DENNí HOROSKOP NA 17. DUBNA 2024: VODNářůM PROSPěJE šPETKA OHLEDUPLNOSTI, RYBáM ODVAHA

Denní horoskop nejen pro ženy na středu 17. 4. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Buďte ohleduplnější k lidem kolem sebe. Nemůžete se přece někomu posmívat, když se mu hned napoprvé nepovede něco, s čím dosud neměl zkušenosti. Zkuste mu raději názorně ukázat, jak na to.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pamatujte, že štěstí přeje připraveným, v nejednom případě i odvážným. Nenechejte se ničím zaskočit. Můžete se dočkat neuvěřitelných náhod a překvapujících setkání, především vyrážíte-li někam na cesty.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Připravte se na to, že vám lidé z vašeho okolí dají najevo, jak jim chybíte. Vezměte iniciativu do vlastních rukou a naplánujte program, který jim udělá radost. Zábavy přece není nikdy dost.

Horoskop jarní nálady: Tři znamení zvěrokruhu, která budou žít s úsměvem na tváři

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop prozrazuje, že vás přátelé budou chtít seznámit s velice zajímavými lidmi. Nemusíte si je přece hned vpouštět do osobního života, ale pár větiček s nimi snad prohodit můžete.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Na povrch se dostane vaše vnitřní jemnost, na kterou svět není příliš zvědavý. Dnes se od vás očekává něco jiného, tak zatněte zuby a ukažte i sílu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Snažte se co nejvíce spolupracovat s ostatními lidmi, izolace vám neprospívá. Je potřeba vyslechnout si i odlišné názory a postoje. Vyvarujte se ostré kritiky, jednejte citlivě a snažte se být tolerantní.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která milují, když venku řádí živly.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, abyste se věnovali sportu. Nejlepší bude, když si zvolíte něco, co půjde provozovat na čerstvém vzduchu. Díky tomu veškeré nepříjemnosti z poslední doby snadno vypustíte z hlavy.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Trpíte výkyvy nálady, aniž byste věděli proč. Vyhněte se raději rozhodování o důležitých věcech. Pokud budete na ostatní působit nejistě a měnit své názory, tak si o vás dobrý obrázek jistě nevytvoří.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy říkají, že dnes věci nepůjdou snadno. Lidé kolem vás jsou zkostnatělí a málokomu se chce měnit zaběhnutá pravidla. Budete muset vynaložit hodně úsilí, abyste je přesvědčili, že jde o jejich dobro.

Horoskop jarní energie: Tři znamení zvěrokruhu, která získají vitalitu a optimismus

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Osvoboďte se konečně od závislosti na penězích. Pokud se jimi nenecháte ovládat, snadněji je vyděláte. Doma si dejte pozor na neuvážená slova. Mohla by vás mrzet...

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Díky jisté situaci získáte větší nadhled a přestanete sobě i ostatním vyčítat nedostatky. Všechny nepříjemné situace, především v partnerských vztazích, se tak vysvětlí mnohem rychleji.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nezatěžujte své nejbližší výčitkami a vyhněte se jakémukoliv dohadování. Snažte se vytvořit příjemnou atmosféru, rodinka to zajisté ocení. Naplánujte zajímavý výlet nebo vyrazte za sportem.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Velký horoskop štěstí na duben: Ryby čeká úspěch v lásce, Raci si polepší ve finanční oblasti, Štíři porozumí svému nitru

Související články

2024-04-16T23:26:22Z dg43tfdfdgfd