DEN MATEK PODLE HOROSKOPU: TřI ZNAMENí ZVěROKRUHU, KTERá NEDAJí DOPUSTIT NA SVé MAMINKY

Den matek, který si připomínáme v neděli 12. 5. 2024, lze pojmout i z astrologického hlediska. Pojďte se podívat na tři znamení zvěrokruhu, která svým maminkám vděčí za mnohé.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jsou známí energií a kuráží, za co vděčí právě svým maminkám. Ty je totiž od malička učily nezávislosti a odvaze. To formovalo přístup Beranů k životním výzvám. V dospělosti ocenili, že se díky tomu naučili stát pevně na vlastních nohou a nikdy se nevzdávat.

Berani rádi ukazují vděčnost tím, že organizuji pro své maminky zajímavé výlety nebo je pozvou na hezký oběd. Maminka je pro ně symbolem síly a neustálé podpory, takže se snaží, aby se cítila výjimečně. Stejně, jako se díky ní cítili v dětství...

Speciální horoskop ke Dni matek: Jakými rodiči jsou jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rak je znamení hluboce spojené s rodinou a emocemi, proto je vztah s matkou pro něj zvláště důležitý. Poskytla mu nejen péči, ale také emoční zázemí, které je pro Raka klíčové. Díky tomu pak sám může být výtečným rodičem.

A jak si Rak představuje vděčnost za to všechno? Na první pohled nejde o nic velkého, jenom pravidelná setkání s maminkou či posezení nad starými rodinnými alby. Ale nejsou snad společně strávené chvíle to nejdůležitější v životě?

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, kterým seknou krátké vlasy.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Lidé narození ve znamení Střelce inklinují k dobrodružství a svobodě. Vděčí za to svým maminkám, které inspirovaly jejich nezávislý a optimistický pohled na svět. Učily je otevřenosti vůči novým zkušenostem a kulturám, což pomohlo formovat životní filozofii Střelců. I když v průběhu let potkali spoustu inspirativních lidí, základ od maminky nikdo nepřekonal.

Pro Střelce je matka nejen rodič, ale i společník v dobrodružstvích, který ho stále inspiruje k tomu, aby byl lepším a otevřenějším člověkem...

Další horoskopy ➔

Jarní horoskop pro maminky: Tři znamení zvěrokruhu, která se od svých dětí dočkají lásky a vřelých objetí

Související články

2024-05-10T16:30:26Z dg43tfdfdgfd