DENNí HOROSKOP NA 17. KVěTNA 2024: RACI JSOU PříLIš VELKORYSí, PANNY BY MěLY ZAPOMENOUT NA FLIRT

Denní horoskop nejen pro ženy na pátek 17. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nenechte se ostatními zlákat k nějakým nekalostem, nechcete-li ohrozit svou budoucnost. I když s vámi vztek jen cloumá, snažte se nastalé problémy řešit s chladnou hlavou. Alespoň že doma panuje pohoda.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nervozita u vás vyvolává větší zranitelnost a zároveň tendenci k agresivitě. Měli byste si uvědomit, že druzí lidé nemohou za vaše osobní problémy. Neodmítejte zatvrzele přicházející změny, zvyknete si.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Snažte se radovat i z maličkostí, každý úspěch se přece cení. Neměli byste nutit své blízké, aby dělali věci, které jim jsou proti srsti, sami to nemáte rádi. Dobře vám udělá sauna, masáž pak uvolní ztuhlé svaly...

Horoskop inspirace: Tři znamení zvěrokruhu, která do konce jara nastartují svou kreativitu

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás varuje před impulzivním chováním. Zachovejte chladnou hlavu a nevyvolávejte hádky, hrozí vám konflikty především s autoritami. Raději jen naslouchejte a dejte prostor k vyjádření i ostatním.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento den se vám bude dařit při učení nových věcí a v činnostech, které vyžadují systematický přístup. Jestli chcete něčeho dosáhnout, nepolevujte, musíte ještě více zabrat. Večer vyrazte sbírat inspiraci do společnosti.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Konečně se karty obracejí ve váš prospěch, a tak si můžete naplánovat koupi dražších předmětů. Umíte se chovat velkoryse i k lidem, kteří vás v nedávné minulosti podvedli a dokonce okradli...

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která se vyhýbají bílým plášťům.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Hvězdy vám radí, abyste se tak vehementně nebránili přicházejícím změnám. Později zjistíte, kolik pozitivních věcí vám to přineslo. Proberte se svými blízkými stávající finanční situaci a plány na léto.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dnešní večírek bude pořádně nákladný, zajděte si raději do bankomatu. Z baru zamiřte rovnou domů, flirt nechte pro jistotu na jindy. Ráno to oceníte...

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud hodláte ošidit cokoliv, co jste chtěli udělat, bude vás to později dost mrzet. Nejprve pořádně dodělejte všechno, co potřebujete, až pak si můžete vyrazit s přáteli za zábavou.

Horoskop lásky: Tři znamení zvěrokruhu, která se do konce jara zamilují

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dnes se lehce dostanete do pokušení zkusit to, co je zakázané či ve vaší společnosti tabu. Směle do toho. Dejte si jen pozor, abyste to nepřepískli!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy vás nabádají, abyste si sami nevytvářeli překážky svými neustálými obavami. Když si budete více věřit, uvidíte, že vám všechno půjde mnohem snáze. Povzbuzení a oporu hledejte u svých nejbližších.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jestli se cítíte unavení, nepouštějte se do náročných činností. Mohli byste pochybit a celá práce by vás čekala nanovo. Nevymlouvejte se, ale zavčasu to přiznejte.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Velký horoskop štěstí na květen: Vodnáře čeká zajímavá pracovní příležitost, Berani překonají překážky, Štíři pochopí, co jim přináší radost

Související články

2024-05-16T23:24:55Z dg43tfdfdgfd