DENNí HOROSKOP NA 11. čERVNA 2024: LVI, DůVěřUJTE SVé INTUICI, STřELCůM PROSPěJE SPONTáNNOST

Denní horoskop nejen pro ženy na úterý 11. 6. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste zapracovali na zlepšení vztahů s lidmi, s nimiž nemůžete najít společnou řeč. Možná, když se na věc podíváte s odstupem, uvidíte mnohé věci jinak. A budete sami překvapeni.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dnes vám nezbude nic jiného než čekat, čekat a čekat. Snažte se být ostatním příkladem ve své vlastní neochvějnosti. Trpělivost bude na místě.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nenechte se přemluvit k činnostem, do nichž se vám nechce, akorát byste pak byli protivní a naštvaní. Nevymlouvejte se však, řekněte popravdě, že na to nemáte náladu. Ale ostatní ať si to hezky užijí.

Letní horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která milují léto, pikniky a dobrodružství

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Vyvarujte se výbušnosti a náladovosti. Vaše emoce jsou jako na houpačce, snažte se je mít pod kontrolou. Samozřejmě to neznamená, že nemáte dávat najevo to, co cítíte, jen se víc ovládejte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Nevěnujte se v tento den pouze povinnostem. Potřebujete na chvíli vypnout, uvolnit se a pobavit, vyrazit někam mezi lidi. Ohlídejte si akorát finance, abyste neutratili více, než si momentálně můžete dovolit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

I když se vám v některých věcech zcela nedařilo, tak vězte, že se karta obrátí. Konečně se vám podaří něco, na čemž vám velice záleží. K tomu vás podpoří člověk, jehož slovo má velkou váhu.

Gurmánský horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která jsou největší gurmáni

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Důvěřujte své intuici nezapomínejte na to, že vás nikdy nezklamala. Věnujte se své kreativitě. Něco namalujte, napište nebo se vrhněte do šití.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že se vám nějak nakupily resty. Měli byste se snažit povinnosti vyřešit co nejdříve, abyste opět našli motivaci dělat nové věci. Doteď jste se bavili, teď nastal čas všechno dohnat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dejte si pozor na roztržitost, ať se vyvarujete zbytečných chyb. Snažte se dotáhnout do konce své povinnosti. Překonejte se i ve chvílích, kdy už vám budou docházet síly. To úsilí bude stát za to.

Jahodový horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která milují tyto sladké ozdoby zahrádek

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dejte si pozor na unáhlená rozhodnutí. I když vás některé věci nebaví, nebo vám dokonce lezou na nervy, neuspěchejte nic, abyste to už měli z krku. Akorát byste si zkomplikovali život a čas byste stejně neušetřili.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nemějte obavy improvizovat, buďte spontánnější! Až budete řešit problematickou situaci, do níž vás dostanou přátelé, zapomeňte na výčitky, jen by vás to zdrželo. Bude třeba reagovat rychle a pružně.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dnes se budete muset hodně ovládat, abyste se nedostali do konfliktu s osobou, která jde dlouhodobě proti všemu, na čem pracujete. Zachovejte chladnou hlavu, v rozčilení stejně nemá smysl nic řešit...

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Horoskop štěstí na červen: Rybám se otevřou dveře k úspěchu, Kozorohy čeká klid a harmonie

Související články

2024-06-10T23:20:15Z dg43tfdfdgfd