DENNí HOROSKOP NA 23. KVěTNA 2024: BLížENCI SRší ENERGIí, KOZOROZI POTřEBUJí ZVOLNIT TEMPO

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 23. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jestli vás trápí dlouhodobý spor v rodině, možná už nastal čas začít to řešit. Přistoupí-li každý ze zúčastněných na kompromis, máte naději, že všechno bude mít šťastný konec.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy prozrazují, že pokud budete tvrdohlavě trvat na svých stanoviscích, nikam se v dané záležitosti nedostanete. I když jste odhadli strategii svého obchodního partnera, bez kompromisu to nepůjde.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

I když vás znepokojuje vaše finanční situace, nepropadejte panice. Jedná se jen o dočasný problém. Je však potřeba, abyste zachovali klid, nic nevzdávali a byli trpěliví.

Květinový úplněk ve znamení Střelce přichází: Tři znamení zvěrokruhu potěší usmířením a touhou po dobrodružství

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Máte-li pocit, že se vám nedaří všechno podle vašich představ, nepodléhejte smutku. Porozhlédněte se po nových příležitostech, chtělo by to nějakou změnu...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy přejí cestování a sportovním aktivitám. Sršíte obdivuhodnou energií, tak ji využijte smysluplně. Snažte se ukočírovat svůj temperament a dejte si pozor na zbrklost. Mohla by vést i k úrazu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nemějte obavy z nových úkolů, neboť je s pomocí lidí, na které se vždy můžete spolehnout, zvládnete splnit bez větších potíží. Pamatujte i na relaxaci a nepřipouštějte si k srdci problémy cizích lidí.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu a jejich válčení se špinavými talíři.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že vám drahá polovička chystá nějaké překvapení. Měli byste jí to oplatit, snad jste nezapomněli, co jí už tak dlouho slibujete. K večeru vyrazte se svými blízkými někam za kulturou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Cloumá s vámi nervozita a vůbec nevíte proč. Máte pocit, že nic nestíháte a všichni vás jen rozčilují. Uklidněte se u něčeho, o čem víte, že spolehlivě zabere.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Měli byste vyrazit za svými přáteli. Pokud se vyskytnou menší komplikace, tak neztrácejte nervy, nic vám neuteče. Ohlídejte si tendenci ke zbrklosti, jinak vám hrozí úrazy.

Horoskop pro zahrádkáře: Tři znamení zvěrokruhu, která se furt hrabou v záhoně

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Jste upřímní sami k sobě? Zamyslete se nad svými činy a pokuste se překonat negativní pocity. Také je čas na změnu vašeho šatníku. Oživení garderoby vám může přinést novou energii...

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se věnovali sportu a zlepšování fyzičky, odreagujete se a přijdete na jiné myšlenky. Nenechejte si pokazit náladu od věčně brblajících osob, raději se jim úplně vyhněte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Měli byste si hlídat finance, máte hlavu v oblacích. Cítíte-li, že potřebujete zvolnit tempo, bez obav to udělejte. Splňte je to nejnutnější a běžte relaxovat.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Velký horoskop štěstí na květen: Vodnáře čeká zajímavá pracovní příležitost, Berani překonají překážky, Štíři pochopí, co jim přináší radost

Související články

2024-05-22T23:21:54Z dg43tfdfdgfd