Lifestyle

Trending:


Erika (30): Nevěděla jsem, který je ten pravý, a tak jsem půl roku chodila se třemi. Rozseklo to dítě

Erika se nerada rozcházela, a tak raději udržovala vztah se třemi muži naráz, aby nikoho z nich nemusela ranit. Zároveň také měla strach, že se rozhodne špatně a bude pak rozchodu s jiným litovat. Celé to vyřešilo dítě.


Z pole na talíř: Ovládněte přípravu chřestu jako šéfkuchaři. Připravíte z něj efektní lahůdky, kterým nikdo neodolá

Chřest se často podává jako příloha k masu nebo rybám. Můžete ho použít i do salátů, rizota nebo do těstovin. Chřest lze skvěle použít jako hlavní součást vegetariánských jídel. Báječně chutná blanšírovaný jako předkrm s holandskou omáčkou. Jak ho dobře připravit?


Plavková sezóna je na spadnutí: Jednodílné plavky dokážou vykouzlit krásné křivky komukoliv

Výběr plavek může být pro mnohé ženy stresující záležitostí, zvláště pokud hledají model, který by lichotil jejich postavě a zároveň byl pohodlný. Pokud jste se svojí postavou věčně nespokojená, pak jsou pro vás jednodílné plavky ideální volbou. Dokážou totiž zvýraznit vaše přednosti a skryjí to, co chcete nechat jen pro sebe.


Péct maso s provázkem se vyplatí. Díky tomuhle osvědčenému triku ho už nikdy nepřesušíte

Péct maso s provázkem se vyplatí. Díky tomuhle osvědčenému triku ho už nikdy nepřesušíte . Pečete-li maso a nepoužíváte k tomu provázek, děláte chybu. Vázání masa před pečením má svůj důvod. Od teď už nebudete péct maso jinak než s provázkem.


Trápí vás zvětšené břicho? Gynekolog může odhalit 4 vážné důvody!

Většina žen už někdy zažila nepříjemnou situaci, když se nedaří dopnout sukni nebo kalhoty, které ještě nedávno padly jako na míru šité. K tomu se může přidat i pocit, že se břicho nafukuje jako balón.


Redakční tipy na nejkrásnější rtěnky, které dlouho vydrží: Některé koupíte už za necelou stovku v drogerii

Rtěnka patří mezi malé nezbytnosti, které se najdou v kosmetické taštičce mnohých z nás. Ať už máte rádi výraznější barvy, nebo upřednostňujete spíše nude odstíny, je důležité vybrat kvalitní rtěnku, která splní vaše požadavky. To znamená nerozmaže se a dlouho vydrží na rtech bez chybičky. Máme pro vás několik tipů na rtěnky, které tyto vlastnosti mají.


Nejromantičtější destinace světa

Jaké je nejromantičtější místo na světě, kde můžete požádat svou lásku o ruku nebo strávit nádherné líbánky? A kde oslavit výročí či jinou zvláštní příležitost? Ať už hledáte zasněný útěk do vzdálené země, nebo nějaké okouzlující místo někdy poblíž, klikněte na článek a prohlédněte si seznam nápadů na romantické destinace.


Co je to kuchyňský design ve tvaru I?

Kuchyňský design ve tvaru I, známý také jako jednoduchá stěnová kuchyně, je uspořádání, kde jsou všechny prvky kuchyně zarovnány v jedné rovné linii. O post Co je to kuchyňský design ve tvaru I? apareceu primeiro em DecorStyle.


Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně

Rádi byste si dali nějakou vynikající buchtu? Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády je lahodná a hotová během chvilky. Jen potřebuje chvíli na ztuhnutí polevy.


Kvíz: Máj je lásky čas. Jak dobře znáte kultovní milenecké dvojice z hollywoodských filmů?

Květen je od nepaměti spojený s láskou a milostná vášeň je zkrátka cítit ve vzduchu. K navození zamilované atmosféry často mohou pomoct romantické filmy, z nichž láska doslova prýští. I když je bereme s velkou nadsázkou a často ani nepřiznáme, že je sledujeme, přesto si ty kultovní dobře pamatujeme. Můžete se o tom přesvědčit v tomto kvízu!


Přifouknutá Lela schytala drsný hejt. Stejně jako Dara znechutila vlastní fanoušky

Lela Ceterová patří mezi milovnice estetických úprav. Blondýnka podstoupila hned několik zákroků. I tentokrát se na svých sociálních sítích neopomněla pochlubit tím, že si nechala napíchat rty. Místo lichotivých komentářů však přišla nekompromisní kritika. "Proboha, už toho bylo dost," rozčilují se sledující.


Caesar wrap je snadný, lehký a chutný. S videonávodem ho připravíte za pár minut

Všude se doporučuje konzumovat lehčí a zdravá jídla, ale někdy se nám může zdát, že je jejich repertoár značně omezený. Rozšiřte si svůj rejstřík zdravých lehkých svačin nebo večeří tímto Caesar wrapem, který je hotový za pár minut.


Mrtvice meruněk začíná nenápadně: strom už nezachráníte, této nejzávažnější chorobě ale můžete předcházet

Meruňky patří mezi oblíbené, teplomilné peckoviny, které s trochu péče lze pěstovat na každé zahradě nebo klidně v nádobě na balkoně jako sloupovitou odrůdu. Meruňky jsou ale trochu „fajnovky“ a neodpustí pěstiteli žádnou chybu, ať se týká výběru stanoviště, příjmu živin či správného řezu. Ale, i když toto všechno dodržíte, stane se, že vám začne postupně odumírat celý strom. V tomto případě bývá na vině ta nejčastější choroba meruněk zvaná...


Známky toho, že se měníte ve své rodiče

Když jste byli mladší, pravděpodobně jste si přísahali, že nikdy nebudete jako vaši rodiče. Řekli jste si, že pokud budete mít děti, nebudete jako vaše máma nebo táta. Ale pak se jednoho dne podíváte do zrcadla a dojdete k děsivému poznání, že se skutečně podobáte svým rodičům! Není to proměna ze dne na den. Pomalu se to k vám plíží a ty příznaky tu vlastně byly celou dobu - jen jste si jich nevšimli. Podívejte se na příznaky toho, že začínáte být stejní jako vaši rodiče - od trapných tatínkovských vtipů až po kritiku mladší generace. Klikněte dál!


Nejdivnější outfity na Met Gala všech dob

Met Gala je nejsledovanější módní událostí roku, a to díky promyšleným tématům a dress codu. Fantazii se meze nekladou, takže hvězdy na tuto akci chodí ve všem možném, od ručně vyrobených topů po luxusní róby... nebo dokonce i v lustru! Podívejte se na nejpodivnější kousky, které si hvězdy na tuto velkolepou událost kdy oblékly.


Hlavní důvody, proč se ve spánku tolik potíte

Kvalitní spánek má zásadní význam pro vaši náladu, produktivitu a energii. Probuzení uprostřed noci zalité potem, však může tento stav snadno narušit. Každý, kdo zažil noční pocení, zná frustraci z vlhkého pyžama a povlečení. Možná si říkáte, proč se tolik potíte a zda byste si měli dělat starosti. No, možných důvodů je mnoho a je dobré je znát, abyste tomu přišli na kloub. Podívejte se do této galerie a zjistěte, jaké jsou hlavní příčiny otravného nočního pocení a kdy je třeba vyhledat lékařskou pomoc.


Nádherné letní cibuloviny z dob našich babiček, které skoro nikdo nezná: vysaďte si letní hyacint, ananasovou lilii nebo křín

Jakmile pomine nebezpečí, že by ještě mráz mohl proniknout do půdy a způsobit tak značné škody, je ten správný čas pro výsadbu letních cibulovin. Že jste o letních cibulovinách ještě neslyšeli? To je ale velká chyba, protože taková litoška, křín nebo chocholatice jsou naprosto úchvatné a v dnešní době je už skoro nikdo nepěstuje. Vraťme se tedy do dob našich babiček, které tyto rostliny na své zahradě pěstovaly a uvidíte, že si tyto nevšední...


Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky

Mák, povidla a krém vytvářejí zajímavou kombinaci chutí. Připravte si kynuté knedlíky trochu jinak. Můžete je znát i pod názvem alpský knedlík z našich jídelen, ale také z návštěvy v Rakousku.


Samolepící tapeta změní váš interiér za pár desítek korun, radí známá influencerka

Nábytek, stěny, dveře, kuchyňská linka. To všechno můžete změnit doslova za pár desítek korun díky samolepící tapetě. Držet bude téměř na jakémkoli povrchu a práce s ní je víc než snadná.


Novoluní v Býku: Berani pocítí napětí, na Panny čeká nová láska

Další novoluní roku 2024 nastane ve středu 8. května a bude ve znamení Býka. Toto znamení přinese pozemskou radost a chuť užívat si života. Je to ideální čas pro rozvoj našich smyslů a vnímání krásy kolem nás. Co toto novoluní přinese právě vám?


Malíř imponuje sérií kreslených obrázků plných detailů vytvořených na poznámkových blocích

Malíř Aron Wiesenfeld byl vyzván, aby použil papír z poznámkového bloku jako plátno, a nakonec vytvořil celou sérii malých děl. The post Malíř imponuje sérií kreslených obrázků plných detailů vytvořených na poznámkových blocích appeared first on Instafamosos.


Co bude s autistickým synem náhle zesnulé Postlerové? To není moje věc, říká Damianova nemocná babička

Herečka Simona Postlerová (†59) měla se svou maminkou Janou (80) nedořešené věci. I z t toho důvodu se neviděly několik let. Podle informací Blesku i přesto náhlá smrt herečky její maminku zdrtila. O vnuka Damiána (30), který trpí autismem a vyžaduje neustálou péči, se však starat nebude. „To není moje věc. Má okolo sebe přece lidi, kteří se postarají,“ řekla Jana Postlerová.


Bouchací bloky jsou novým kuchyňským ostrovem?

Pokud sledujete trendy v designu, pravděpodobně jste už viděli, jak se bouchací bloky stávají populárním doplňkem kuchyňských schémat. Přenosné, šetřící místo a s jedinečným designem, jsou tyto oživené kusy novým způsobem, jak vytvořit kuchyňský ostrov? O post Bouchací bloky jsou novým kuchyňským ostrovem? apareceu primeiro em DecorStyle.


Trámy dodávají modernímu otevřenému prostoru šmrnc. Elegantní bílá v kombinaci se dřevem je hit

Moderní projekt, který spočívá v podstatě ve stavbě domu v domě. Zní to zvláštně, že? Architekti svou práci takto označili sami, protože obytný prostor má vlastní strukturu, nové instalace, zdi a podesty. Původně to přitom byl otevřený loft postavený na konci 20. století. Do interiéru původní budovy byla vložena štíhlá kovová konstrukce, dřevěné pilíře a vodorovné části provedené […]


Efektivní využití prošlé kosmetiky: Tonikum na zrcadlo, hydratační krém na boty, kosmetický štětec na klávesnici

Šetřit lze všude, a to i na kosmetice. Samozřejmě v rámci zdraví není vhodné používat prošlou kosmetiku, a to hlavně na pleť a pokožku. Jenže to však neznamená, že ji musíte vyhodit. Jak efektivně můžete ještě využít prošlou kosmetiku?


Ušlechtilý život rytířů

Jen málokterá postava v dějinách vyvolává tolik představ o statečnosti a odvaze, ale i o násilí a spravedlnosti jako středověký rytíř. Ačkoli nám popkultura říká, že tito velcí středověcí válečníci většinu času trávili zabíjením draků a zachraňováním princezen, jsou tyto příběhy spíše legendou. Skutečné příběhy rytířů však nejsou o nic méně poutavé. Zaujalo vás to? Pak čtěte dál a dozvíte se vše o životě středověkého rytíře.


Slovníček teenagerů odtajněn: Etický hacker vám vysvětlí, co znamená killnout, WTF nebo random

Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem, praví stará česká moudrost. A týkat se to může také jazyka, kterým hovoří generace Z. Ač vzdáleně připomíná češtinu, je natolik protkaný výrazy anglickými a všelijakými zkratkami, že porozumět mu dá fušku. A od toho je tu etický hacker Pavel Matějíček, který umí jednotlivé výrazy vysvětlit tak, aby je pochopili i boomeři, tedy my, příslušníci střední a starší generace.


Recyklovaný nábytek, vytříbený design a přirozeně stárnoucí interiér

Může být padající omítka na stropu designovým prvkem? Když je obklopena správným nábytkem a dekoracemi, je to možné. Pojďte s námi nahlédnout do kouzelného bytu v domě, který byl postavený už před sto lety.


Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem

Koňakové špičky jsou populárním dezertem, který si získal oblibu především u nás a na Slovensku. Tento zákusek vyniká výraznou chutí vaječného koňaku, která je perfektně kombinovaná s čokoládou a dalšími ingrediencemi. Příprava koňakových špiček ovšem není jednoduchá, proto, společně s finalistkou Peče celá země Terezou, nabízíme recept, jak si ji usnadnit.


Řekněte sbohem špinavé zástěně u sprchového koutu. Poradíme vám, jak ji vyčistit

Čistota koupelny je důležitým prvkem pohodlí a hygieny v domácnosti. Zástěna u sprchového koutu často trpí usazeninami vodního kamene, mýdlovou špínou a plísní. V tomto článku se podíváme na různé metody a tipy, jak účinně vyčistit zástěnu u sprchového koutu a udržet koupelnu v neposkvrněném stavu. Sprchový kout je jedním z nejčastěji používaných prvků koupelny, a proto je důležité, […]


Češi postavili v Costa Rice dům snů

Výhled na zapadající slunce nad hladinou Pacifiku je jeden z hlavních motivů, který inspiroval české architekty při stavbě moderního domu respektujícího okolní krajinu.


Seznamte se s novým druhem klíštěte

Netřeba si zahrávat s tímto druhem hmyzu, ani v přírodě, ani na vaší zahradě. Pokud ho potkáte, vyhněte se mu velkým obloukem. Nebezpečný piják lužní je nebezpečím nejen pro lidi, ale i pro domácí zvířata. Kromě lymské boreliózy a klíšťové encefalitidy vás může překvapit i méně známou nemocí, tzv. neoerlichiózou.


Překvapivé použití jedlé sody

Jedlá soda je jednou z těch ingrediencí, které má většina lidí ve skříni, ale používá je jen zřídka. Ve skutečnosti spousta lidí svou malou krabičku jedlé sody nikdy nespatří. Tento šikovný malý produkt pravděpodobně znáte jako kypřící prostředek při pečení, ale věděli jste také, že se dá použít k mnoha dalším účelům v domácnosti? Zajímá vás to? Podívejte se do této galerie a dozvíte se více.


Denní horoskop na středu 8. 5. 2024: Kozorohové budou řešit rodinné záležitosti, Býky čekají náhlé povinnosti

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 8. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma

Nejen na bonbonech si v dobách socialismu děti kazily zoubky, stejnou službu společně se zahnáním chuti na sladké jim prokázaly arašídky v cukru. Mnohým pak láska k nim zůstala až do dospělosti. Prodávají se naštěstí dodnes a ty nejznámější seženete pod značkou Jojo.


Slanina: Víc než jen dobrota pro chuťové pohárky

Ve světě plném gastronomických pokladů je slanina zřejmě jedním z těch, které mají téměř univerzální přitažlivost. Je to mlsání, které zná snad každý, ale co když řeknu, že slanina může být také prospěšná pro vaše zdraví? Ano, možná to zní nepravděpodobně, ale skryté mezi těmi chutnými kousky se skrývá několik překvapivých léčivých vlastností.


Pampelišky jsou plevel nebo květiny?

Pampelišky se svou zlatavou a jemnou aurou mají výraznou přítomnost na polích, zahradách a okrajích silnic. Nicméně otázka, zda jsou plevel nebo květiny, často vyvolává zajímavou debatu, která odráží dualitu lidského vnímání přírody. O post Pampelišky jsou plevel nebo květiny? apareceu primeiro em DecorStyle.


15 receptů na báječnou grilovačku: Překvapte své hosty tím nejlepším

Grilovací sezóna byla odstartována a my jsme pro vás připravili výběr našich nejlepších receptů. Vybírat můžete mezi těmi klasickými i netradičními a vyzkoušet nové chutě a vůně. Grilování pro vás bude jistě zábavnější.


Blíží se období svateb. Jaké jsou největší trendy svatebních šatů pro letošní rok?

Ať už chystáte na tento rok svatbu, nebo ne, je dobré znát letošní trendy, které se týkají svatebních šatů. Přeci jen - co kdyby náhodou? Nahlédněme zpět do podzimu loňského roku na New York Bridal Fashion Week a pojďme se ještě před začátkem sezóny podívat, jaké střihy, ozdoby a doplňky budou svatebním šatům letos vládnout. Pro inspiraci si prohlédněte galerii.


Vytvořte ze svého balkonu relaxační zónu, kde bude dobře vám i vašim blízkým

Vytvořte ze svého balkonu útulné místo pro odpočinek a setkávání s přáteli, kde si odpočinete i strávíte příjemné chvíle.


Nejlepší organická hnojiva pro vaše rostliny: můžete je použít, i když bydlíte v paneláku. Jeden druh hnoje ale nikdy nepoužívejte

Skutečnost, že organická hnojiva jsou pro naše rostliny mnohem výživnější a lépe využitelná, než ta průmyslová, je známá. Mít na zahradě svůj vlastní kompost je tedy k nezaplacení a je to znát i na výši úrody, kterou nám organicky přihnojené rostliny dávají. Určitě si pamatujete, že stejně, jako kompostem dodáte spoustu živin hnojem od hospodářských zvířat. Jak to ale udělat, aby i ti, kdo doma nechovají ani koně ani slepice, mohli taková...


Jak získat ideální plat podle slavných žen

Ženy se již musí potýkat s rozdíly v odměňování žen a mužů, ale navíc podle mnohých existuje určitá společenská podmíněnost a další formy diskriminace, které ztěžují vyjednávání o vyšším platu. Zábavní průmysl se v posledních letech ocitl v centru pozornosti, protože se brutálně ukázalo, jak velký je rozdíl. Neschopnost vyjednat si podmínky, ať už jde o žádost o zvýšení platu, větší flexibilitu nebo rovnoprávnost, může mít obrovské dopady na váš život, tak proč nezjistit, jak to dělaly některé z nejúspěšnějších žen světa? Podívejte se do této galerie na několik tipů áčkových celebrit, jak se dostat k příjmu, který si zasloužíte.


Nejlepší stromy pro malou zahradu

Stromy na zahradě doslova oživují! Je to také zdravá a krásná věc. Žádný z těchto stromů není vyšší než 9,14 metru (30 stop) a ve skutečnosti se mnoho z nich vyrábí v zakrslých odrůdách, které jsou mnohem nižší. Prohlédněte si následující galerii a objevte nejlepší stromy pro malou zahradu.


Hanychová ukázala nožky, Pagáčová s vysokým rozparkem a Maurerová s výstřihem až k pupíku. Žhavá móda z Ivety

Pozvané osobnosti si nenechaly ujít premiéru závěrečné řady minisérie Iveta. Událost se uskutečnila v pondělí 6. května v pražské Lucerně. Mezi přítomnými nechyběla třeba herečka Patricie Pagáčová. Té to velmi slušelo, stejně jako moderátorce Ivetě Maurerové, která všem vytřela zrak svým hlubokým výstřihem. Na místě byla i redakce eXtra.cz.


Tyto norské kostely jsou poslední svého druhu na světě.

V kopcích a údolích nehostinného norského podnebí se nachází řada středověkých staveb, které jsou svědky zkoušky časem. Jedná se o klášterní kostely v zemi, které jsou významné nejen svou architektonickou nádherou, ale také bohatou historií. A co víc, na celém světě jich zbývá už jen 28! Zaujalo vás to? Projděte si tuto galerii, kde se na každý z nich podíváme blíže.


Zjistěte, které slavné ženy požádaly své manžely o ruku

Feminismus je do značné míry novým trendem, ale mnoho žen stále sní o dni, kdy jejich životní láska poklekne na jedno koleno se sametovou krabičkou. Existuje však několik průkopnických žen, které se snaží vyrovnat podmínky, pokud jde o žádosti o ruku! Podle Taiky Waititiho to byla jeho manželka Rita Ora, kdo stiskl spoušť jejich zasnoubení. „Požádala mě o ruku a já okamžitě řekl ‚ano‘,“ prozradil v srpnovém rozhovoru pro Vogue. Ora ho požádala o ruku během dovolené v Palm Springs v létě 2022 a o několik týdnů později se vzali ve svém domě v Los Angeles. Malý obřad se konal 4. srpna a zúčastnilo se ho jen několik blízkých. „Bylo tam asi osm lidí - jen blízcí přátelé a rodina a rodiče na Zoomu,“ řekl Waititi. Na seznamu hostů byly i jeho dvě dcery: jedenáctiletá Te Kāinga a sedmiletá Matewa Kiritapu. Dvaatřicetiletá Ora uvedla, že sní o tom, že se 47letým Waititim rozšíří svou rodinu. Je čas rozdělit se o vydělávání peněz, o domácnost, o péči o děti a o hrůzu, která vyvolává zvracení, když někoho požádáte o ruku. Podívejme se, které slavné ženy porušily tradici a položily otázku jako první. Klikněte do galerie a můžete začít.


Plamének můžete získat z rostliny, kterou už máte doma. Odeberte řízky

Plamének je nádherná rostlina ve spoustě barevných provedeních. Pro všechny je společné to, že vám nabízí velké množství květin za minimum péče. To je důvod, proč je tato rostlina tak oblíbená. Jeho množení je také velmi jednoduché. Jedním z nejjednodušších způsobů je odebrání řízků. Tím mateční rostlině neublížíte a získat můžete celou řadu dalších rostlin. Níže je podrobný návod, jak na to.


VIDEO: Eliška srovnávala, který fastfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou

Fastfoodové jídlo je téma samo o sobě, ale Eliška se rozhodla, že otestuje jeden segment, který je u mnohých strávníků velmi populární, a to kuřecí hamburger. Navštívila proto tři podniky a vyzkoušela, jakým způsobem připravují svou drůbeží specialitu.


Jak na dušené hovězí maso, které se rozpadá a uvnitř zůstane krásně růžové

Upečte si hovězí pečeni. S lahodnou omáčkou a domácím knedlíkem to bude dokonalý sváteční oběd. Pomalu dušené hovězí vyžaduje sice více času, ovšem věřte, že je to velice výhodná investice a výsledek stojí za to. Hovězí pečeně na je recept snů.


Vítejte na návštěvě u Jitky Asterové: V krásném bytě v centru Prahy skrývá jógovou oázu a šatnu plnou flitrů

Herečka Jitka Asterová pozvala magazín Lifee.cz do svého bytu v centru Prahy. Ukázala obrazy, ke kterým má vztah, překvapila svým uměním jógy a pustila nás i do své koupelny a do šatny. „Splnila jsem si svůj sen, cítím se teď trochu jako Carrie Bradshawová ze Sexu ve městě!“ směje se a dodává: „Jen těch bot nemám tolik! Zatím!“