ANDěLSKé POSELSTVí NA TýDEN OD 29. DUBNA 2024: VěNUJTE POZORNOST SVýM POCITůM

Energie prostoupí čistota, jasnost a bystrý úsudek všude tam, kde potřebujete něco dořešit, ukončit nebo zrealizovat. V případě nejasností neváhejte oslovit odborníka a využijte jeho moudré rady. Co ještě andělské karty na tento týden předpovídají?

Karta na tento týden: Král vzduchu

Král vzduchu symbolizuje čistotu a pevnou víru ve vlastní schopnosti. Moudrost Krále využijete v mnoha životních oblastech. Jeho skvělé schopnosti můžete uplatnit v práci, na úřadech a také v komunikaci. Výzvy, které na vás čekají, zvládnete hravě díky skvělé intuici a vnitřní moudrosti. Pokud vás čeká setkání s důležitou osobou, oslní vás svou výřečností, nadšením a nápady, které vás mohou inspirovat k vašim vlastním cílům. Rady, které obdržíte, jsou velmi cenné a pomohou vám na cestě k úspěchu.

Nedovolte strachu, aby vás ovládal

V oblasti zdraví je kladen velký důraz na mentální a duševní pohodu. Sledujte své myšlenky a všímejte si reakcí těla. Pokud pocítíte napětí, na chvíli se zastavte a zhluboka dýchejte. Možná vás napadne věnovat se cvičení jógy, kterou spojíte s rozjímáním a meditací. Jakákoliv fyzická aktivita je dobrá, pokud ji děláte s láskou a radostí. Uvolněte mysl a najděte si čas jen pro sebe, stres je pouze potlačený strach, který vás brzdí v rozletu. Zamyslete se, proč se bojíte vykročit vpřed a zůstáváte v nevyhovujícím vztahu či pracovním prostředí. V tichu svého srdce naslouchejte odpovědi, která vám dodá odvahu a chuť ke změnám.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, se kterými je vztah radost: Ryby jsou empatické, Býci spolehliví

Komunikujte s láskou a zažijete zázraky

V oblasti lásky a vztahů je dobré mít na paměti, jak důležitá je komunikace, upřímnost a otevřené srdce. Pokud vás cokoliv trápí, hledejte ve své mysli klid, uvolněte se a promluvte s tím, koho se to týká. Klíčem k úspěchu je zdravý životní styl, čistá mysl, pozitivní naladění a radost ze života. Buďte upřímní k sobě a také k ostatním. Všechno se vám mnohonásobně vrátí zpět.

Vzduch je spojován s volností a nezávislostí, pokud toužíte někoho vlastnit, ať již partnera, přátele, nebo děti, věřte, že tímto postojem se od vás budou vaši milovaní odpojovat a vzdalovat. Dovolte si být svobodní, posilujte svou sebedůvěru a sebevědomí. Mějte na paměti, že láska k sobě je základním stavebním kamenem úspěšných vztahů. Jaký vztah máte k sobě, takový vztah se k vám také vrací, což vám mohou zrcadlit právě vaši nejbližší.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude podle karet celý květen, si poslechněte ve videu:

2024-04-29T04:09:15Z dg43tfdfdgfd