Trending:


Návštěva restaurace za 16 milionů? Nyní máte příležitost

Kde chutná nejlépe? Přece na hranicích vesmíru! Pokud si potrpíte na nevšední zážitky, tak tahle nabídka je přesně pro vás. Vyletět balonem do stratosféry a tam povečeřet to za milionovou cenovku přece stojí!


Ornella ukázala bujné vnady, Aiko dorazila ve spodním prádle i vyhublá Dvořáková: Slavné krásky na party Macháčka

Módní návrhář Lukáš Macháček přichází s novou kolekcí teplákových souprav, které jsou poseté kamínky značky Preciosa. Své nové kousky představil světu ve středu večer na velké party, kam dorazila spousta celebrit. Nechyběla Ornella Koktová, která předvedla vražedný výstřih, či účastníci Survivoru z minulých řad. Několika snímky se návrhář pochlubil na sociálních sítích.


Nejlepší i nejhorší modely z Cen Anděl: Stylistka upozorňuje na chyby, které zbytečně ubírají slavným dámám na kráse

Jaké byly trendy a propadáky na předávání cen Anděl v loňském roce? Stylistka Nikola Marková se v pořadu 3 minuty stylu magazínu Lifee podívala na to nejzajímavější z Andělů 2023, kdo se vůbec netrefil a komu se téměř žádaná extravagance podařila?


Zelený čtvrtek má jasná pravidla. Hlavně si od nikoho nic nepůjčujte

Dnes je Zelený čtvrtek. Podle křesťanské tradice v tento den Ježíš Kristus naposledy povečeřel s apoštoly, modlil se v Getsemanské zahradě a byl zajat. S večerem přichází velikonoční triduum, které zahrnuje Velký pátek, Bílou sobotu a nedělní Boží hod velikonoční. Velikonoce jsou vrcholem církevního roku a největšími křesťanskými svátky.


Nejlepší občerstvení pro koledníky. Skvělá pomazánka na chlebíčky, sušenky i nádivka a další čtyřicítka receptů

Oslavte Velikonoce, jak si velkolepé svátky jara zaslouží – skvělým jídlem a ve společnosti svých blízkých. Připravte se s předstihem. Až otevřete dveře nedočkavým koledníkům, nic vás nepřekvapí.


První úraz v grilovací reality show. Dominika místo mrkve uřízla kus svého prstu

Pohodové naladění soutěžících ve velké grilovací reality show po premiérovém kole, z něhož nikdo nevypadl, vystřídá stres. Nelítostný souboj o postup začíná, nervozita si vybírá svou první oběť.


Velký horoskop na duben 2024: Vodnáře čekají zásadní změny, Lvi budou hledat novou práci

Co přinesou hvězdy vašemu znamení v dubnu 2024? Podívejte se na váš aktuální měsíční horoskop. Během tohoto jarního měsíce vstoupí Slunce do znamení Býka a dočkáme se úplňku ve znamení Střelce, který bývá označován jako květinový. Jaro je totiž v plném květu a dýchá optimistickou energií. Co vás čeká a nemine?


Barva měsíce: nebeská modrá udělá váš dům lehkým a vzdušným

Jestliže hledáte inspiraci pro malování, stačí se podívat! Ano, mluvíme o nebeské modři. O post Barva měsíce: nebeská modrá udělá váš dům lehkým a vzdušným apareceu primeiro em DecorStyle.


Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar

Nedaří se vám upéct mazanec, který byl vypadal skoro jako ze žurnálu? Tak s tím od cukráře Josefa Maršálka to zvládnete hned napoprvé. Pokud se navíc budete řídit jeho radami, bude bochánek krásně kulatý, lesklý a zaručeně nepraskne.


Šokující věci, které lidé našli v jídle

Když lidé chodí do restaurací nebo supermarketů, očekávají, že dostanou přesně a pouze to, za co zaplatili: normální, poživatelné jídlo. Ale bohužel se tak vždy nestane. Rozhodně žijeme v podivné době a zdá se, že musíme být připraveni na to, že v balených sendvičích najdeme kapku něčí krve nebo v nádobách se salátem ještěrky. Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaké další strašlivě nechutné věci lidé našli ve svém jídle.


Kolik zaplatíme na velikonočních trzích?


Varovné Znaky Nosní Polypy: Na Co Si Dát Pozor

článek popisuje stav, kdy se v nose tvoří nenáhodné výrůstky zvané polypy. vysvětluje možné příznaky, příčiny a léčbu. odkazuje na další zdroje informací a otázky pro lékaře.


Řapíkatý celer: Komplikace při pěstování aneb jak se vypořádat s hlavními problémy

Chuť čerstvého řapíkatého celeru z vlastní zahrady je intenzivnější než kupovaného v obchodě. Není nad vlastní úrodu. Jenže pěstování této zeleniny mnohdy zaskočí komplikacemi. Jaké jsou hlavní problémy při pěstování řapíkatého celeru?


7 špenátových receptů: Oblíbená jídla se špenátem chystáme hlavně na jaře

Špenát se snadno pěstuje a sklízí, listy můžeme trhat brzy po výsevu. Navíc se dá špenát celoročně koupit, a to buď čerstvý nebo mražený. V kuchyni ho také můžeme nahradit listy jiných rostlin např. mangoldu, kopřiv nebo medvědího česneku, který roste brzy na jaře.


Denní horoskop na 28. března 2024: Vodnáři by neměli utrácet za zbytečnosti, Kozorozi se mohou spolehnout na svou intuici

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 28. 3. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Velikonoce jsou tady: Jak ozdobit vajíčka tradičně i moderními způsoby

Nechali jste přípravu na Velikonoce na poslední chvíli? Nevadí. Ještě pořád můžete svůj domov ozdobit tradičními dekoracemi. A pečení či zdobení vajíček stíháte s přehledem. Chcete-li si dát letos na přípravě kraslic záležet, je potřeba mít vhodné pomůcky a vybavení. Jak zdobit vajíčka a co k tomu budete potřebovat?


Bretaňský svetr Kate Middleton, v němž oznámila rakovinu: Pomáhá jí zvládnout silné okamžiky, měla ho na sobě už čtyřikrát

Když Kate Middleton (42) v pátek oznámila, že se léčí s rakovinou, oblékla si pro tuto příležitost svetr s bretaňskými pruhy. Pohodlný, ale přitom šik kousek si nevybrala náhodou. Pomáhá jí ve chvílích, které jsou pro ni hodně emočně náročné. Zprávu přinesl magazín Hello!.


Mramorovaná velikonoční vejce chtějí jen málo – stačí barva a trocha pěny na holení

Mramorovaná velikonoční vejce chtějí jen málo – stačí barva a trocha pěny na holení. Je jednoduché zajít do obchodu a koupit sadu na barvení vajec nebo nějaké speciální barvivo. My máme rádi originalitu, a proto jsme letos přišli s nápadem, který vaši barvící sezonu postaví na vyšší level.


Klíčení a microgreens: Doplňte vitamíny přirozeně i mimo sezónu, jezte klíčky a výhonky

Chladné měsíce v roce jsou na lokální zeleninu poněkud skoupé. Obzvlášť na tu šťavnatou. Řešení však existuje! Jídelníček si můžete zpestřit vlastnoručne vypěstovanou mikrozeleninou. Nepotřebujete k tomu skleník ani žádnou zdatnost zahrádkáře. Řeč je totiž o tzv. klíčení a microgreens rostlinkách, které můžete pěstovat v kuchyni nebo za oknem. Jak mikrozeleninu pěstovat?


Psychologie barev: jaký můžou mít barvy vliv na náladu?

Všude kolem sebe vidíme barvy. Věděli jste ale, že různé odstíny, které vídáme den co den, mají ve skutečnosti mnohem větší vliv na naše nálady, pocity a chování? Tohle si možná ani neuvědomujeme. Říká se tomu psychologie barev. Vědci provedli už nespočet studií o tom, jak různé barvy ovlivňují lidské emoce a chování. Klikněte na tuto galerii a dozvíte se více o fascinující vědě, která stojí za psychologií barev, a o tom, jak jednotlivé barvy duhy mohou změnit váš postoj!


Tři velmi snadné video návody na velikonoční dekorace, které nadchnou, jsou hotové za pár minut a skoro nic nestojí

Potřebujete na poslední chvíli svátečně nazdobit domov? Máme snadné řešení? Poradíme, jak si vyrobit dekoraci na stůl, jednoduchý věnec třeba na dveře a nádherný věneček z vajíčkových skořápek.


Velikonoce jsou tady: Ozdobte stůl krásným beránkem, mazancem plným chutí a křupavými jidáši

Velikonocemi končí střídmé postní období, které započalo koncem masopustního veselí. Po čtyřicetidenním půstu se tak mohou lidé konečně opět pořádně nadlábnout. Na Velikonoční neděli se tedy vždy připravovaly bohaté hostiny – co by to bylo za prostřený stůl bez sladkých dobrot. K těm velikonočním patří beránek, mazanec a jidáše, na které jsme se podívali spolu s webem Toprecepty.


Návyky celebrit: dobré, špatné a ty vyloženě divné

Někdy se sláva může zdát jako záhadný, vzdálený koncept, kterého lze dosáhnout pouze náhodným zásahem štěstí, ale často je to důsledkem zdravého balancu tvrdé práce, pohybování se ve správných kruzích a malých manýrů, které vás udrží na správné vlně. Zkoukněte tuto rubriku a uvidíte všechny podivné, tajné a chytré zvyky celebrit, které dělají, aby si udrželi své štěstí.


Jaký typ mazance letos upečete? Klasiku, tvarohový nebo proplétaný?

Při pečení domácího mazance se řídíme zkušenostmi a šikovností. Mazanec totiž není jen jednoho typu. Máme pro vás jednoduchý přehled, který vám pomůže v orientaci a poradí vám s výběrem toho pravého mazance pro vaši velikonoční tabuli.


Miss World Pyszková přijela domů do Třince, těšila se na rodinu a přátele

Třinec (Frýdecko-Místecko) - Nová Miss World Krystyna Pyszková se dnes poprvé od svého vítězství v mezinárodní soutěži krásy vrátila do rodného Třince na Frýdecko-Místecku. Novinářům řekla, že se nejvíce těšila na rodinu a přátele.


Oslavte Zelený čtvrtek pořádně zeleným menu

Dnes slavíme Zelený čtvrtek. A to znamená jediné – zelené jídlo! Díky této tradici by si tak lidé konzumující zelenkavé pokrmy měli zajistit zdraví na celý rok. Za nás je to ale také možnost, jak vytvořit nevšední menu plné hrášku, špenátu nebo dalšího chutného lupení.


Opravdu si ženy navzájem ovlivňují menstruační cykly?

Pokud jste někdy žili s více ženami, které mají menstruaci, pravděpodobně jste se setkali se synchronizací menstruace. Synchronizace menstruace popisuje rozšířený názor, že ženy, které spolu žijí nebo spolu tráví hodně času, zaznamenávají synchronizaci nebo sladění načasování svých měsíčních period. Spolubydlící, blízké přítelkyně, spolupracovnice, páry stejného pohlaví a ženy v rodině, kterým začíná menstruace každý měsíc ve stejný den nebo přibližně ve stejný čas, mohou mít pocit, že je mezi nimi zvláštní pouto. Je to však skutečný jev, nebo jen populární mýtus? Zajímá vás to? Podívejte se do této galerie a zjistěte, co říkají výzkumy o synchronizaci menstruace.


Překvapivá fakta o hustotě zalidnění

Svět je jedno velké místo, ale lidé mají tendenci se soustředit v určitých oblastech, z nichž některé jsou opravdu přeplněné. Na druhé straně jsou na naší planetě rozsáhlé oblasti, které jsou z velké části neobydlené. Hustota zalidnění se velmi liší v závislosti na tom, kde se na světě nacházíte. Některá nenápadná malá místa mají velmi vysoký počet lidí na kilometr čtvereční, zatímco některá lidnatá města nejsou tak hustá, jak se zdá. Zajímá vás to? Klikněte a dozvíte se několik fascinujících faktů o hustotě zalidnění.


Potřebujete neustále čůrat uprostřed noci? Tady je návod, co s tím můžete dělat

Zdá se, že nezáleží na tom, zda jste mladí nebo staří: mnoho lidí se uprostřed noci budí s nutkáním na močení. Potřeba vstát uprostřed noci z postele může zcela narušit váš spánkový režim. Než se nadějete, jste zpátky v posteli, snažíte se ještě více vyspat a sledujete, jak se na hodinách krátí hodina, kdy musíte vstát. Dá se však něco udělat pro to, abyste tomuto nutkání vůbec zabránili? Kliknutím na tento článek zjistíte, proč se vám chce uprostřed noci na záchod a co s tím můžete dělat.


Praktické nápady pro uspořádání domácí kanceláře

Technologický pokrok, flexibilní pracovní politika a nyní i karanténa přiměly mnoho pracovníků k tomu, aby začali plnit své úkoly z pohodlí domova. Kdysi byla domácí kancelář vyhrazena lidem specifických profesí a studentům, nyní je pracovním prostorem velkého množství lidí ze všech odvětví, kteří pracují ze všech koutů světa. Stejně jako u každé jiné kanceláře jde o místo, kde lidé tráví spoustu času, a proto je velmi důležité, aby pracovali na pohodlném a praktickém místě. Abychom co nejlépe využili čas, který trávíme studiem a prací v domácích kancelářích, je nutné být v prostoru, kde se můžeme soustředit a kde nás nic nerozptyluje, proto je velmi důležitá organizace a správa prostoru. Organizace prostoru, ve kterém pracujeme, může být fantastickým způsobem, jak zvýšit naši produktivitu, udržet naši kreativitu v chodu a pomoci nám soustředit se na úkoly. I když mít vyhrazenou plně vybavenou místnost, kterou byste mohli používat jako domácí kancelář, není možné pro každého, v této galerii zjistíte, že existuje mnoho dalších možností, jak získat pracovní prostor, který potřebujete. Ve skutečnosti, pokud hledáte způsoby, jak optimalizovat prostor své domácí kanceláře, je tato galerie ideální pro vás. Projděte si galerii a podívejte se na naše tipy, jak uspořádat domácí kancelář.


Extravagantní Farna, Smetana jako ze sedmdesátek či odhalená Bezděková. Nejlepší móda z uplynulých Andělů

Slavnostní udílení hudebních Cen Anděl se každoročně neobejde jak bez podivných módních kreací, tak i těch vydařených. V uplynulých ročnících zaujaly třeba zpěvačka Ewa Farna, moderátorka Emma Smetana nebo zpěvák Ben Cristovao. Na vydařené modely se podívejte v galerii.


O odvrácené straně designu a datech v módě s Martinem Kůsem ze společnosti Vuch

Prorazit v oblasti módy není jednoduché. Trendy se rychle střídají, jejich tempo a podobu určují vesměs velké značky. Martin Kůs a Ondřej Hyrš ovšem před pár lety našli díru na trhu, dokázali prorazit a od nuly vybudovat módní značku Vuch. Příprava jedné kolekce zabere zhruba šest měsíců, brzy odstartují přípravu na předvánoční sezónu. „Je to dlouh...


Jak dlouho vařit křepelčí vajíčka? Vyberte si naměkko, nahniličko nebo natvrdo

Křepelčí vajíčka obsahují proti těm slepičím až dvojnásobek vitamínů a dalších tělu prospěšných látek. Díky tvrdší skořápce jsou odolnější proti salmonele. Váží pouhých 11-15 g a většinu z této hmotnosti tvoří žloutek.


Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť

Oslavit Zelený čtvrtek nejen tím, že si dáme třeba špenát, ale i zeleným pivem se stalo v posledních letech pro některé celkem příjemnou tradicí. Se zeleným pivem přichází na Velikonoce spousta pivovarů. Co ale jinak zlatavému moku dodává pro něj netypickou barvu?


Velikonoční nádivka s jarními bylinkami: Nejlepší je s uzeným masem

Velikonoční nádivka se připravovala v podvečer Bílé soboty a druhý den, kdy končil půst, tedy na Velikonoční neděli, ji lidé jedli. Dodnes je jedním ze symbolických pokrmů Velikonoc i jara. Zkuste ji připravit podle našeho receptu.


Jak si doma vybělit zuby přírodní cestou

Existuje spousta fajn triků na to, jak mít bílý úsměv, aniž byste za to museli vyhazovat moc peněz. Zdravý chrup a pečlivá péče o zuby jdou ruku v ruce. Kromě toho existuje ještě celá řada různých přírodních způsobů, jak se zbavit zubního plaku a skvrn. Jestli chcete vědět víc, mrkněte na tuhle galerii.


Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete

Babiččina kuchyně je obecně známá a velmi oblíbená. Jak ale vaří děda, kterému je 80 let a jako učeň začínal ve svých 14 letech? Pojďte se s námi podívat na příběh i recepty Josefa Senohrábka, který se rozhodl své kuchařské zkušenosti sdílet se čtenáři webu Toprecepty.cz.


Kontroverzní body je na jaře 2024 opět trendy: Přiléhavý svršek skvěle podtrhne ženské křivky

Na nošení znovu módního body shledáváme samá pozitiva i na jaře 2024. Platí pro něj klasické rčení: Buď jej milujete nebo nenávidíte. Jediná štrapáce, kterou ale lze tomuto praktickému a slušivému kousku vytknout, je komplikace s oblékáním či svlékáním.


Denní horoskop na pátek 29. 3. 2024: Panny čeká den plný relaxu a pohody, Střelcům se bude dařit

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 29. 3. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Česneková tráva je nenáročná na pěstování a oproti česneku má jednu obrovskou výhodu: pěstujte ji na balkoně a jezte i květy

Že jste o česnekové trávě ještě neslyšeli? Ale to je velká škoda, protože se tak ochuzujete o dokonalou chuť této trvalky, která je pěstováním podobná pažitce, chutná po česneku, ale oproti němu má jednu nespornou výhodu. Až tedy budete letos přemýšlet, jakou aromatickou rostlinu si pořídíte do zahrady či do nádoby na balkon, u které můžete sníst skoro všechno, doporučujeme právě česnekovou trávu. Trochu vám ji představíme a jsme si jisti, že i...


Žebříček znamení zvěrokruhu s nejhorší povahou: Na předních příčkách jsou Berani a Lvi, zjistěte, na kterém místě jste vy

Jsme jen lidé a naše povaha má své stinné i světlé stránky, jež souvisí s rysy naší osobnosti. Podle astrologie jsou naše vlastnosti ovlivňovány do určité míry datem našeho narození respektive znamením zvěrokruhu. Pojďme se tentokrát podívat na vlastnosti, kterými se nikdo z nás nechlubí. Která znamení horoskopu mají nehorší povahu? Projděte si náš žebříček a zjistěte, na kterém místě jste vy.


Příklady 12 archetypů značek z reálného světa

Osobnostní archetypy, které poprvé popsal psychoanalytik 19. století Carl Jung, jsou nejlépe popsány jako soubor povahových rysů a tendencí chování, které tvoří charakter, s nímž se lidé mohou snadno ztotožnit. V kontextu značek existuje 12 klasických archetypů. Ty pokrývají celé spektrum typů značek, od značek, které chtějí vyvolat pohodlí, až po ty, které chtějí vyvolat vzrušení. Zajímá vás to? Podívejte se do této galerie na reálné příklady 12 archetypů značek.


Velikonoční tradice: Ve čtvrtek si dejte něco zeleného, v pátek hledejte poklady a neperte

Právě díky starým zvykům nechybí svátkům jara krásná atmosféra. Pojďte spolu s námi oprášit zapomenuté zvyky, které se předávaly z generace na generaci.


Máte na zahradě stín? Pak jsou tyhle trvalky to pravé pro vás

Řešíte, jaké trvalky si vysadit na zahrádku, když máte stanoviště ve stínu nebo polostínu? Pak se podívejte na náš výběr, který vám bude dělat radost.


Zapomeňte na rifle, trendem letošního léta jsou sukně. Jak nosit ty džínové?

Venku už voní jaro a i léto už je v dohlednu. V každém případě to znamená, že sezóna sukní je tu! Kromě těch dlouhých rozevlátých jsou letos trendy i ty džínové. Pokud si říkáte, že nevíte, co si k nim vzít, máme pro vás hned několik tipů.


Party roku v Letňanech ukázala, jak bude vypadat svět bez kouře!

Tematický zážitkový catering a originální koktejly, show plná hvězd, akrobatů a dalších umělců. A to vše pod vedením umělé inteligence! Letňany ožily díky IQOS PARTY roku. Konal se tady večer plný unikátních zážitků.


Nikdy nenabízejte své životní lásce žluté růže.

Existuje mnoho důvodů, proč věnovat kytici květin příteli, příbuznému nebo milované osobě. Ve skutečnosti existují květiny pro nejrůznější příležitosti. Prohlédněte si tuto galerii a zjistěte, jak květinami vyjádřit, co si myslíte.


Proč tak často navštěvuji WC? Pohled na problém malých pauz

Většina z nás si čas od času klade otázku: „Proč chodím tak často na malou?“ Možná vás tato otázka překvapí, ale skutečnost je taková, že mnozí z nás tráví nemalé množství času na toaletě, ať už je to kvůli potřebě nebo jako krátká úniková pauza od každodenního shonu.


Zpestřete si jarní menu superzdravými klíčky a výhonky. Vypěstujete je doma, pochutnáte si a tělo vám bude děkovat

Klíčky patří k superpotravinám, kterými si můžeme zpestřit běžný jídelníček celoročně. V době jarního rozpuku klíčky ale lákají víc, po zimě lidské tělo touží po čerstvé křupavé zelenině. Výhonky a klíčky vypěstujete doma, takže lokální zeleninu získáte přímo od zdroje.


Běžné mýty o přežití, které jsou doopravdy nebezpečné.

Co se týče přežití v přírodě, je tu tuna tipů, které jsou bohužel nepravdivé. Možná jsme tyto nápady dostali z filmů, televize a dokonce i pohádek, pravda je ale že většina běžných mylných představ vás může zabít. Od pití sbojí moči po předstírání mrtvého při útoku medvěda, tady jsou běžné tipy por přežití, kterým by jste neměli věřit. Klikněte a podívejte se na všechny.