BABY PINK JE TRENDEM JARA 2024: DO NEVINNéHO ODSTíNU SE VYBARVILA I NEJNOVěJší NáVRHářSKá KOLEKCE ZPěVAčKY RITY ORY

Růžový pastel ovládá trendy na jaře 2024 a přispívá k tomu i kolekce, kterou nedávno uvedla do světa zpěvačka Rita Ora. Baby pink kostýmek s možností dlouhých i krátkých kalhot bude hitem sezóny a tato barva vám ani s dalšími doplňky nesmí letos chybět v šatníku. 

Módní současnost tak pod křídly nejen Ritou oblíbené značky Primark obléká zpěvačka do pastelových barev a neunikly jí ani nejvýraznější hity současnosti jako jsou kalhotové kostýmy nebo záplava džínoviny. V její nové módní řadě ale na první pohled upoutá pozornost zalíbení sladce růžovým, nevinným odstínem zvaným baby pink. A okouzlil i nás.

Už brzy tahle něžná pastelová barva zažije velkolepý návrat mezi trendy. Léto jí totiž přeje.

Trend jara 2024: Síťované baleríny jsou elegantní i pohodlné a pozvednou každý outfit na módní hit

Růžová obsese zpěvačky Rity Ory

A jemný růžový pastel zdaleka nezdobí jen novinky od světoznámé zpěvačky. Najdete jej v módních kolekcích mnoha dalších značek a nosit se bude jako o závod. A sekundovat této roztomilé barvě samozřejmě budou i další trendy odstíny.

Nebojte se pastelových kombinací

Skvěle se baby pink vyjímá ve dvojící s bílou či smetanovými barvami a doplnit ji o další něžný pastel také není chyba. Ideálně se hodí oblíbený odstín baby blue, nebo některý z limetkových tónů. Příliš divoké? Pak vsaďte na více růžových odstínů najednou a baby pink doplňte třeba stále oblíbenou fuchsiovou či elektrizujícím hitem, barvou magenta, která se nehodlá ztratit z nejvyšších pozic oblíbenosti ani letos.

Trend jara 2024 přímo z tanečního sálu: Milované baleríny jsou letos od skutečných baletních špiček k nerozeznání

Baby pink sluší i doplňkům

A co vám v odstínu baby pink nesmí letos uniknout? Vedle minisukně, crop topu nebo saténových prádlových šatů jednoznačně doplňky všeho druhu. Roztomilý klobouček, kabelka nebo balerínky, kterým je opět oblíbená baby pink v nejnovějším podání stylu balletcore věrnou souputnicí. A užije ji i na kecky nebo nestárnoucí pantofle, které miluje i Barbie.

Na novinky z obchodů vyvedené v odstínu baby pink se můžete podívat do naší fotogalerie.

Související články

2024-03-29T04:21:46Z dg43tfdfdgfd