Zprávy

Trending:


Lela Vémola si odskočila od sporáku: Předvedla slušivou eleganci i kabelku za desetitisíce

Lela Ceterová, provdaná Vémola, se po návratu z Thajska objevila ve společnosti. Krásně opálená blondýnka vsadila na eleganci, která jí velmi sluší. Manželka slavného bijce Karlose Vémoly (38) změnila nejen svůj šatník, ale v poslední době vsází i na přirozenější vzhled. Za tuto proměnu jí fanoušci na sociálních sítích tleskají.


5 pravidel designu, které japonské obývací pokoje vždy dodržují

Japonské obývací pokoje mají jedinečnou estetiku, která odráží harmonii, jednoduchost a klid japonské kultury. O post 5 pravidel designu, které japonské obývací pokoje vždy dodržují apareceu primeiro em DecorStyle.


Kuchyňský trojúhelník: Pomůcka, která usnadní práci v kuchyni

Renovujete nebo zařizujete novou kuchyň? Pak si celý prostor dobře rozvrhněte. Správné rozmístění jednotlivých spotřebičů je totiž důležitější, než si myslíte. Nevíte, jak na to? Stačí znát pravidlo kuchyňského trojúhelníku. Díky němu si ulehčíte práci a při vaření nebo úklidu nebudete muset pobíhat tam a zpět! Co je kuchyňský trojúhelník? Kuchyňský trojúhelník, známý také jako […]


Zahrádka, jak ji naše prababičky milovaly: Na okně muškáty, v zahradě šeřík, růže, kopretiny i libeček

Není to tak dávno, co se naše zahrady inspirovaly tu půvabem anglických zahrad, tu francouzským šarmem či mnohem vzdálenějšími kouty světa, které sice bývají vyhlášené krásou zahrad, ale do našich podmínek se tak snadno tamní zkušenosti přenášet nedají. Proto se nezřídka vracíme k, na první pohled mnohem skromnějším, zahrádkám našich prababiček, které nám však dopřávají o mnoho více pěstitelských úspěchů. Co by na takové tradiční, české...


Souboj kabelek za desetitisíce: Agáta vytáhla Chanel, Richard Krajčo a Olga Lounová v Dioru

Zatímco některé celebrity si na módní a značkové kousky nepotrpí, jiné se jimi náležitě chlubí na společenských akcích. Zpěvačka Olga Lounová (43) na slavnostní otevření pop-artové galerie Josefa Rataje vynesla Dior kabelku za devadesát tisíc. Hudebník Richard Krajčo (46) se také pochlubil kabelkou, která byla rovněž od Diora. A Agáta Hanychová (38) zase přišla s chanelkou.


Extravagantní móda Adama Pavlovčina: Vybalancovat se dají i kousky, které někdo považuje za šeredné

Zpěvák Adam Pavlovčin (28) vystupující pod jménem ADONX oslňuje hudební svět i svým neotřelým módním stylem. Lifee.cz vyzpovídalo vítěze Česko Slovenské Superstar roku 2021 v ateliéru návrhářky Jany Horejšové, která jej velmi často obléká na společenské události a pro níž půjde i přehlídku v rámci pražského týdne módy.


Lahodné špenátové recepty, díky kterým se budete cítit silní!

Špenát je velmi výživný a cenově výhodný a patří k těm ingrediencím, které má mnoho lidí rádo po ruce pro jeho univerzálnost. Je běžně dostupný po celý rok a je plný vitamínů A, C a K a minerálů, jako je kyselina listová, železo, hořčík a draslík. A i když je tato zdravá zelenina nejznámější tím, že se objevuje v salátech, můžeme z ní vytvořit jídla od jednoduše osmažené s česnekem až po dušenou do vydatné chana masaly, tyto recepty navždy změní váš pohled na tuto zeleninu. Klikněte tedy na několik špenátových receptů schválených Pepkem!


Bizarní fámy o celebritách, kterým jsme v 90. letech věřili

Poslední desetiletí 20. století bylo v dějinách zvláštním obdobím. Mullety a džíny JNCO byly v módě, všichni se obávali Y2K a Vanilla Ice byl úspěšný rapper. Není divu, že právě v této době vznikly ty nejpodivnější fámy o celebritách, jaké se kdy vyprávěly. Internet ještě nebyl široce dostupný, takže se fakta příliš neověřovala - pokud jste ovšem neměli trpělivost čekat, až všichni přestanou telefonovat, abyste mohli použít vytáčené připojení. Klikněte do galerie a podívejte se na vyvrácení některých největších záhad z 90. let.


Největší chyby, které vegetariáni dělají

Otázky ekologie a morálky stranou - vegetariánství může být stejně zdravé, jako jíst maso, pokud si člověk zjistí vše podstatné a přistupuje k tomu rozumně. Nicméně v mnoha případech dochází k tomu, že se vegetariáni (i ostatní lidé) nestravují pestře, nemají dostatek informací a neumí si poskládat jídelníček tak, aby obsahoval všechny výživné a chutné potraviny. Takže pokud se chcete stát veganem či vegetariánem, možná by nebylo na škodu zjistit si nejčastější chyby, ke kterým při tomto druhu stravování dochází. Možná, že se tu něco zajímavého přiučí i dlouholetí vegetariáni! Pokud chcete vědět více, klikněte na článek.


Z výčepů do garáží a zahrad. Drahé pivo mění českou pivní kulturu

Pivovary i hospodští s obavami vyhlížejí letní sezonu. Kvůli silnému zdražení piva mají strach z odlivu lidí od výčepů.


Které jsou nejlepší barvy ručníků pro šedou koupelnu v roce 2024

Se šedou koupelnou se stává oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají moderní a sofistikovanou barevnou paletu, výběr správných ručníků hraje klíčovou roli při vytváření přívětivého a elegantního prostoru. O post Které jsou nejlepší barvy ručníků pro šedou koupelnu v roce 2024 apareceu primeiro em DecorStyle.


Odhalte účinky barev v interiéru. Žlutá nabíjí energií, červená dodává odvahu, modrá uklidňuje

Barvy zásadně ovlivňují naši náladu a pocity, ale víte, jakým způsobem? Třeba taková oranžová nám dokáže povzbudit sebevědomí a zelená zase upevnit rovnováhu. Velmi tak záleží na tom, jaké barvy si zvolíte do interiéru. Pojďte s námi odhalit skryté účinky barev na lidskou psychiku. Pusťte do svého života ty barvy, které potřebujete!


Široké kalhoty nejsou jen pro mladou generaci: Jak je nosit po 50, aby vypadaly lichotivě

V současné době jsou široké kalhoty v módě velmi populární a patří mezi hlavní trendy roku 2024. Volné kalhoty spojují pohodlí s elegancí a lze je snadno kombinovat různými způsoby. Bez ohledu na to, zda se jedná o neformální nebo elegantní styl, široké kalhoty zdaleka nejsou jen pro mladou generaci. S grácií je mohou nosit i ženy po padesátce, stačí je jen správně zakomponovat do celkového outfitu.


Nesnesitelné manipulátorky: Se kterými ženami je podle horoskopu těžké vyjít a které vám naopak vždy vyjdou vstříc

Znamení horoskopu předurčuje, jak velký manipulátor jste. Se kterými zrozenkyněmi je podle horoskopu obtížné vyjít, a s kým vás naopak nátlak a přetvářka nečeká? Podívejte se, kterým znamením vložily hvězdy do vínku manipulativní povahu.


Zapomenutý hrdina interiéru: Komoda a její role v domácnosti

V průběhu našeho každodenního života často přehlížíme některé z nejvíce praktických a multifunkčních kusů nábytku, jako je například komoda. Tato skromná, avšak nezbytná součást našich domovů nese na svých bedrech mnohem víc, než bychom si kdy mohli představit. Podívejme se blíže na to, jaká je vlastně role komody v našem každodenním životě a proč si zaslouží větší uznání.


Vaše nejtoxičtější vlastnost podle vašeho hvězdného znamení

Pokud jde o osobnostní rysy, všichni máme být na co hrdí. Ať už jste milí, chytří nebo pracovití (seznam by mohl pokračovat), existuje spousta pozitivních povahových rysů. Snad se na tyto vlastnosti lidé kolem nás zaměřují nejvíce. Skutečnost je však taková, že nikdo z nás není dokonalý. Všichni máme aspekty své osobnosti, na které nejsme příliš hrdí, a ty se často shodují s vlastnostmi našich hvězdných znamení. Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii, kde najdete astrologického průvodce vaší nejtoxičtější vlastností.


Má mě rád, nemá mě rád... znaky, podle kterých to poznáte i beze slov

Pokud si nejste úplně jistá, jestli jsou jeho city k vám takové, jaké tvrdí, zakryjte si teď uši a otevřete oči. Začněte si více všímat řeči jeho těla a jeho chování, než toho, co říká. To jsou příznaky, podle kterých to poznáte naprosto neomylně.


Jak pěstovat mátu a meduňku: držte je zkrátka, jinak vám zahubí vše ostatní

Máta a meduňka patří mezi oblíbené a hlavně nenáročné bylinky, které si snadno vypěstujete v květináči na parapetu nebo na zahrádce. Při venkovním pěstování ale buďte obezřetní a raději oběma jasně vymezte prostor. Mohlo by se snadno stát, že vám přerostou přes hlavu.


Meghan už Kate nikdy nepotřebuje vidět, říká expert. Místo rodině se věnuje propagaci džemů

Meghan Markleová představila světu první produkt, který prodává pod svou novou značkou American Riviera Orchard, a tím je jahodový džem. Zatímco se vévodkyně ze Sussexu plně věnuje novému byznysu, špatné vztahy s britskou královskou rodinou ji zřejmě moc netrápí. Markleové by dokonce ani nevadilo, kdyby svého švagra, prince Williama, a jeho manželku Kate už nikdy neviděla, řekl zdroj pro magazín OK!


Denní horoskop na čtvrtek 18. 4. 2024: Ryby vyloží karty na stůl, Blížence čeká problém

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na čtvrtek 18. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Umřel vám někdo blízký? Nechte si ho digitálně reprodukovat

Rituálů a zvyků, jak naložit s fyzickými pozůstatky zemřelých a rozloučit se s nimi, je spousta. Víme, co s jejich hmotným i duševním dědictvím. Stále však neexistují zavedené postupy, jak zacházet s digitální stopou, kterou po sobě mrtví zanechali. Ukazuje se, že velké technologické společnosti – jako jsou Meta, která stojí za sociální sítí Facebo...


Plán Péče, Který By Vám Lékař Obvykle Doporučil Na: Porucha Chování

Souhrn Behaviorální a emocionální porucha, která se projevuje jako opakující se, rušivé a násilné chování, ke kterému obvykle dochází v dětství nebo dospívání. Příznaky Porušení pravidel, agresivita, podvod a destruktivní chování jsou běžně zaznamenanými příznaky. → Běžné možnosti léčby → Otázky, které byste měli položit svému lékaři Příčiny Za ten...


Vstupte do ďábelského domu Medicejských

Jedním z nejslavnějších evropských šlechtických rodů středověku byl rod Medicejských. Rod Medicejských, který vládl Florencii a později Toskánsku po většinu období od roku 1434 do roku 1737, dosáhl úspěchu v oblasti obchodu a bankovnictví, načež několik členů rodu prostřednictvím řady mecenášů a finančních prostředků významně přispělo k rozvoji umění, vzdělanosti a architektury. Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo a další renesanční mistři skutečně těžili z jejich štědré podpory. Vlivný rod Medicejských se však také občas zapletl do skandálů a tyranie, což z něj učinilo jeden z nejobávanějších evropských šlechtických rodů. Rod Medicejských se těšil více než třem stoletím moci, prestiže a vlivu, než v polovině 18. století dynastie padla. Chcete-li se dozvědět více, klikněte a zjistěte, kdo byli a co nám zanechali.


Křivky Kim Kardashian roztrhaly švy během focení pro její plavkovou značku.

Reality hvězda Kim Kardashian oznámila svou novou plavkovou kolekci Skims s řadou provokativních snímků, na kterých nosila oblečení tak malé, že se zdálo, že praskne The post Křivky Kim Kardashian roztrhaly švy během focení pro její plavkovou značku. appeared first on Instafamosos.


Okurky vysaďte s doprovodnými rostlinami. Mezi nejlepší patří kopr či fazole

Zatímco brambory a melouny bychom měli pěstovat co nejdál od místa, kde máme okurky, existují i rostliny, které si vzájemně pomohou. Brambory a melouny sdílejí s okurkami stejné nemoci, které se mohou snadno šířit vaší zahradou. Také aromatické bylinky, jako jsou šalvěj či bazalka bychom měli od okurek pěstovat co nejdále, protože brání v jejich růstu. Výjimkou je kopr, který může být naopak prospěšný. Některé rostliny podporují růst okurek....


Jak správně oloupat avokádo. Videonávod vám předvede snadný a rychlý postup

Avokádo se usídlilo v našem jídelníčku, ani nevíme jak. Je jemné, vláčné, a ačkoli je tučné, považuje se za superpotravinu – obsahuje totiž velké množství vitamínů a minerálů. Jedinou malou nevýhodou je, že mnoho lidí neví, jak avokádo správně oloupat.


Inspirujte se stylem 20. let. Reprezentovalo ho mikádo, malé černé i genderová vyváženost

Na tom, že byla 20. léta 20. století bouřlivá, svobodná a plná změn, má svůj podíl mimo jiné i móda. Byla to doba, kdy se hrdinka z Fitzgeraldovy knížky ostříhala na mikádo, kromě vlasů se zkracovaly také sukně a zrodily se legendární „malé černé“, které od té doby nosí celý svět. Pojďme se podívat, čím se můžeme nechat touto dobou dnes inspirovat.


Domácí masky na vlasy proti vypadávání vlasů

Všem nám vypadávají vlasy - každý den. I když někdy se to může stát problémem a skutečně to může vést k plešatosti. Ale pokud trávíme čas mytím vlasů, používáním kondicionéru a mnoha přípravků, proč nedat šanci přírodní cestě? Existuje mnoho ingrediencí, které máme většinou doma a ze kterých lze vyrobit opravdu skvělé masky na vlasy. V této galerii se mimo jiné dozvíte nejlepší recepty na domácí masky proti vypadávání vlasů, od ovoce až po oleje. Klikněte na galerii!


Vodka už lidi začala nudit, v módě je teď v Evropě tequila, říká Rafal Walendzik

Z vína se – s výjimkou sektů – v Česku neplatí spotřební daň. U lihovin ji vláda od ledna zvedla a v dalších letech to bude pokračovat. Rafal Walendzik, nový šéf největší domácí likérky Stock Plzeň‑Božkov, říká, že stát by měl tuhle situaci napravit, protože ve víně, pivu i lihovinách je pořád stejný alkohol. „Lihoviny s podílem 29 procent na celko...


Skořice jako velmi užitečný pomocník pro vaši zahradu

Aromatickou skořici zná v kuchyni jistě každý z nás. Skořice se ale může hodit nejen na lahodné palačinky, nýbrž také ve vaší zahradě. Nahradit dokáže i agresivní chemické postřiky. Díky jejím blahodárným účinkům dokáže ochránit vaše rostliny před přírodní zkázou. Jak?


Denní horoskop na 18. dubna 2024: Raky neopustí dobrá nálada, Panny se mohou spolehnout jedině na svůj úsudek

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 18. 4. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Křehké těsto snadno a rychle: Vyzkoušejte naši vychytávku

Také vás při přípravě klasického křehkého těsta nebaví proces, kdy je nutné kostičky tuhého másla rychle zpracovat s moukou a ostatními surovinami do koule a dát odpočinout? Poradíme, jak proces urychlit.


Co uvařit z těstovin? Smíchejte je s omáčkou, přidejte do polévky, připravte na sladko nebo je zapečte

Těstoviny jsou rychlým a snadným jídlem, které uvaříte za pár minut a připravíte z nich plno dalších chutných a skvělých pokrmů. Pro svou neutrální chuť je skvěle hodí k omáčkám, zelenině, masu i do polévek. Existuje celá řada možností toho, co připravit z těstovin. Nenechte si ujít naše jednoduché recepty s těstovinami!


Královna rokoka Madame de Pompadour: Milenka Ludvíka XV. rozmazlovala krále jídlem, podle jejích prsou se vyrábí skleničky

Madame de Pompadour, původním jménem Jeanne Antoinette Poisson, excelovala jako prominentní kurtizána a neodolatelná milenka krále Ludvíka XV. Její reputace spočívala nejen v její kráse, ale také v její inteligenci a nadčasové eleganci, díky čemuž se stala jednou z nejvýznamnějších postav na francouzském dvoře své doby. Jak se z prosté dívky stala ženou hodnou královy lásky?


7 důvodů, proč si nemůžete najít stálého partnera a jak to zlomit

Máte prémiové členství v seznamovací aplikaci, chodíte do posilovny a na lezeckou stěnu, do kurzů vaření, ale nic. Stále nemůžete narazit na člověka, se kterým by to vedlo ke spokojenému dlouhodobému vztahu. Podívejme se na to, co je na vašem hledání lásky špatně. Zde je 7 důvodů, proč si nemůžete najít stálého partnera možná i vy.


Žebříček TOP nejoblíbenějších balkonových květin: kterým se bude dařit na slunci a které raději polostín

Žebříčky nejoblíbenějších balkonových květin dlouhodobě vedou muškáty neboli pelargonie a petúnie i jejich drobnokvětá varianta, surfínie. Těm se však nejlépe daří na slunci. Máme pro vás nápady i pro balkony polostinné či dokonce po většinu dne zastíněné. Všude můžete vypěstovat záplavy zářivých květů.


Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience

Koláčky patří mezi pečivo, které si už po generace rádi vychutnáváme k čaji či kávě. Liší se nejen náplní, ale také druhem těsta. I klasické kynuté těsto může mít různé obměny surovin, které mu dodají ještě lepší chuť.


Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý

Možná si do polévky přidáváte kupované tekuté koření. To ale bývá plné látek, které konzumovat netoužíme. Jak udělat „maggi“ z libečku? Snadno. Tato bylina má totiž chuť, která tekutou směs do polévky připomíná.


30 úžasných receptů s rajčaty

Rajčata jsou tak univerzální a základní surovinou, že je někdy považujeme za samozřejmost. Jsou však plná chuti a připravují ty nejlahodnější omáčky. Existuje tolik způsobů, jak rajčata využít, a právě teď je skvělý čas začít experimentovat! Prohlédněte si následující galerii a objevte 30 skvělých receptů s rajčaty.


Robbie Williams či Simon Cowell. Slavní muži, kteří se netají estetickými úpravami

Nejenom ženy touží po krásném a mladistvém vzhledu, i muži o sebe chtějí pečovat. Kdo ze slavných pánů přiznal estetické úpravy?


Prosklené příčky Dorsis i tam, kde je nečekáte

Prosklené příčky a dělící stěny Dorsis Digero představují elegantní a funkční způsob, jak změnit uspořádání prostoru. Vyniknou nejen v moderních novostavbách, ale stále více se prosazují i u rekonstrukcí starých domů nebo bývalých průmyslových objektů. Aniž by ubraly na světlosti, vytvoří nové soukromé zóny a interiéru dodají moderní minimalistický vzhled kombinovaný s přiznanou industriální atmosférou. Strohý, ničím […]


Základní tipy pro sólo cestovatele

Cestování na vlastní pěst může být pořádná zábava! Může to být ale také velmi skličující a zdrcující, pokud nejste připraveni na případné nehody a mimořádné události. Jedním z prvních kroků, které musíte udělat, je ujistit se, že jste někomu řekli kam jedete, pořádně si naplánovali trasu a zarezervovali si hotel. Pokud jste se však někdy vydali na sólu cestu, víte, že za rohem se vždy skrývají nečekaná dobrodružství. Příprava je tedy klíčová! Klikněte na tento seznam tipů pro sólo cestovatele, abyste si svou příští cestu bezpečně užili na maximum.


5 důvodů, proč si pořídit květnovou ELLE

Květnová ELLE je tady a na obálce září slovenská topmodelka Michaela Kociánová. Zde je 5 důvodů, proč si pořídit květnovou ELLE, která vás inspiruje, jak být laskavější sama k sobě i ke světu okolo.


Rychlé a snadné avokádové svačiny pro zaneprázdněné lidi

Avokádo je neuvěřitelně flexibilní potravina a jeho krémová textura okamžitě pozvedne jakýkoli pokrm, takže je ideální zdravou ingrediencí pro zařazení do svačin. Klikněte sem a získejte inspiraci pro avokádo!


Kosmetika v průběhu dějin: Od starověkého Egypta až po 20. století

Kosmetické přípravky nám pomáhají zlepšit vzhled pleti, pokožky, vlasů, nehtů nebo zubů. Je samozřejmé, že používání kosmetiky je dnes běžnou záležitostí, a předpokládá se, že jen americký trh s kosmetikou dosáhne do roku 2032 hodnoty přibližně 150 miliard dolarů. Byla však vždy tak populární? Překvapivě ano! První kosmetika se objevila přibližně před 5 000 lety ve starém Egyptě a staří Řekové dokonce vynalezli slovo "kosmetika". Zajímá vás víc? Podívejte se do této galerie a zjistěte, které kosmetické látky byly v průběhu věků nejoblíbenější.


Jsme schopni si svépomocí vytvořit malé zahradní jezírko?

Představa zahradního jezírka může být pro mnohé z nás zářným snem. Zvuk šumění vody, skvělé rostliny a možnost sledovat ryby pohybující se v klidné vodě – to všechno může zahradu obohatit a přinést do našich životů klid a harmonii. Ale je možné si takové jezírko vytvořit vlastními silami? Plánování je klíčem Prvním krokem k vytvoření zahradního jezírka je […]


Létající kočka


Plzák španělský není slimák: největšího nepřítele našich zahrad zničíte pomocí pár snadných metod

Většině zahradníků či zahrádkářů je patrně úplně jedno, že plzáci nepatří mezi slimáky, ale jedno to není. Tito invazivní plži se k nám dostali asi v polovině 20. století z Pyrenejského ostrova, ze Španělska a jižní Francie, u nás nemají žádné přirozené nepřátele a štítí se jich i většina zahrádkářů, kteří jinak obyčejné slimáky často sbírají jedno...


Tenkrát se královská rodina tajně vytratila, aby dělala normální věci

Královský život je trochu jako pobyt ve velmi přepychovém a luxusním vězení. Platí zde přísné rozvrhy, přísné předpisy týkající se oblékání, přísné normy chování a neustálý dohled. Není divu, že se občas chtějí utrhnout ze řetězu a odvázat se nebo si jen tak zajít do supermarketu bez ozbrojeného doprovodu. Králové, královny, princové a princezny se odvádějí inkognito ven už od středověku a současná královská rodina to dělá dodnes! Klikněte do galerie a zjistěte, jak a proč se tito vznešení vězni vytratili.


Sasanka rozkošná okouzlí květy a na jaře oživí zahradu i balkon: Tipy, jak si ji vypěstovat

Pokud chcete zkrášlit a oživit zahradu na jaře, tak to vám splní sasanka rozkošná. Jak už sám název mnohé napoví. Jedná se o půvabnou jarní trvalku, která okouzlí zahradu svými barevnými květy. Jak na její úspěšné pěstování?