DENNí HOROSKOP NA 20. DUBNA 2024: VODNářI DOSTANOU NABíDKU, KTERá JE NEPOTěší, ŠTíRY OVLáDNE ZáVIST

Denní horoskop nejen pro ženy na sobotu 20. 4. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Někdo za vámi přijde s nabídkou, která vám neudělá radost. Pro něj to ovšem hodně znamená, tak si dejte pozor, ať negativní emoce nedáváte moc okatě najevo.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že vám plnění povinností činí značné potíže. Nemůžete se vůbec soustředit a stále vás někdo či něco rozptyluje. Nenervujte se, když něco nestihnete, doděláte to později.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop říká, abyste nezaháleli. Buďte co nejvíce aktivní a komunikativní. Energický přístup vám pomůže k prosazení toho, co potřebujete. Sportovní aktivity vám rovněž prospějí.

Slunce vstupuje do znamení Býka: Tři znamení zvěrokruhu, kterým přinese stabilitu, harmonii a spokojenost ve vztazích

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pokud se o víkendu budete soustředit na kvalitu, tak nemůžete udělat chybu. Vždyť dobře víte, že mnohdy hraje podstatnou roli i drobný detail. Povzneste se nad legrácky od kamarádů, berte je s humorem.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Je čas opustit zónu pohodlí a začít prozkoumávat nové oblasti. Tam venku na vás čekají nová přátelství. A možná je na obzoru i nová láska. Stačí jen trochu riskovat...

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy prozrazují, že už se nemůžete dočkat víkendu. Tak si ho užívejte. Den bude přát také nakupování, pořiďte nějakou maličkost i svým blízkým.

Horoskop jarního půvabu: Tři znamení zvěrokruhu, která rozkvetou do krásy

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Dnes si nenechte nikým a ničím zkazit náladu. Hlavně netahejte do soukromí nedořešené pracovní záležitosti, ty mohou klidně počkat do pondělí.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Zavzpomínejte na lidi, kteří vám v minulosti pomohli a dostali vás z potíží. Nyní nastal čas zjistit, zda oni nepotřebují s něčím pomoci.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jestli si nerozumíte s někým novým, kdo se objevil ve vašem životě, zkuste ho lépe poznat. Možná vás pak překvapí, že jste se navzájem v mnohém mýlili a nechali se ovlivnit pomluvami.

Horoskop jarní energie: Tři znamení zvěrokruhu, která získají vitalitu a optimismus

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nepokukujte po ostatních lidech, jimž se podle vás daří lépe. Snažte se ubránit závistivým pocitům, spíše popřemýšlejte, v čem se můžete zlepšit. Ať konečně dosáhnete úspěchu i vy.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Věnujte se relaxačním aktivitám. Buďte tolerantní k tomu, s čím za vámi přijdou příbuzní, nejprve to rozdýchejte a teprve pak jednejte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Přátelé se budou dožadovat vaší pozornosti. Ještě dříve, než s nimi vyrazíte někam ven, proberte to se svými blízkými. Mohou vás postrádat? Je totiž docela možné, že rodinka si vás bude také nárokovat...

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Velký horoskop štěstí na duben: Ryby čeká úspěch v lásce, Raci si polepší ve finanční oblasti, Štíři porozumí svému nitru

Související články

2024-04-19T23:28:37Z dg43tfdfdgfd