CO ZNAMENá, KDYž VIDíTE STáLE číSLA JAKO 11.11 NEBO 22.22: ZJISTěTE, JAKé MAGICKé SDěLENí VáM PřINášEJí

Najednou je vidíte doslova na každém rohu. Nejen na telefonu a hodinách, ale třeba i na poznávacích značkách aut, v tramvaji, ubytujete se v hotelu s tímto číslem pokoje a podobně. Říká se jim andělská čísla a mají pro vás magické sdělení, které byste neměli podceňovat.

Tak zvaná andělská čísla nedostala svůj název jen tak. Nejsou to jen obyčejná čísla. Nesou totiž poselství z Vesmíru, pokud tedy na něco takového věříte. A v tomto případě byste měli. Stává se vám, že partner, kterého jste právě potkali, se narodil 11.11., bydlí v domě s číslem popisným 11 anebo máte první společné rande zcela náhodou 11.? Pak k vám zřejmě promlouvají AnděléPojďme odhalit tajemství těchto mocných číslic, respektive andělského vzkazu.

Andělská čísla tu byla vždycky s námi

Koncept andělských čísel pochází z numerologie, tedy starověkého systému, v němž se věří, že čísla mají božský význam. Čísla 11 a 22 jsou navíc ještě specifičtější – říká se jim také „mistrovská čísla". Mistrovská proto, že mají zesílené duchovní a tvůrčí schopnosti.

 

Čtěte také: Mistrovská životní čísla numerologie: Má je jen pár vyvolených a předurčují výjimečný úspěch. Patříte mezi ně?

Mistrovská životní čísla jsou 11, 22 a 33. Dle zakonů numerologie se tato čísla nesčítají. K takovému životnímu číslu můžete přijít třemi způsoby: je to číselný součet vašeho křestního jména, rodného či přijatého příjmení, nebo data narození. Pokud vám náleží mistrovské číslo, patříte mezi hrstku vyvolených, přečtete si, co to pro vás znamená.
Číst více

Význam čísla 11: Zazvoňte si do nového začátku

Číslo 11 funguje jako pomyslný zvonek u dveří vašeho duchovního domu. Je považováno za znamení obrovské psychické intuice a duchovního vhledu. Vidíte toto číslo opakovaně? Pak to může být způsob, jakým vás vesmír pošťuchuje směrem k duchovnímu probuzení. Povzbuzuje vás, abyste důvěřovali svým instinktům a přijali nové začátky. A pak je to už jen na vás, andělé vám už své řekli. Jde o to, abyste prošli těmito dveřmi a proměnili své myšlenky v realitu, posílili své duchovní vědomí a dosáhli rovnováhy ve svém životě.

Síla čísla 22: Čeká vás změna

Přejděme k číslu 22. Magická dvaadvacítka je architektem světa andělských čísel. Ne nadarmo se mu říká „mistr stavitel“. Toto číslo se zabývá proměňováním velkých snů ve skutečnost. Ztělesňuje rovnováhu, přesnost a ctižádostivost. Jestliže číslo 11 je vize, pak 22 je konstruktér, který se zaměřuje na uskutečňování věcí. Pokud opakované vídáte toto číslo, pak se vám dostává kosmického podnětu k vybudování něčeho významného, ať už jde o novou kariéru, osobní záměr, nebo dokonce hlubší vztah.

Čtěte také: Indigové děti mohou změnit svět: Jak poznat, že máte doma takové dítě právě vy

Slyšeli jste někdy o indigových dětech? Označují se tak mladí lidé, o nichž se předpokládá, že mají mimořádné psychické a duchovní vlastnosti. Na druhé straně proti tomuto názoru ale stojí názor skeptický. Podíváme se na oba, abyste si mohli odpovědět na otázku, zda takové není třeba i vaše dítě.
Číst více

Andělská čísla v každodenních setkáních

A jak to vypadá v praxi? Ráno vstanete a od té doby vás tato čísla provázejí celý den. Nejde si toho nevšimnout. Vzbudila jste se 11 minut po celé. Když si kupujete snídani, na účtence je nepřeberné množství 11 a 22. Ostatně dvaadvacítkou pak jedete i do práce a jakékoli auto vás zaujme z okénka tramvaje, na jeho značce jsou opět dvě jedničky nebo dvě dvojky. Anebo obojí. V práci se bezděčně podíváte na mobil a zjistíte, že je 11:11 hodin

Nejdříve to možná považuje za náhodu. Ale pak se věci začnou měnit. Pokaždé, když tato čísla uvidíte, stane se něco významného. Dostanete novou příležitost v práci. Poštěstí se vám náhodné setkání, které postupně vede k významnému vztahu. Anebo najednou pocítíte nečekaný příval inspirace pro nějaký projekt, o němž jste v duchu tajně už dávno uvažovali. Takže se zamyslete. Není nad všudypřítomnými jedničkami a dvojkami něco víc?

Začněte si je zapisovat pokaždé, když se objeví, spolu s tím, co se ten den stane. Pomalu si všímejte vzorců a začněte se na základě těchto poznatků rozhodovat. Funguje to? Nabírá váš život nový směr, je vyrovnanější a smysluplnější? Pak andělská, a dokonce i mistrovská čísla vedou vaše kroky k nějaké vyšší osobní proměně…

Čtěte také: Nechte promluvit svůj vnitřní hlas a změní se vám život

Na intuici někdo dá na sto procent, jiný nenechá vnitřní hlas promluvit a záměrně je k němu hluchý. A možná jsme svou intuici v dnešní přetechnizované době jen dobře pohřbili spolu s dalšími schopnostmi, kterými jsme byli kdysi obdařeni. Je načase natáhnout budík a probudit šestý smysl z nečinnosti. Někdy nás umí navést k cíli lépe než všechny rozumové argumenty.
Číst více

Nechte se vést, jsme součástí vesmíru

Ať už považujete magické jedničky nebo dvojky za poselství z Vesmíru, nebo jen za zábavné náhody, nelze popřít, že tato čísla ve zdvojené nebo i ztrojené kombinaci mají nepopiratelný půvab. Připomínají nám, abychom věnovali pozornost znamením kolem nás, zůstali otevření možnostem a možná trochu více důvěřovali tajemnému fungování světa. Kdo ví? Možná až se příště podíváte na hodiny a uvidíte 11:22, bude na vás, abyste se rozhodli, co to pro vás znamená. Nezapomeňte, že v říši andělských čísel jste autorem a zároveň i čtenářem svého vlastního životního příběhu.

TEXT: Kristina Vacková

Související články

2024-05-15T13:28:11Z dg43tfdfdgfd