BýVALá KRáLOVNA KRáSY PETRA MINářOVá: ZA MUžEM SVéHO SRDCE PLáCHLA DO AFRIKY, PODíVEJTE SE, JAK SE ZMěNILA

Dlouhé nohy, záplava blond vlasů, zajímavá tvář a dokonalé tělo. Vítězství Petry Minářové (46) tehdy ukončilo nadvládu brunetek v soutěži krásy a měla skvěle nakročeno k hvězdné modelingové kariéře nejen v rodné zemi. Blondýnka však měla jiné sny. Po smolném období s těmi nesprávnými muži nakonec našla štěstí a za pravou láskou se odstěhovala do Afriky, kde nejspíš objevila elixír mládí.

V soutěži Miss ČR v roce 1996 nepatřila Petra nejdříve k favoritkám. Podle mnohých byla tehdy jasnou vítězkou vnadná hnědovlasá bohyně Iva Kubelková (44). Dlouhonohá gazela Minářová však všem vytřela zrak a po zásluze usedla na trůn pro královnu krásy.

Celoživotní vášeň způsobila Petře zranění

Svého vítězství dokázala Petra využít a křivky převáděla například v Miláně či v Paříži. Kariéry modrooké krasavice stoupala strmě vzhůru, ale modelka nakonec dala přednost celoživotní vášni, a to pohledu z koňského hřbetu. Veškerý čas věnovala nádherným zvířatům a vrhla se také na jejich drezuru. Ve svém hobby byla úspěšná, ale prodělala také závažný úraz. „Nechtěně mě kůň navalil na zeď a kopl. Manipulace s velkými zvířaty je vždy nebezpečná,” přiznala tehdy Petra pro pořad Top Star s tím, že zranění se holt v této branži nevyhnete.

Smůla na muže se modelce lepila na paty

S němými tvářemi sice Minářová slavila úspěchy, ale v soukromém životě příliš štěstí neměla. První manžel na modelce vysoudil odškodné tři miliony korunu, protože ho dle svých slov veřejně poškodila, když ho zatáhla do šoubyznysu. Zní to celkem úsměvně, ale soud mu částku opravdu přiklepl. Po rozvodu Petra zakotvila v náručí podnikatele či majitele Baníku Ostrava. Bohužel ani jeden ze vztahů, které byly veřejně známé, nevydržel. O muže však rozhodně neměla nouzi, jen najít toho pravého trvalo celkem dlouho.

Kam zmizela Kateřina Stočesová: Ve velkém světě se tak trochu jednoduchá kráska neprosadila, na kontě má však miliony a dělá to, co ji baví

Záplava kudrnatých vlasů dělá z Kateřiny Stočesové (44) na první pohled nevinného anděla. Šarmu vysoké blondýnky podlehla také porota, jež ji zvolila královnou krásy. Sice nebyla podle prezidenta soutěže krásy nejchytřejší, ale svatba a následný rozvod jí údajně přinesl nemalou částku na konto. Pak už jen stačilo chytře investovat.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Kvůli lásce pláchla Minářová do Afriky

Ostatně po prvním nezdaru se Minářová znovu pod čepec nechystala a rozhodně už s nikým nic neplánovala. ‚‚Ještě jsem se úplně neoklepala z první svatby. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy," odpovídala Petra na dotazy ohledně další veselky, kdykoliv se po jejím boku objevil nový muž. Pan Božský nakonec přišel. Podnikatel Milan byl Petře seslán z nebe. Jediným problémem byla pracovní vytíženost. Milan pobýval hodně času v Jihoafrické republice, a když už šlo do tuhého, Minářová se rozhodla jít za hlasem svého srdce. Zabalila si kufry a frnkla do země, jež je známá pro velkou kriminalitu.

Krásná Petra je znovu vdanou paní

Dále se samozřejmě věnuje svým koním, ale je především manželkou na plný úvazek. V roce 2019 stanula podruhé před oltářem a podnikateli řekla své ‚‚ano”. Partnera doprovází na různých cestách a je šťastná. „Můj domov je místem, kde je moje láska vznikající z nejkrásnějších vzpomínek v mém životě," napsala Petra na sociální sítě, když světu sdělila, že je vdanou paní. Blondýnka je stále velmi hezkou ženou a dalo by se říci, že vypadá snad ještě lépe, než když přebírala korunku krásy

Související články

2024-05-08T09:04:58Z dg43tfdfdgfd