Lifestyle

Trending:


Den matek slaví 101 let. Buďte letos originální i vy!

Letos je to přesně 101 let, kdy se u nás poprvé začal slavit svátek matek, a to díky Masarykově dceři Alici. Vyšla z tradice americké – z jediného prostého důvodu, její maminka Charlotte odtamtud pocházela. Stejně jako za oceánem, stala se i u nás symbolem tohoto svátku květina. Ale ruku na srdce, nechcete být letos trochu originálnější? Co si třeba užít nezapomenutelný víkend ve dvou?


Tady minimalismus nehledejte. Pro rodinu vytvořili bydlení, které se jen tak neokouká

Dům s proškrabávanou omítkou a zelenými okny od studia Byró stojí v památkové zóně nedaleko centra Kutné Hory. Uvnitř si hraje s barvami a světlem.


Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna

Jarní cibulka je jemnější než běžná cibule. I proto se stala oblíbenou přísadou do mnoha pokrmů a my pro vás máme hned pět variant jídel, kde tuto svěží aromatickolu zeleninu můžete využít.


Jak se psi stali nejlepšími přáteli člověka

Mnoho lidí se nad přítomností psa v domácnosti nezamýšlí, a je to ostatně normální už déle, než si kdokoli z nás pamatuje. Přemýšleli jste ale někdy o tom, jak se tato živá zvířata v našich nejintimnějších prostorách vyvinula z divokého predátora v přítulného kamaráda na hraní? Psi jsou ve společnosti uctíváni a miliardový průmysl s domácími mazlíčky je toho důkazem. Ale psi, jak je známe, nebyli vždycky psi a nebyli vždycky našimi nejlepšími přáteli. Proč tedy taková náklonnost právě k tomuto druhu? Existují různé teorie o tom, jak se psi domestikovali, a přestože kolem toho stále panuje atmosféra tajemství, nové výzkumy (až z roku 2021) stále formují naše představy o původu našich milovaných společníků. Klikněte a podívejte se na fascinující proměnu jediného opravdového chlupatého přítele lidského druhu.


Kutil chtěl postavit budky ptákům. Nevěřili byste, jaké využití nakonec mají

Bydlí pod lesem. A tam o ptáky nebývá nouze. Jaroslav Sobota z Horních Rokytňan se proto rozhodl, že vyrobí nové ptačí příbytky. Dopadlo to nakonec úplně jinak. Z jedné se stala kočičí budka, z druhé zase lesní bar.


Naklíčený česnek do koše v žádném případě nepatří

Česnek patří odnepaměti ke zdrojům velmi prospěšných a účinných látek, které pomáhají tělu nejen s oslabenou imunitou, ale i vysokým krevním tlakem, vysokou hladinou cholesterolu nebo i při bolestech a zánětlivých stavech. Máte-li tento všelék doma, určitě ho nevyhazujte, a to ani v době, kdy je česnek naklíčený. V té době má česnek více antioxidantů, než si vůbec dokážete představit. Česnek s klíčky je stejně prospěšný jako ten, který je...


Snadné domácí recepty pro psy

Domácí výroba psích pamlsků je snadná, rychlá a poměrně levná. Budete vědět, jakými ingrediencemi svého čtyřnohého přítele krmíte, a také podle toho upravíte velikost porcí. V této galerii najdete seznam lahodných pamlsků pro vašeho psa, pečených i mražených, z nichž všechny lze vyrobit opravdu snadno, i když nemáte zkušenosti v kuchyni! Klikněte a začněte svého pejska krmit zdravými, doma vyrobenými pamlsky ještě dnes.


Streetstyle z pražského Fashion Weeku: Módní styl hostů je trendy víc než hlavní program. Vládnou mu luxusní značky a kreativita

Nedílnou součástí každého týdne módy je i osobitý styl jeho účastníků. Pojďte se s námi prostřednictvím obsáhlé galerie podívat, jak s ním naložili návštěvníci jarní edice Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2024. Najdete se mezi nimi?


Fashion week: Výstřední Třeštíková, vyrýsovaná Kašáková i Peroutkova košile za sto tisíc

Přehlídky talentovaných návrhářů, inspirativní outfity, módní ikony a bohatý program. To a mnohem více nabídl další ročník Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, který se konal v areálu České obce sokolské v Tyršově domě. Nejprestižnější módní událost v Česku si jako obvykle nenechala ujít řada známých osobností. Co si na takovou akci oblékly?


Fascinující techniky, které vám pomohou mít lucidní sen

Tajemstvím je zahalen svět snů, protože tato fáze hlubokého spánku přináší živé a fantastické příběhy, které mohou, ale nemusí souviset s naším skutečným životem, ale mohou v nás zanechat nezapomenutelné pocity. Všichni mají sny, každý zažil ten frustrující pocit, když na nějaký zapomene hned po probuzení a přesto ne každý zažil lucidní sen - nebo si ho alespoň pamatuje. Naše sny nejsou náhodné, i když si to o nich myslíme. Například lidé v našich snech nám nemusí připadat povědomí, ale jsou to všechno tváře, které známe, ať už vědomě, nebo ne. Právě nepředvídatelnost podvědomí v nás vyvolává pocit, že naše sny jsou nekontrolovatelné, ale sny jsou ve skutečnosti zatíženy symboly a situacemi, které odrážejí nebo zdůrazňují věci z našeho skutečného života, a jsou příkladem toho, jak se váš mozek snaží vyřešit vaše problémy. Mnohé studie ukazují, že naše mysl je aktivnější, když sníme, než když jsme vzhůru, takže je tu velký potenciál naučit se ovládat tato neskutečná dobrodružství. Už se vám někdy stalo, že jste si náhle uvědomili, že sníte? Zažili jste psychologický fenomén známý jako lucidní snění, při kterém je snící člověk při vědomí, zatímco je v bezvědomí. Lucidní sny často umožňují snícímu určitou míru kontroly nad scénářem, prostředím nebo svým jednáním. Pro ty, kdo je zvládli, mohou být lucidní sny formou úniku nebo zdrojem tvůrčí inspirace. Slavní umělci a spisovatelé praktikovali lucidní snění, aby podpořili svou kreativitu. Film ‘Počátek‘ režiséra Christophera Nolana s Leonardem DiCapriem v hlavní roli byl údajně inspirován lucidními sny a pohrává si s touto myšlenkou ve svém ději. Salvador Dalí byl ovlivněn lucidními sny při tvorbě mnoha svých surrealistických obrazů a dokonce tuto techniku podporuje ve své knize ‘50 Secrets of Magic Craftsmanship.’ Podle knihy Lucidní snění - Naučte se vědomě snít, neexistuje žádné zázračné tajemství, ale spíše řada osvědčených metod, cvičení a technik, které mohou pomoci naučit mozek snít tímto nesmírně obohacujícím a potenciálně život měnícím způsobem. Koneckonců, třetinu života strávíme spánkem, takže bychom se při něm mohli vydat do říše fantazie. Podívejte se do této galerie na jednoduché, zábavné, intenzivní i bizarní věci, které můžete dělat, abyste vstoupili do lucidního snu.


Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně

Stará dřevěná okna vlivem času, počasí i mechanického opotřebení svou krásu i funkčnost ztrácejí. Budete-li však o ně řádně pečovat, nemusíte je hned měnit za nová, což by navíc bylo finančně dost nákladné. Když jim včas dopřejete správnou péči, budou ještě dlouho ozdobou vašeho domu.


Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná

Dostali jste chuť na povidlové šátečky a nemáte čas? Upečte si povidlové šátečky bez kynutí. Jemné a nadýchané pečivo s droždím se nenechává kynout a chutná i tak luxusně.


Nejlepší způsoby, jak si vychutnat Nutellu

Nutella je všemi milovaná kakaová pomazánka z lískových oříšků, kterou mají rádi malí i velcí! Obvykle je spojována se snídaní, ale nemusí tomu tak být. Jako velmi univerzální ingredienci ji lze použít do nejrůznějších dezertů! Prohlédněte si následující galerii a objevte ty nejlepší způsoby, jak si Nutellu vychutnat!


Jak se žilo ve středověku na hradě?

Středověké hrady a zámky známe z pohádek, ale pokud jste někdy nějaký navštívili, víte, že se tam nemuselo žít vždy jednoduše. Zajímalo vás někdy, jak se tam ve středověku skutečně žilo? Bylo to opravdu tak temné a bídné? Co lidé jedli a jak spali? Jak zámky voněly? Odpověď na tyto a mnohé další otázky najdete zde. Prolistujte si následující galerii a zjistěte, jak vypadal život na středověkém hradě!


Dvě matrace pro sedm lidí a špína. Chata, ve které žily na Českobudějovicku děti, budí hrůzu

Rozbitá okna, špinavé zdi a naprostý nedostatek místa. Tak vypadá chata v lese u Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku, ve které společně s matkou a dalšími třemi dospělými přebývaly tři malé děti. V hrůzných podmínkách se měly ocitnout před dvěma týdny. Údajně poté, co je jejich otec vyhodil na ulici.


Módní policie z přehlídky Vlaďky Kouřilové: Jirešová i Adamcová se aktuálně pyšní menší velikostí, Kloubková sází na sport

Módní přehlídka návrhářky Vlaďky Kouřilové přinesla hned několik praktických tipů, jaké střihy šatů budou letos v ulicích trendy. Moderátorka Jana Adamcová (52) například vynesla tmavě modré košilové šaty vhodné pro ženy 50+, herečka Ivana Jirešová (46) zase sportovní eleganci v tmavě šedé barvě. Moderátorka Kristina Kloubková (47) si zamilovala bavlněné šaty v barvě trendy denimu, které jsou ideální na pochůzky po městě.


Nejlepší čas pro vás, kdy jít spát, podle vašeho hvězdného znamení

Přemýšleli jste někdy o tom, proč jste stále unavení, přestože spíte dostatečně dlouho? Možná je to tím, že spíte ve špatnou dobu! Podle astrologů existuje správný čas, kdy máme jít spát, a ten je určen naším hvězdným znamením. Zajímá vás to? Podívejte se do této galerie a dozvíte se více.


Tajný beauty tip: Jak z nehtů šetrně odstranit gel lak či shellac bez návštěvy salónu

Zajistí nám krásně upravené nehty bez nevzhledného olupování hned na několik týdnů. Odstranit je ale bez pomoci odborníků v nehtovém studiu bývá často oříšek. Ne vždy však máte ihned prostor využít služeb profesionálů. Jak si tedy šetrně doma odlakovat odolné gelové druhy laků na nehty?


Milujete pistácie? Můžete z nich připravit třeba turecký med po italsku

Věděli jste, že pistácie dokonale chutnají a jsou také zdrojem prospěšných tuků, antioxidantů a dalších blahodárných látek? Těch dobrot, do kterých je můžete použít! Pojďme společně rozloupnout jejich skořápku a připravit si z nich (nejen) skvělý italský dezert torrone.


Cíle vztahu: seznam cílů pro páry

Bez ohledu na to, zda spolu chodíte pár měsíců nebo několik let, každý pár by měl mít seznam zábavných věcí, které chce společně podniknout. Proklikejte se touto galerií a získejte potřebnou inspiraci, jak do svého vztahu vnést romantiku!


Utěšující recepty na nudle, které musíte vyzkoušet

Potřebujete něco extra uklidňujícího? Nebo dokonce snadnou večeři na všední večer? Obraťte se na nudle, super univerzální sázku na jistotu. Od asijských až po italské - tato jídla zdaleka nejsou nudná. Ať už je chcete vylepšit na vícefázovou večeři, nebo je uvařit v jednom hrnci, tyto lahodné chutě uspokojí každou vaši chuť. A nejlepší je, že na jejich přípravu nemusíte být mistři kuchaři! Klikněte pro dokonalou inspiraci na nudle!


Překvapivé povahové rysy, které svědčí o vysokém IQ

V průběhu času jsme v popkultuře vytvořili spoustu stereotypních postav, které jsou chytřejší než ostatní a chovají se nepříjemně nebo výjimečně. Pravdou však je, že lidé s vysokým IQ mají poměrně dost společných osobnostních rysů, které zpochybňují intelektuální stereotyp. Bez ohledu na to, jak jste chytří, vás však některé z těchto rysů mohou překvapit. Kliknutím zjistíte, zda máte rysy nadprůměrného IQ.


Mátový sirup v létě oceníte. Myslete dopředu a připravte ho z jarní máty

Vzhledem k aktuálnímu počasí nejspíš na osvěžení ještě nemyslíte, ale s horkými letními dny bude ideální doba na domácí limonády. Proto si už teď připravte sirup z máty, která na jaře roste jako houby po dešti.


7 receptů na jídla s kuskusem: Oblíbená příloha je hotová během chvilky

Kuskus si poslední dobou získává stále větší oblibu v našich kuchyních. Jedná se vlastně o spařenou krupici z obilovin, vytvarovanou do kuliček. Kuskus může být z pšenice, ječmene nebo prosa. Příprava kuskusu je velmi snadná, stačí ho zalít horkou vodou a po chvíli načechrat vidličkou.


Horoskopy lásky od 23. dubna 2024: Neubližujte slovem a otevřete své srdce

Začátek týdne trochu potrápí Berany, Býky a Blížence, kteří zatouží po změně a usmíření. Jaké energie pocítí v lásce ostatní znamení?


Grilované tofu steaky jsou skvělou alternativou k masu. Marináda jim dodá chuť, říká šéfkuchař Martin Svatek

Grilování je náš národní sport, není snad zahrada či terasa, na které by chyběl gril. Dobroty z ohně si vychutnávají dospělí i děti, a mezi nimi nechybí také vegetariáni. Kromě zeleniny a různých náhražek masa si mohou milovníci bezmasého vaření vychutnat také tofu. Jak na to, prozradí Martin Svatek.


Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny: Zkontrolujte, jestli vaříte českou klasiku správně

Guláš jako z hospody patří mezi jídla oblíbená davy. Co všechno do něj patří, kolik majoránky přidat a použít rajčatový protlak? Otázek kolem guláše se vždy najde spoustu, připravit nejlepsí guláš vám třeba pomůže šéfkuchař Ondřej Slanina. Má v rukávu jednu skvělou vychytávku: nastrouhanou bramboru!


Společenské situace, při kterých introverti trpí

Pokud se považujete za introverta, pak jistě chápete, že některé sociální situace jsou nejen těžké - jsou přímo utrpením. Od nucených skupinových aktivit až po trapné náhodné setkání v MHD - tato každodenní dramata jsou všem introvertům jistě známá. Na základě statistik z portálu Ranker se podívejte na tento seznam situací, kterých se introverti obávají, a zjistěte, zda se v tom najdete!


Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience

Láká vás vyrobit si domácí sýr, ale připadá vám to složité? Tak to zkuste s libanonským labneh. Nepotřebujete na něj žádné speciální ingredience ani náčiní, vystačíte si s obyčejným bílým jogurtem a plátýnkem či cedníkem. Získáte ale sýr chutí i vzhledem hodně podobný lučině.


Superpotraviny pro krásné vlasy: Semínka podpoří růst, posílí prameny a zajistí lesk podobně jako vlasová séra

Zatímco mnoho lidí spoléhá na vlasová séra a kondicionéry, základem zdravých a pevných vlasů je jídlo. Které superpotraviny vyživují vlasové folikuly, posilují prameny a stimulují růst? Semínka. Vybrat si přitom můžete hned z několika druhů.


Jak vyrobit dokonalý vanilkový extrakt? Jednoduchý postup ukážeme ve videonávodu

Milujte jemnou ale zároveň intenzivní chuť sladké vanilky? Dostal se vám do ruky vanilkový lusk, který se vám povedl krásně rozříznout a získali jste z něho semínka? Tak přesně takovou dokonalou chuť si můžete uchovat ve formě vanilkového extraktu. Jednoduchý návod vám ukáže, jak na to.


Vyzkoušejte fígl, jak se zbavit hnědých skvrn v trávníku od pejska: pomůže vám kámen ve vodě. Myslete i na to, ze některé rostliny jsou pro psa jedovaté

Pokud se na vaší zahradě prohání pejsek, a navíc je to ještě štěně, asi již dobře víte, co dokáže za malou chvíli napáchat. Většinou se musíte rozloučit s mnohými rostlinami, především trvalkami, které jsou poměrně křehké a útoky psích tlapiček špatně snáší. Možná vás také trápí skvrny na trávníku, které jsou způsobené močením pejsků na náš zelený pažit. Vše je možné odnaučit a veškeré ztráty minimalizovat. Pokud dodržíte pár rad a fíglů, jak...


Velký horoskop pro znamení Býka

Komplexní horoskop pro znamení Býka, který se zaměřuje nejen na obecnou charakteristiku daného znamení, ale mimo jiné i na méně obvyklé oblasti jako jsou erotika, zdraví, vhodné bylinky, poslání a finance.


Amanda Holden září v nové kampani plážové módní značky

Amanda Holden září ve fotografiích propagujících značku plavek Lipsy London. The post Amanda Holden září v nové kampani plážové módní značky appeared first on Instafamosos.


Sebevědomí při konverzaci a umění mluvit s kýmkoli

Komunikace je pro každého z nás každodenní záležitostí, a ať už v práci, s přáteli a rodinou, nebo někde úplně jinde, schopnost sebevědomě komunikovat je důležitou dovedností. Na první pohled se může zdát, že komunikace je stejně snadná jako pouhý rozhovor s druhou osobou, nicméně opak je pravdou. Na efektivní komunikaci se podílí mnoho faktorů a na všech záleží. Pokud si totiž každý z nás neuvědomuje, že se snaží efektivně komunikovat, a není k tomu odhodlán, může to vést k frustraci, nedorozumění, a dokonce i ke konfliktům. Proto si dnes udělejte čas na přečtení této příručky a naučte se, jak můžete s kýmkoli sebevědomě hovořit a vést produktivní a zdravé rozhovory. Klikněte na galerii a dozvíte se více.


Jím zdravé verze mých oblíbených jídel a moje tělo je šťastné, říká Drew Barrymore, která vydala kuchařku i kolekci kuchyňských spotřebičů

Možná si ji pamatujete jako malou Gertie z filmu E.T. Mimozemšťan, sympatickou Lucy z romantické komedie 50× a stále poprvé nebo coby jednoho z Charlieho andílků. Americká herečka Drew Barrymore ale v posledních letech boduje především jako moderátorka vlastní talk show, kde se mimo jiné také vaří. Máme pro vás recept na její oblíbené těstoviny, a víme, jak se téhle mamince dvou dětí podařilo shodit přes deset kilo.


Nejsměšnější rozkošná divoká zvířata na světě

Pokud jde o psy a kočky, jsou sice hezcí, ale jejich domestikovaná roztomilost je většinou něčím, co lidé v průběhu let zdokonalili a co se nemůže rovnat rozkošným schopnostem samotné matky přírody. Klikněte na fotografie nejroztomilejších divokých zvířat na planetě, které stojí za to vidět.


Slavné ženy, které se rozhodly nemít děti. Jaké důvody je k tomu vedly?

Je skvělé žít v 21. století, protože i my ženy se konečně můžeme svobodně rozhodnout, čím chceme a nechceme být. Jedním takovým rozhodnutím může být nestát se matkou. Pojďme se podívat na slavné ženy, které se vydaly na bezdětnou cestu, a na důvody, jež je k tomu vedly. Třeba se i vy právě teď zabýváte podobnou životní otázkou a jejich osudy vás mohou inspirovat.


Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole

Upéct si domácí chleba je pokaždé radost. Nejen, že máte jistotu ve složení, ale také můžete předpokládat, že vám vydrží déle než ten z obchodu. Zkoušeli jste ovšem někdy místo tradičního bochníku chleba udělat netradiční z bramborového těsta? Rozhodně to stojí za pokus, chutná totiž skvěle.


Jak zpracovat vepřovou kýtu. Co všechno z ní lze uvařit?

Vepřové maso je u nás velmi oblíbené. Tepelná úprava nevyžaduje mnoho času a není ani jinak náročná. Maso je měkké i šťavnaté a navíc velmi variabilní. Můžeme ho péct, smažit, dusit, vařit nebo umlít v masovém mlýnku.


8 typů lásky (podle starověkých Řeků)

Naše představa o lásce se v moderní době zúžila na romantickou, bezhlavou lásku, která je často považována za to nejcennější, co člověk může mít. Staří Řekové se však při této představě obracejí v hrobě! Podle nich ve skutečnosti existuje osm druhů lásky a jejich poznání vám může pomoci přivítat ve svém životě více lásky a lépe porozumět těm druhům, které jsou pro vás výzvou. Tyto druhy lásky se mohou vzájemně kombinovat a proměnit se v silnější pouta, ale některé se mohou naopak proměnit v lásku hořkokyselou. Chcete vědět víc? Projděte si tuto galerii a podívejte se, k jakým závěrům o lásce došli staří Řekové.


Trendy sluneční brýle, které sluší ženám v každém věku: Omladí vás třeba pilotky, myslete ale na jednu důležitou věc

Spousta lidí bere sluneční brýle spíše jako praktickou záležitost, která chrání jejich oči před přímým slunečním zářením. Právě sluneční brýle jsou ale velmi podstatnou částí každého outfitu. Jedná se o malý, ale velmi významný detail, který tvoří celek. V dnešním článku vám představíme trendy sluneční brýle, které sluší ženám v každém věku. Navíc vám dodají šmrnc, styl a omladí vás.


Rustikální klenot, který každý zamiluje: Dům z 15. století je plný dřeva a obklopený kouzelnou zahradou

Pokud milujete historii spojenou s moderním pohodlím, tento dům vás naprosto uchvátí! Nachází se v typické středověké ulici v anglickém hrabství Kent. Z původně rozlehlé budovy z 15. století se stal útulný dům, který nabízí harmonii mezi minulostí a současností.


Sklizeň rebarbory má svá pravidla: Pozor na dodržení správné doby

Rebarbora je stále netradiční zelenina, ale také coby okrasná solitéra. Zelenina, která je chutná, nabízí pestré využití v kuchyni, ale svým způsobem je také nebezpečná. Podstata tkví ve správném zpracování, jakožto právě i ve sklizni.


Nejlepší přílohy k hranolkům

Hranolky jsou základním jídlem v mnoha zemích světa. Často jsou považovány za nezdravé, ale přesto jsou velmi oblíbené a jsou spolehlivou přílohou k mnoha pokrmům. Existuje však mnoho různých způsobů konzumace hranolek. Prolistujte si tuto galerii a zjistěte několik jedinečných nápadů, jak tuto lahodnou pochoutku jíst.


Měsíček a rajčata: vysaďte je na záhon společně a ušetříte si hromadu starostí. Odradí škůdce a přiláká opylovače

Není žádným tajemstvím, že měsíček je jednou z nejlepších rostlin, kterou můžete vysadit vedle záhonu rajčat. Kromě toho, že nevyžadují veliký prostor, mohou přinést spoustu užitku. A to nemluvíme jenom o tom, proč jsou prospěšná pro rajčata. I květy měsíčku je možné sbírat a připravovat si z nich nejrůznější domácí kosmetiku. Přečtěte si pět důvodů, proč se vyplatí pěstovat měsíček a rajčata na jednom záhonu.


Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma

Patřili jste v dětství k milovníkům želatinových bonbónů? Těch za socialismu možná nebylo tolik jako dnes, kromě populárních Oskarek a Arabesek jste si ale mohli pochutnávat třeba na citrusovém želé. Bylo pomerančové, citronové i mandarinkové a vypadalo skoro jako plátky pravých citrusů.


Jak chutná pastrami? Hovězí maso se nakládá na několik dní a pak se udí. Křehké plátky mají kořeny v Rumunsku

Delikatesa v podobě tenkých plátků masa z hovězího hrudí nebo z pupečních žeber. Šťavnaté, křehké a měkké maso. Přesně takové je pastrami. Příprava tohoto pokrmu patří sice mezi časově náročnější, ale rozhodně stojí za to.


Káva jako spalovač tuků: může být, ale není to tak jednoduché

Důvod, proč se káva považuje za spalovač tuků je prostý: obsahuje kofein. Na trhu můžete najít spoustu přípravků na hubnutí, které tuto látku taktéž obsahují. Může ale skutečně kofein podpořit nebo dokonce urychlit spalování tuků? Hovoří se také o tom, že pravidelné pití kávy před tréninkem může kromě hubnutí vést též k lepšímu výkonu. Spoustě z nás je jasné, že samotné popíjení kávy nám zhubnout nepomůže…


Tajemství stylu pro ženy po padesátce

Pokud jste žena po padesátce, nemusí to nutně znamenat, že váš styl musí být nudný. Ve skutečnosti je to nejlepší věk pro zajímavý a sofistikovaný vzhled. Co se týče stylu, padnoucího střihu a kvality, může být rozdíl opravdu velký. V této galerii vám ukážeme, jak vypadat co nejlépe! Klikněte na ni a odhalte tajemství stylu pro ženy po padesátce.