Trending:


Jahodové knedlíky: Uvařte si sladký symbol léta i bezstarostného dětství 3x jinak

Jemné vláčné knedlíky skrývající jeden z nejsladších a nejchutnějších druhů ovoce jednoznačně symbolizují příchod léta. Jahodové knedlíky přijdou k každému, kdo rád zavzpomíná na letní obědy u babičky. Využijte jahodové sezony, vyberte si to pravé knedlíkové těsto a pusťte se do tvoření těch nejsladších vzpomínek.


Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření

Maso, pivo a koření dává tušit skvělý výsledek. Přichystejte si farmářskou krkovičku v cibuli a pivu. Když necháte maso dobře proležet, hezky načerpá chutě a bude vynikající.


Wellness odpočinkové pobyty odhaleny: proč by vaše příští dovolená měla být jen o vás

Přestavte si, že vás příští dovolená zavede na klidné a uvolněné místo, kde si můžete skutečně odpočinout, relaxovat a zároveň se bavit. Vstupte do wellness odpočinkového pobytu. Wellness odpočinkové pobyty jsou oblíbené již řadu let. I když se liší typem, stylem a účelem, wellness odpočinkové pobyty mohou navždy pozitivně ovlivnit váš život. Ať už jste zkušený milovník wellness, nebo se zdravím a wellness obecně teprve začínáte, může být právě pobyt v ústraní vaší odpovědí na otázku, jak žít uvědoměleji a cílevědoměji. V tomto průvodci najdete odpovědi na otázky proč, jak a co je třeba udělat, abyste se mohli věnovat wellness odpočinkovým pobytům. Klikněte na galerii a pronikněte k nim!


Zázrak v Praze: Byt v jednom z prvních funkcionalistických činžovních domů v Praze proměnili v dokonalé místo pro život

Byt byl v první fázi rekonstrukce očištěn od všech nepovedených a havarijních nánosů času a už v té chvíli začal nově vzniklý prostor sám o sobě zářit. V návaznosti na tento silný pocit pak vznikla idea velkorysost prázdna ponechat, a ba naopak ji ještě umocnit.


15 receptů na jahodové moučníky: Vyzkoušejte s námi všechny a vyberte ten nejlepší

Ač to na chuti není znát, obsahují jahody podobné množství vitamínu C jako citrusové plody. Souplodí nažek na šťavnatém zdužnatělém květním lůžku je jedním z prvních druhů ovoce, které si po dlouhé zimě můžeme dopřát.


Skrytá tajemství Okamurova domu: Každá místnost je unikát, popsal jeho bratr

Za atypickým domem šéfa SPD Tomia Okamury na pražském Břevnově stojí částečně i jeho bratr Osamu Okamura. Ten měl stavbu sám navrhnout, ale kvůli nedostatku času projekt předal světoznámému architektovi. V pořadu eXtra Host však přiznal, že nemovitost pravidelně kontroloval a z výsledku je nadšený.


Od Krakovce ke Krokovi krok? Aneb kam ve středních Čechách za nejkrásnějšími zříceninami (a jako bonus zdarma)

Od Krakovce ke Krokovi krok? Aneb kam ve středních Čechách za nejkrásnějšími zříceninami (a jako bonus zdarma). Ne vždy musíte při rodinném výletu sáhnout hluboko do peněženky. Naopak. Pokud víte, kam zamířit, vyhnete se placení vstupného úplně.


Nejlepší a nejhorší lidské potraviny, kterými můžete krmit svého psa

Naši domácí mazlíčci jsou součástí rodiny, což znamená, že je čas od času chceme rozmazlovat. Je běžné, že psům dáváme jako pamlsek kousek jídla z našeho talíře nebo třeba i kousek, který spadl na zem. Chceme se však ujistit, že potraviny, které jim dopřáváme, nezpůsobí více škody než užitku. Některé lidské potraviny jsou pro psy ve skutečnosti neuvěřitelně zdravé a mohou být zařazeny do běžné stravy vašeho psa. Jiné jsou však extrémně nebezpečné - a není to jen čokoláda, na kterou je třeba dávat pozor. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, které lidské potraviny jsou zdravé a které jsou pro vašeho psa nebezpečné.


Rebarborový koláč podle Mirky van Gils Slavíkové

Tato nakyslá zelenina (ano, rebarbora je zelenina!) má právě svoji sezonu. Její sběr je ideální od počátku května do konce června, proto pro vás máme další recept, kde si ji budete moci vychutnat.


Výhody a nevýhody života v zahraničí

Život v zahraničí je velmi romantizován, ale usadit se na novém místě, najít si přátele, naučit se jazyk, nastoupit do nové práce a vše ostatní může být opravdu náročné. Na druhou stranu to může být bezpochyby jedna z nejpřínosnějších činností, kterou člověk může udělat. Lidé objevují nová přátelství, potkávají životní lásku, nacházejí svou vášeň a mnoho dalšího. Nabízí se otázka: je lepší zůstat, nebo odejít? Na to samozřejmě nelze odpovědět, protože je to pro každého člověka osobní. Někdo může mít všechno, co potřebuje, tam, kde se narodil a to mu přejme. Jiní takové štěstí mít nemusí. Určitě však existují výhody a nevýhody života v zahraničí, na kterých se lidé shodnou. Chcete-li si je prohlédnout, klikněte na tuto galerii.


Vysvětlení, proč lidé vidí duchy

Věříte na duchy? Pokud ano, viděli jste někdy nějakého? Pokud jste na obě otázky odpověděli kladně, nejste sami. Z řady průzkumů totiž vyplynulo, že většina lidí, kteří se jich zúčastnili, na duchy věří a vysoké procento z nich tvrdí, že je vidělo. Víra v nadpřirozeno je stará. Po tisíciletí ji lidstvo využívalo jako zdroj smyslu života a využívá ji dodnes. Ale i když mnoho lidí tvrdí, že mají paranormální zážitky, své slovo k tomu má i věda. Klikněte do galerie a zjistěte, proč lidé podle vědy vidí duchy.


Co dělat s přebytečným jídlem? Jídlo ze zbytků nemusí být žádná nevýživná nebo chudá nouzovka

Taky patříte k těm kuchařům, kteří nemají při nákupu dobrý odhad na množství surovin? Využijte je pro přípravu dalšího jídla! Ušetří vám to rozhodování, co další den vařit, zpracování zbytků je ekologické i ekonomické. Jídlo ze zbytků navíc nemusí být žádná nevýživná nebo chudá nouzovka!


Princezna Kate jen sedí doma do zadku? Tato zjištění vás vyvedou z míry!

Princezna Kate už několik měsíců bojuje s rakovinou a drží se v ústraní, respektive se neúčastní žádných oficiálních akcí britské královské rodiny. Podle nejnovějších mediálních informací to ale neznamená, že by jen seděla doma a docházela do nemocnice.


5 tipů, jak uchovat kopr na zimu: Nať skvěle ochutí tradiční polévky i omáčky

Kopr je cenný pro mladou aromatickou nať, kterou používáme především do polévek a omáček. Jemně nakrájená nať je nejchutnější čerstvě sklizená, ale přebytek snadno uchováme po celou zimu, až do příští sklizně.


Berenika (31): Tchyně mi vyčítá trendy oblečení, nová prsa i umělé nehty. Nechápe, že to dělám i kvůli rodině

Berenika je vdaná pět let a s manželem vychovávají dva syny. Berenika se o rodinu stará, všichni chodí moderně oblečení a žijí v krásném bytě. Jen tchyně Berenice neustále něco vyčítá.


Vítejte na návštěvě u Míši Kuklové: Domeček jako z pohádky sama štukovala a vyzdobila ho svými obrazy

Herečka Míša Kuklová, v očích a myslích nás všech stále pohádková princezna Jasněnka, přivítala magazín Lifee.cz ve svém domku, na kterém spoustu práce zastala sama. Domeček je to jako z pohádky a Míša, i když už jí dávno není dvacet, pořád vypadá tak trochu jako princezna. Během svého života se mnohokrát stěhovala, bydlela jak v centru Prahy, tak v jejích okrajových čtvrtích – až zakotvila ve svém vlastním království.


Co symbolizuje barva vašich předních dveří?

Výběr barvy předních dveří jde nad rámec estetiky, často odráží osobnost obyvatel a styl domu. O post Co symbolizuje barva vašich předních dveří? apareceu primeiro em DecorStyle.


Rychlé tvarohové knedlíky: Na jemné lehoučké těsto stačí jen tři ingredience a ovoce, knedlíky jsou hotové za pár minut

Pro to, abychom si mohli pochutnat na výborných knedlících, je důležité těsto. Přichystejte si rychlé tvarohové knedlíky s ovocem. Použijte dětskou krupičku a doplňte je o sezónní ovoce.


Horoskopy lásky od 4. června 2024: Lvi se zamilují, Býky čeká zlepšení vztahu

Kdo se může těšit, že potká spřízněnou duši, komu se bude v lásce dařit a kdo si bude muset dávat pozor na jazyk? To prozradí horoskopy podle výkladu tarotových karet.


Záměrné odreagování: vytvoření dokonalé večerní rutiny plné pozornosti

Byl váš den extrémně hektický? Možná jste měli schůzky za sebou, pochůzky, které jste museli vyřídit, nebo překážky, které jste museli překonat zleva i zprava. Když však konečně přijde konec dne, je nezbytné mít na paměti večerní rutinu. Tato rutina vám pomůže uvolnit se a zklidnit tělo a připravit se na klidný spánek. Bez toho, abyste si nejprve dopřáli čas na odpočinek, je pravděpodobné, že nebudete schopni usnout, a pokud ano, nebude to pro vás takové omlazení, jaké byste mohli mít, kdybyste dodržovali svou denní rutinu. S ohledem na to vám v tomto průvodci představíme různé způsoby, jak si můžete připravit dokonalý vědomý večer, který bude nejlépe vyhovovat vám a vašemu rozvrhu. Zajímá vás více informací o dokonalé večerní rutině? Klikněte na tuto galerii.


Podle zvěrokruhu: Tito muži se rychle zamilují. Po rozchodu si okamžitě najdou novou lásku

Astrologie nám může odhalit mnoho zajímavého o našich osobnostech a o tom, jak se chováme v různých situacích. Některá znamení zvěrokruhu mají tendenci se rychle zamilovat a snadno navázat nový vztah, i když je ten předchozí čerstvě ukončený. Která znamení mezi ně patří? Podívejme se na tři mužská znamení zvěrokruhu, která se po rozchodu velmi rychle vzpamatují a znovu otevřou své srdce lásce, i když po té předchozí ještě nevychladla postel.


Co je babyka? Jistě, vyjmenované slovo po „b“. Jak ale vypadá a co to vlastně je?

Babyku většinou znáte ze třetí třídy z vyjmenovaných slov. Ale víte, jak taková babyka vypadá a co to vlastně je? Znáte, tušíte nebo nemáte ponětí? Rádi vám to prozradíme.


Proč dát hřebíček do záchodu: Překvapivé výhody onoho koření

Hřebíček, malý, aromatický koření, který se běžně používá v kuchyni, má i mnohé další užitečné vlastnosti. V posledních letech se objevila zajímavá praxe – vkládání hřebíčku do záchodu. Proč by někdo dával koření, které běžně patří do jídla, do svého záchodu? Odpověď na tuto otázku je překvapivá a zahrnuje několik praktických důvodů, které mohou zlepšit hygienu a celkovou údržbu vaší domácnosti.


Pět chyb při pěstování krásných petúnií. Nedělejte je, jinak vám radost dělat nebudou: pozor si dejte na jednu důležitou věc

Petúnie stále patří mezi Top 5 nejoblíbenějších balkonových rostlin. Je to dáno nejen nepřebernou škálou barev květů, ale také tím, jak jsou nenáročné a odolné vůči suchu. Dají se dobře kombinovat s jinými druhy a můžeme si je také dobře namnožit pomocí semínek. Je tady ale pár věcí, které si mnohdy ani neuvědomíme, které nám ani petúnie neodpustí a jakmile nedodržíme základní péči, radost nám dělat nebudou. Čeho se tedy musíte u petúnií...


Denní horoskop na úterý 4. 6. 2024: Blížence ovládne skvělá nálada, Váhy se musí připravit na komplikace

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 4. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


4 originální nápady, jak zpracovat slupky z melounu naslano i nasladko ve stylu zero waste

Ta zelená zeměkoule, ukrývající šťavnatou růžovočervenou dužinu, jež nám v létě poskytuje mimořádné osvěžení – ano, to je vodní meloun. Bílá část jeho slupek je cenným bioodpadem, ale také vydatným zdrojem senzačních chuťovek, které vymyslely přičinlivé hospodyně na celém světě. Takže: nevyhazovat, upgradovat!


Novoluní v Blížencích: Střelci si splní své sny, Berani budou hýřit nápady

Poslední novoluní tohoto jara nastane ve čtvrtek 6. června ve 14:37 a bude ve znamení Blíženců, kteří jsou známí svou zvídavostí a komunikativností. Nastane čas pro setkávání, učení se novým věcem a pro realizování svých plánů. Novoluní v Blížencích nás povzbudí k tomu, abychom sdíleli své myšlenky a nápady s ostatními. Co přinese toto období právě vašemu znamení?


Přeměna stoletého bytu: Kombinace historie a moderního komfortu každému vyrazí dech

K rozsáhlé rekonstrukci bytu v domě postaveném na přelomu minulého století, bylo potřeba přistupovat citlivě. Díky pečlivému výběru nábytku i barev se podařilo zachovat dobovou atmosféru, a přesto vytvořit moderní interiér.


Co to je somatická terapie?

Somatická terapie, známá také jako somatická prožitková terapie, je forma terapie, jejímž cílem je léčit trauma a další poruchy související se stresem a duševní a emoční problémy. Této praxi, která je známá již od počátku 20. století, se v poslední době věnuje stále větší pozornost. Tento nárůst zájmu je částečně způsoben vlivem sociálních médií a rostoucí zvědavostí ohledně alternativních přístupů k psychoterapii. Co tedy somatická terapie obnáší? A co by měl člověk zvážit, než se zúčastní terapeutického sezení? Klikněte do galerie a zjistěte, co všechno je třeba vědět o této formě terapie zaměřené na tělo.


Letním trendům 2024 vévodí tyto netradiční boty. Zamilujete si je?

Určitě jste zaznamenala jeden z největších módních trendů roku 2024, kterým jsou síťované, respektive tkané baleríny. Tyto boty jsou napůl průhledné, elegantní, ale zároveň drzé. Právě proto, že vyvolávají poměrně smíšené reakce, je pro mnohé těžké určit, zda se jedná o trendy styl, nebo naprostý módní přešlap. Co vy a síťované baleríny? Dáte jim letos šanci, nebo je úplně zavrhnete?


Nejlepší světová kuchyně podle vašeho hvězdného znamení

Pokud jde o výběr jídla, mnozí z nás vědí, která kuchyně je jejich oblíbená. Ať už dáváte přednost kořeněným asijským jídlům plným chutí, nebo svěží a pestré kuchyni Středomoří, pro každého se něco najde. Astrologové vám však řeknou, že to, jakou kuchyni si nejspíše oblíbíte, je ve skutečnosti do značné míry dáno datem a časem vašeho narození. Zaujalo vás to? Podívejte se do této galerie a zjistěte více.


Pětice pikantních jídel, kvůli kterým propadnete mexické kuchyni

Fazole, kukuřice, chilli papričky – přísady typické pro mexickou kuchyni najdete v tamních hrncích a talířích v bezpočtu možných obměn. Pojďme společně ochutnat pestrá mexická jídla, která snadno připravíte i v české kuchyni. Žádné dlouhé vaření vás nečeká!


Jak udělat česnekový dresink? Podle jednoduchého receptu ho zvládnete za pár minut

Česnekový dresink vykouzlíte během chvilky a dochutíte jím řadu jídel. Je vhodný ke grilovanému masu, ke grilované nebo čerstvé zelenině, k zeleninovému salátu nebo například jako náplň do tortill.


Chci přivézt Red Hot Chili Peppers, říká šéf Rock for People Michal Thomes

Kapely The Prodigy, The Offspring, zpěvačka Avril Lavigne a mnohé další hvězdy hudebního nebe budou hosty letošního 29. ročníku festivalu Rock for People. V Hradci Králové, v parku 360, se odehraje od 12. do 15. června. „Nervozita stoupá, ale věříme, že vše dopadne podle našich představ, i když jsou věci, které nemáme pod kontrolou, jako třeba počasí,“ říká ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes.


Módní policie z tiskovky Muže roku: Heidi Janků ukázala štíhlé nožky v minišatech a Hana Mašlíková v krajkách podprsenku

Tisková konference letošního ročníku soutěže Muž roku přilákala velké množství známých žen, které letos zasednou v porotě. Zpěvačka Heidi Janků (61) předvedla své dokonale štíhlé nožky v červených minišatech, modelka Hanka Mašlíková (42) zase ukázala spodní prádlo v průhledném krajkovaném topu. Trend letošního jara, široké barevné kalhoty, oblékla Pamela z Účastníků zájezdu, modelka Jitka Kocurová (45). Jak jim to slušelo?


5 kombinací časově neomezených barev podle designérů

Vytvoření časově neomezené barevné palety pro váš domov je zásadní pro zajištění elegantního a sofistikovaného prostředí, které nikdy nevyjde z módy. O post 5 kombinací časově neomezených barev podle designérů apareceu primeiro em DecorStyle.


Last minute hot body? Šestidenní menu pro ty, kteří ho chtějí mít

Chcete se zbavit pocitu nafouknutí, vrátit svému břichu jeho ztracenou plochost a zbavit tělo toxinů? Představujeme vám Šestidenní dietu, která vám pomůže znovu získat energii, pocit lehkosti a zbavit se nadbytečného objemu těla, který vás ani vaše oblečení nebaví.


Rebarborová sezóna je stále v plném proudu. Vyzkoušejte dort s rebarborou a drobenkou

Zapojte rebarboru při svém kouzlení v kuchyni. Hodí se hlavně do sladkých jídel, jako je například dort s drobenkou. Vyzkoušejte ho a pochutnejte si.


Jak se správně servírují špagety? Možná jste doteď dělali chybu

Italové mají své způsoby, jak špagety správně servírovat a jíst. Pochopení italských zvyků může zlepšit prožitek z jídla. Kterým chybám by se měl každý milovník těstovin vyhnout?


Už rostou, zužitkování hub je jednoduché: Skvělá domácí houbová omáčka

Milujete houby na různé způsoby? Aby ne, vždyť jejich chuť je unikátní a srovnávat ji s jinými houbami pěstovanými průmyslově nebo v domácnosti není na místě. A to jsou třeba žampiony nebo hlíva naprosto skvělé. My jsme našli letošní první kvalitní hřibovité houby, a tak jsme připravili skvělou jednoduchou domácí houbovou omáčku. V následujících řádcích se s vámi podělíme o recept. Jak tedy uvařit skvělou houbovou omáčku?


Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť

Houbařská sezóna pozvolna startuje, přitom počasí stále není moc příznivé. To je však skvělý okamžik, kdy si uvařit polévku, která nás trochu zahřeje, a zároveň využít dary lesa, které jsme našli. Nabízí se hned několik variant, ale kulajda podle receptu Pepy Nemravy, účastníka MasterChef Česko 2020, bude ta pravá.


Špatné kosmetické rady, které byste nikdy neměli dělat

Všichni trávíme hodiny brouzdáním po internetu a hledáním nejnovějších tipů na krásu, a přestože jsou tam i dobré tipy, občas narazíme na dost hrozné rady. Svět krásy je plný mýtů, DIY hacků a alternativ, jak dosáhnout našich cílů. Kolik z nich je však skutečně spolehlivým řešením? V této galerii najdete běžné kosmetické rady, kterými byste se neměli řídit. A protože chceme, abyste se cítili a vypadali skvěle, nabízíme vám i alternativy! Klikněte na galerii a dozvíte se více.


Grilovací koření se bude v létě hodit. S videonávodem ho připravíte za chvíli

Grilovací sezóna je období, kdy se setkáváme s přáteli, povídáme si a pochutnáváme si na grilované zelenině či masu. Vůně grilovacího koření dokáže vyvolat vzpomínky na tuto dobu a také zburcovat chuťové buňky.


10 přírodních superpotravin v prášku, které můžete přidat do svého jídelníčku ještě dnes

Je obtížné zařadit všechny současné trendy v oblasti superpotravin do každodenního jídelníčku. Přírodní rostlinné prášky jsou však ideálním způsobem, jak do jídla přidat neviditelnou dávku zdraví. Většinu z nich naštěstí snadno najdete v místním obchodě se zdravou výživou nebo na internetu. Podívejte se na 10 nejlepších prášků, jejich přínosy pro zdraví a nejlepší způsoby, jak je plynule zařadit do svého jídelníčku. Klikněte na galerii a začněte.


Astrologická předpověď na červen 2024: vše, co potřebujete vědět

Ve vesmíru je další rušný měsíc, ale v červnu se vše odlehčuje. Koncem měsíce se nacházíte v polovině roku 2024, což je přirozený čas na přehodnocení toho, jak daleko jste se dostali se svými cíli. Využití energií tranzitů vám může pomoci, aby věci fungovaly o něco snadněji ve váš prospěch. Jak? Tím, že budete věnovat pozornost pohybům planet, si uvědomíte, jak využít jejich podpůrné vibrace. V červnu tomu není jinak! Jste připraveni? Klikněte na galerii a zjistěte vše, co potřebujete vědět o astrologické předpovědi na červen 2024.


Jahodoví bubáci: Video napoví jak udělat vtipné jahůdky k ozdobení dortu i poháru

Sezóna jahod je v plném proudu, použít je můžeme do velké spousty sladkých receptů, chutnají skvěle ve spojení se zakysanou smetanou či šlehačkou. Jahody jsou dokonalé už jen díky tomu, že dokáží krásně ozdobit každý dezert.


Večer u Pavla nezachrání ani vtipy. Soupeře znechutí upatlané nádobí a dršťky

Úterní večeře se v soutěži amatérských kuchařů z Plzeňského kraje odehraje v garsonce u vtipálka Pavla. Ten si neláme hlavu s pořádkem a neumí ani moc vařit. Nejvíc hosty pobaví nápadem, do čeho by investoval případnou výhru.


Nové trendy v uspořádání sedacího nábytku

Rádi byste v obývacím pokoji něco změnili, ale nevíte co? Získejte s námi inspiraci, jak proměnit obývací pokoj na moderní a stylové místo pro odpočinek a setkávání. Stačí provést pár změn se sedacím nábytkem. Jaké jsou nové trendy v uspořádání sedacího nábytku? Sedací nábytek je nezbytnou součástí každého obývacího prostoru a právě jeho uspořádání může navodit zcela odlišný […] The post Nové trendy v uspořádání sedacího nábytku appeared first...


Jan (29): Do každé holky se vždycky rychle zamiluji a pak ji i rychle opustím. Prý za to může trauma z dětství

Jan by si rád našel stálou partnerku, ale není to pro něj jednoduché. Každá žena ho přestane po měsíci zajímat a on k ní najednou nic necítí. Jeho sestra mu svěřila tajemství z dětství, které by za tím mohlo stát.


Ultramódní outfit Nely Boudové: Červené midi šaty s rozhalenkou odvážně doladila černými doplňky

Herečka Nela Boudová (56) svým nejnovějším letním outfitem jasně dokazuje, že i mnohdy zatracovaná výrazná kombinace rudé a černé skvěle funguje. Červená je ostatně jednou z barev této sezóny a stojí za to ji proto vyzkoušet v mnoha módních provedeních.