CHILI SE VYSMáLA HEJTRůM: NáZORY JSOU JAKO řITNí OTVOR, KAžDý HO Má, PRAVILA SE SMíCHEM

Kuchařka Ta Thuy Dung, známá pod přezdívkou Chili, míří do další reality show. Tentokrát půjde o taneční soutěž StarDance, která se začne vysílat již letos na podzim. Pro kuchařku z MasterChefa to tak bude již třetí reality show, ve které se objeví. A zatímco fanoušci ji za to odsuzují, ona si ze sebe na sociálních sítích dělá legraci. 

Chili se objevila již ve dvou reality show. Poprvé se ukázala v kulinářské soutěži MasterChef, což jí bylo jako vietnamské food influencerce nejbližší. Poté šla do zcela jiné televizní zábavy – do Survivoru, kde ze sebe skoro vypustila duši. Po pár letech známá kuchařka míří do třetí soutěže, tentokrát do StarDance, když hvězdy tančí.

Za své rozhodnutí schytala od fanoušků pořádný hejt. Myslí si totiž, že Chili je jedna z těch lidí, kteří se dokážou vnutit všude. "To snad ne. Tohle není celebrita. To je člověk, co se se*e, kam může, protože není schopný si najít reálnou práci. Doufám, že domů půjde jako první," okomentovala například její účast ve StarDance Anina na Instagramu. "Strašně vlezlá. Snad tam nezůstane dlouho," napsala další fanynka.

Babiččino moudro

Sama Chili si z toho ale nic nedělá. Naopak si ze sebe umí udělat legraci. Na svůj Instagram nahrála video, ve kterém dělá, že jí volá babička. "Vnučko, jak to, že jsme tě dlouho neviděli v televizi? Oni už tě nechtějí?" ptá se jakože babička. "Ne. Kdepak. Já se jenom bojím, že když teď půjdu zase do nějaké show, tak si Češi budou říkat: Ježiši, tahle holka obráží jednu reality show za druhou. Asi honí slávu nebo co," odpověděla Chili. "Pamatuj na moudro našich dávných předků: Názory jsou jako řitní otvor. Každý má jeden. Některé smrdí méně, některé více. Nezáleží na tom, co říkají ostatní," pronesla babička v telefonu.

StarDance odhalila tanečnice: Zabojují Jana Paulová, hvězda Zlaté labutě i kuchařka Chili

A jak Chili zdůvodnila své rozhodnutí? „Tanec zbožňuji, ale musím se přiznat, že i přes prvotní obrovské nadšení jsem musela přemýšlet, jestli takový závazek opravdu zvládnu. Ale právě možná kvůli té kombinaci strachu a nadšení jsem se rozhodla do toho jít," promluvila Chili pro ČT. Trénovat se začne již velmi brzy.

Související články

2024-04-16T03:21:56Z dg43tfdfdgfd