DENNí HOROSKOP NA 10. KVěTNA 2024: RYBY OBOHATí SVůJ INTIMNí žIVOT, LVY ZASKOčí NEPříJEMNá SITUACE

Denní horoskop nejen pro ženy na pátek 10. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Připravte se na to, že vaše nálada bude jako na houpačce. Snažte se nepokazit plány svých blízkých. Nenechejte se ovládat pesimistickými myšlenkami. Zkuste se napětí zbavit sportovními aktivitami.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Tento den je ideální pro uskutečnění všech velkých životních změn, které jste dlouho zvažovali. Ať už jde o novou práci či cestu do zahraničí. Pokud půjde o nový vztah, nebojte se dát průchod i svým sexuálním tužbám a objevte něco nového ve své intimní sféře.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vás povzbuzuje k pozitivnímu myšlení a omezování stížností. Zaměřte se na to, co máte. A nezapomeňte si vážit svých úspěchů. A co se týče vztahů, buďte trpěliví a naslouchejte svým blízkým.

Horoskop lásky: Tři znamení zvěrokruhu, která se do konce jara zamilují

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Měli byste zařadit zpátečku. Máte tendenci vrhat se do všeho po hlavě, aniž byste si promysleli možné následky. Nabídky, které se zdají na první pohled až příliš úžasné, si důkladně prověřte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop říká, že zvládnete i ty nejnáročnější úkoly. Bez obav všem ukažte, že na to máte. Neodmítejte nabídky, které obdržíte, jen proto, že s danou problematikou nemáte zkušenosti.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy prozrazují, že máte výbornou náladu a hýříte humorem. Ohlídejte si svou bezstarostnost, která by mohla hraničit s nezodpovědností. Večer přeje společenskému životu, tak někam vyrazte.

Jarní horoskop obnovy: Tři znamení zvěrokruhu, která oživí své bydlení, šatník i vztahy

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Počítejte s tím, že vás zaskočí nepříjemná situace. Z trapasu jistě radost nemáte, ale úsměv vám pomůže mnohé zachránit. Zúčastnění lidé budou pro vás mít pochopení.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Peníze se vám v poslední době trochu rozkutálely, tak přemýšlejte proč. Hlavně nedělejte unáhlená rozhodnutí, bylo by to ještě horší...

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tento den si vychutnáte. Sršíte energií a máte spoustu skvělých nápadů. Využijte toho a věnujte se nějaké kreativní činnosti. Třeba objevíte nového koníčka, o kterém jste neměli ani tušení.

Jarní horoskop pro maminky: Tři znamení zvěrokruhu, která se od svých dětí dočkají lásky a vřelých objetí

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Bude třeba zachovat chladnou hlavu, nechcete-li vyvolat hádku. Neberte si řeči některých členů rodiny až tak osobně. Pokud vás to potáhne na nákupy, neutrácejte přehnaně a pořiďte si jen to, co musíte.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Buďte dnes obezřetní ve věcech týkajících se peněz. V oblasti módy je lepší vyvarovat se impulzivních nákupů. Vaše skříně nejsou nafukovací, o čemž jste se již nejednou přesvědčili.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ačkoliv jste většinou důslední a všechno dotahujete do konce, máte tendenci nad některými záležitostmi mávnout rukou. Pozor na to! Měli byste mít přehled i o věcech, které se na první pohled nezdají až tak důležité.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Velký horoskop štěstí na květen: Vodnáře čeká zajímavá pracovní příležitost, Berani překonají překážky, Štíři pochopí, co jim přináší radost

Související články

2024-05-09T23:29:36Z dg43tfdfdgfd