třeba kvalitní pohodlné povlečení?


Denní horoskop na 8. května 2024: Vodnáři by měli méně utrácet, Raky čeká pohodička

Denní horoskop nejen pro ženy na středu 8. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Efektivní využití prošlé kosmetiky: Tonikum na zrcadlo, hydratační krém na boty, kosmetický štětec na klávesnici

Šetřit lze všude, a to i na kosmetice. Samozřejmě v rámci zdraví není vhodné používat prošlou kosmetiku, a to hlavně na pleť a pokožku. Jenže to však neznamená, že ji musíte vyhodit. Jak efektivně můžete ještě využít prošlou kosmetiku?


Malíř imponuje sérií kreslených obrázků plných detailů vytvořených na poznámkových blocích

Malíř Aron Wiesenfeld byl vyzván, aby použil papír z poznámkového bloku jako plátno, a nakonec vytvořil celou sérii malých děl. The post Malíř imponuje sérií kreslených obrázků plných detailů vytvořených na poznámkových blocích appeared first on Instafamosos.


Řekněte sbohem špinavé zástěně u sprchového koutu. Poradíme vám, jak ji vyčistit

Čistota koupelny je důležitým prvkem pohodlí a hygieny v domácnosti. Zástěna u sprchového koutu často trpí usazeninami vodního kamene, mýdlovou špínou a plísní. V tomto článku se podíváme na různé metody a tipy, jak účinně vyčistit zástěnu u sprchového koutu a udržet koupelnu v neposkvrněném stavu. Sprchový kout je jedním z nejčastěji používaných prvků koupelny, a proto je důležité, […]


Jak na dušené hovězí maso, které se rozpadá a uvnitř zůstane krásně růžové

Upečte si hovězí pečeni. S lahodnou omáčkou a domácím knedlíkem to bude dokonalý sváteční oběd. Pomalu dušené hovězí vyžaduje sice více času, ovšem věřte, že je to velice výhodná investice a výsledek stojí za to. Hovězí pečeně na je recept snů.


Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma

Nejen na bonbonech si v dobách socialismu děti kazily zoubky, stejnou službu společně se zahnáním chuti na sladké jim prokázaly arašídky v cukru. Mnohým pak láska k nim zůstala až do dospělosti. Prodávají se naštěstí dodnes a ty nejznámější seženete pod značkou Jojo.


Jak je to s čerstvostí vajec v obchodech: Vejcím se prodlužuje spotřeba různě,

Je pravda, že se v obchodech se prodávají vejce stará i tři týdny? To je jeden z dotazů, který nám poslala naše čtenářka do rubriky Otázky a odpovědi. A my samozřejmě máme odpověď.


Plamének můžete získat z rostliny, kterou už máte doma. Odeberte řízky

Plamének je nádherná rostlina ve spoustě barevných provedeních. Pro všechny je společné to, že vám nabízí velké množství květin za minimum péče. To je důvod, proč je tato rostlina tak oblíbená. Jeho množení je také velmi jednoduché. Jedním z nejjednodušších způsobů je odebrání řízků. Tím mateční rostlině neublížíte a získat můžete celou řadu dalších rostlin. Níže je podrobný návod, jak na to.


Samolepící tapeta změní váš interiér za pár desítek korun, radí známá influencerka

Nábytek, stěny, dveře, kuchyňská linka. To všechno můžete změnit doslova za pár desítek korun díky samolepící tapetě. Držet bude téměř na jakémkoli povrchu a práce s ní je víc než snadná.


Nejlepší organická hnojiva pro vaše rostliny: můžete je použít, i když bydlíte v paneláku. Jeden druh hnoje ale nikdy nepoužívejte

Skutečnost, že organická hnojiva jsou pro naše rostliny mnohem výživnější a lépe využitelná, než ta průmyslová, je známá. Mít na zahradě svůj vlastní kompost je tedy k nezaplacení a je to znát i na výši úrody, kterou nám organicky přihnojené rostliny dávají. Určitě si pamatujete, že stejně, jako kompostem dodáte spoustu živin hnojem od hospodářských zvířat. Jak to ale udělat, aby i ti, kdo doma nechovají ani koně ani slepice, mohli taková...


Nejlepší tipy, jak zabránit impulzivním nákupům

Když se rozhodujeme, jak utratit peníze, většina z nás si občas ráda dopřeje něco dobrého. Ať už je to večeře v nové luxusní restauraci ve městě nebo pár bot, které jste si vyhlédli, je důležité si jednou za čas dopřát. Když se však z pohoštění stane takový zvyk, že zasahuje do našich finančních cílů, je na čase to považovat za problém. Impulzivní nákupy jsou častějším problémem, než si možná myslíte, ale existuje několik věcí, které vám pomohou udržet je pod kontrolou. Jste zvědaví? Podívejte se do této galerie a dozvíte se více.


Met Gala 2024: Podívejte se na nejkrásnější róby z červeného koberce

V noci proběhla největší a nejočekávanější módní událost roku - Met Gala. Slavnostní večer se již tradičně uskutečnil v Metropolitním muzeu umění v New Yorku a z úchvatných rób, které vynesly slavné celebrity, byli unešeni i ti největší módní nadšenci. Téma letošního Met Gala bylo Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Podívejte se, jak se se zadáním vypořádali světově nejuznávanější módní návrháři. Které róby vás letos zaujaly nejvíce?


VIDEO: Eliška srovnávala, který fastfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou

Fastfoodové jídlo je téma samo o sobě, ale Eliška se rozhodla, že otestuje jeden segment, který je u mnohých strávníků velmi populární, a to kuřecí hamburger. Navštívila proto tři podniky a vyzkoušela, jakým způsobem připravují svou drůbeží specialitu.


Hanychová ukázala nožky, Pagáčová s vysokým rozparkem a Maurerová s výstřihem až k pupíku. Žhavá móda z Ivety

Pozvané osobnosti si nenechaly ujít premiéru závěrečné řady minisérie Iveta. Událost se uskutečnila v pondělí 6. května v pražské Lucerně. Mezi přítomnými nechyběla třeba herečka Patricie Pagáčová. Té to velmi slušelo, stejně jako moderátorce Ivetě Maurerové, která všem vytřela zrak svým hlubokým výstřihem. Na místě byla i redakce eXtra.cz.


Poznejte Švédsko, jednu z nejekologičtějších zemí světa

Švédsko, nejrozsáhlejší země severní Evropy, je nejoblíbenější skandinávskou destinací. Nedotčená země s panenskými lesy, křišťálovými jezery a tisíci skalnatými ostrovy je hřištěm pro dobrodružství v přírodě. Hlavním městem země je stylový Stockholm, který je považován za jedno z nejpřívětivějších měst na světě! Švédsko, které můžete navštívit celoročně, je stejně lákavé uprostřed zimy pod sněhovým pláštěm Arktidy jako v létě, kdy ho hřeje půlnoční slunce. Takže, kdy se tam chystáte? Klikněte na galerii a objevte zajímavé způsoby, jak poznat Švédsko.


Řasy nemusí jen škodit – škaredý zelený povlak na vašem jezírku se může proměnit v perfektní doplněk stravy

Řasy nemusí jen škodit – škaredý zelený povlak na vašem jezírku se může proměnit v perfektní doplněk stravy. Jedním z nejvýživnějších potravin na planetě je spirulina, modrozelená řasa, nebo sinice, které jsou schopné vykonat na vašem těle mnoho pozitivních změn. Nejde sice tak úplně o tu z vašeho jezírka, ale alespoň si můžete udělat představu, o co přesně jde.


Z pole na talíř: Ovládněte přípravu chřestu jako šéfkuchaři. Připravíte z něj efektní lahůdky, kterým nikdo neodolá

Chřest se často podává jako příloha k masu nebo rybám. Můžete ho použít i do salátů, rizota nebo do těstovin. Chřest lze skvěle použít jako hlavní součást vegetariánských jídel. Báječně chutná blanšírovaný jako předkrm s holandskou omáčkou. Jak ho dobře připravit?


Co je to kuchyňský design ve tvaru I?

Kuchyňský design ve tvaru I, známý také jako jednoduchá stěnová kuchyně, je uspořádání, kde jsou všechny prvky kuchyně zarovnány v jedné rovné linii. O post Co je to kuchyňský design ve tvaru I? apareceu primeiro em DecorStyle.


Nejdivnější outfity na Met Gala všech dob

Met Gala je nejsledovanější módní událostí roku, a to díky promyšleným tématům a dress codu. Fantazii se meze nekladou, takže hvězdy na tuto akci chodí ve všem možném, od ručně vyrobených topů po luxusní róby... nebo dokonce i v lustru! Podívejte se na nejpodivnější kousky, které si hvězdy na tuto velkolepou událost kdy oblékly.


Soused grilující na balkoně: Kdy nezmůžete nic a kdy se můžete bránit?

Češi jsou milovníci grilování – a to nejen v létě, ale klidně i v zimě. A protože jídlo připravené na grilu chutná tak nějak líp, není divu, že se začalo grilovat i na balkonech u bytů. Víte však, jaké má grilování na balkonu pravidla? A kdy máte právo si na bezohledné sousedy stěžovat? Bydlíte v bytovém domě a […]


Plán Péče, Který By Vám Lékař Obvykle Doporučil Na: Popáleniny Prvního Stupně

Souhrn Mírné popáleninové poranění nejvzdálenější vrstvy, které tvoří kůži (epidermis). Obvykle se hojí, aniž by zjizvila kůži. Příznaky Mezi často pozorované příznaky patří spálená kůže, která často nemá puchýře, mírně bolestivé a hojí se bez zjizvení. → Běžné možnosti léčby → Otázky, které byste měli položit svému lékaři Příčiny Může být způsoben...


Jak ve skutečnosti vypadá závislost na druhém člověku?

Závislost na druhém člověku je pojem, který se v dnešní době často skloňuje, ale jehož pravý význam chápe jen málokdo. Závislost na druhém člověku je komplikovaná, protože v každém vztahu existují stupně spoluzávislosti. Stejně jako u duševních nemocí si většina z nás může přečíst seznam příznaků a říct si: „Panebože, to zní jako já!“. Skutečným problémem je však závažnost příznaků a to, jak moc ovlivňují kvalitu našeho života. Se závislostí na druhém člověk je to podobné. Všichni jsme tak trochu závislí, ale jak poznáte, že to zašlo příliš daleko? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se to.


Jak poznat, jestli vás muž doopravdy miluje? Stačí mu položit jednu jedinou otázku

Kolikrát si lámeme hlavu nad tím, jestli nás má partner opravdu rád. Máme plno pochybností a neustále hledáme nějaký důkaz. Trápit se je zbytečné. Důvěřujte svojí intuici. A pokud chcete vědět, jak na tom opravdu jste, ve finále stačí položit partnerovi jednu jedinou otázku. V odpovědi na ni můžete nalézt pravdu a zjistit, jak hluboká partnerova láska ve skutečnosti je.


Překvapivé použití jedlé sody

Jedlá soda je jednou z těch ingrediencí, které má většina lidí ve skříni, ale používá je jen zřídka. Ve skutečnosti spousta lidí svou malou krabičku jedlé sody nikdy nespatří. Tento šikovný malý produkt pravděpodobně znáte jako kypřící prostředek při pečení, ale věděli jste také, že se dá použít k mnoha dalším účelům v domácnosti? Zajímá vás to? Podívejte se do této galerie a dozvíte se více.


Pojďme si promluvit o pretty privilege

Krása není povrchní, není ani apolitická. Naopak. Hluboce zasahuje do našich životů a ovlivňuje je více, než si uvědomujeme. Co v realitě znamená mít privilegium krásy?


Trámy dodávají modernímu otevřenému prostoru šmrnc. Elegantní bílá v kombinaci se dřevem je hit

Moderní projekt, který spočívá v podstatě ve stavbě domu v domě. Zní to zvláštně, že? Architekti svou práci takto označili sami, protože obytný prostor má vlastní strukturu, nové instalace, zdi a podesty. Původně to přitom byl otevřený loft postavený na konci 20. století. Do interiéru původní budovy byla vložena štíhlá kovová konstrukce, dřevěné pilíře a vodorovné části provedené […]


Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky

Mák, povidla a krém vytvářejí zajímavou kombinaci chutí. Připravte si kynuté knedlíky trochu jinak. Můžete je znát i pod názvem alpský knedlík z našich jídelen, ale také z návštěvy v Rakousku.


Výrazné architektonické styly napříč historií

Svět je plný rozmanitých a bohatých architektonických návrhů, které často upoutají naši pozornost. Pamětihodné stavby se často řídí určitými architektonickými styly, které jsou okamžitě rozpoznatelné. A mnoho z těchto konstrukčních prvků využívají architekti i dnes. Počínaje románským stylem a konče neoklasicismem, některé z těchto stylů cestovaly po celém světě a přizpůsobovaly se různým klimatickým podmínkám, krajině a kulturním potřebám. Klikněte na tuto galerii a objevte nejuznávanější architektonické styly, které se uplatnily v mnoha oblíbených stavbách po celém světě.


Blíží se období svateb. Jaké jsou největší trendy svatebních šatů pro letošní rok?

Ať už chystáte na tento rok svatbu, nebo ne, je dobré znát letošní trendy, které se týkají svatebních šatů. Přeci jen - co kdyby náhodou? Nahlédněme zpět do podzimu loňského roku na New York Bridal Fashion Week a pojďme se ještě před začátkem sezóny podívat, jaké střihy, ozdoby a doplňky budou svatebním šatům letos vládnout. Pro inspiraci si prohlédněte galerii.


Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně

Rádi byste si dali nějakou vynikající buchtu? Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády je lahodná a hotová během chvilky. Jen potřebuje chvíli na ztuhnutí polevy.


Celulitida: Varovné Znaky, Na Které Je Třeba Si Dát Pozor

Souhrn Vážná bakteriální infekce kůže. Obvykle postihuje nohu a kůže se objevuje jako oteklá a červená a bolestivá. Příznaky Pokud máte nové, závažné nebo trvalé příznaky, obraťte se na poskytovatele zdravotní péče. Příznaky celulitidy jsou: Červená oblast kůže, která má tendenci se rychle rozšiřovat otok něha Bolest teplo Horečka Červené skvrny pu...


Vytvořte ze svého balkonu relaxační zónu, kde bude dobře vám i vašim blízkým

Vytvořte ze svého balkonu útulné místo pro odpočinek a setkávání s přáteli, kde si odpočinete i strávíte příjemné chvíle.


7 moučníků s rebarborou: Vyzkoušejte kynuté koláče i dobroty z listového těsta

Rebarbora je oblíbená rostlina našich zahrádek, kterou tak rády pěstovaly naše babičky. Mohutná rebarbora potřebuje dostatek vláhy a hlavně výživnou půdu, pak je sklizeň silných řapíků vydatná. Řapíky používáme po spaření a připravujeme z nich výborné moučníky příjemně nakyslé chuti.


Nejlepší domácí hnojivo pro maliny a borůvky, jenž zajistí dvojnásobnou úrodu

Jak zajistit bohatou úrodu malin a borůvek? Stačí použít správné hnojivo. Nemusíte ho však ani kupovat, ale vyrobit ho lze snadno z dostupných ingrediencí, které máte doma. Výsledkem bude až dvojnásobná úroda.


15 receptů na báječnou grilovačku: Překvapte své hosty tím nejlepším

Grilovací sezóna byla odstartována a my jsme pro vás připravili výběr našich nejlepších receptů. Vybírat můžete mezi těmi klasickými i netradičními a vyzkoušet nové chutě a vůně. Grilování pro vás bude jistě zábavnější.


Horoskop lásky: Tři znamení zvěrokruhu, která se do konce jara zamilují

Jaro ještě nějakou dobu potrvá a pro tři znamení zvěrokruhu to znamená zajímavé věci. Pojďte se podívat, komu hvězdy do konce jara přinesou lásku...


Dům v Chrustenicích má díky prostorovému členění ideální světelné podmínky

Promyšlený interiér rodinného domu v Chrustenicích nabízí ideální prostor, aby měl každý své soukromí a zároveň místo, kam se schovat.


Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem

Koňakové špičky jsou populárním dezertem, který si získal oblibu především u nás a na Slovensku. Tento zákusek vyniká výraznou chutí vaječného koňaku, která je perfektně kombinovaná s čokoládou a dalšími ingrediencemi. Příprava koňakových špiček ovšem není jednoduchá, proto, společně s finalistkou Peče celá země Terezou, nabízíme recept, jak si ji usnadnit.


Jsou monogamní vztahy přirozené, nebo se jedná o nudný společenský standard?

To, jak si každý pár nastaví své vnitřní fungování, je čistě na partnerech. Někomu vyhovuje to, jinému zase ono. Mnoho lidí si ale neumí představit strávit celý život po boku pouze jednoho partnera, a tak mnozí partneři žijí v polyamorním vztahu. Téma polyamorie, potažmo polygamie, je v poslední době čím dál více rozebírané. Je monogamie společenský standard, nebo nuda, která vyžaduje trochu “okořenit”?