DENNí HOROSKOP NA 26. DUBNA 2024: BLížENCI SE MOHOU TěšIT ZA ZAJíMAVOU PRACOVNí NABíDKU, KOZOROHY čEKAJí PřEKážKY

Denní horoskop nejen pro ženy na pátek 26. 4. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Hvězdy vám radí, abyste se nespoléhali na to, že vaše problémy za vás vyřeší někdo jiný. Nemůžete stále dělat, že se nic neděje. Pokud nepřijmete zodpovědnost za svoje činy, čekejte v brzké době komplikace.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Připravte se na to, že budete muset vynaložit dost úsilí, abyste zvládli všechno, co jste si naložili. Nevzdávejte se ani v tom případě, když to ostatní budou chtít zabalit. Naopak, jděte jim příkladem...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop prozrazuje, že vás blízký přítel požádá o radu s problémem v citové oblasti. Pomozte mu, ale rozhodně ho nesuďte. Vytáhněte ho večer do útulné hospůdky, kde to budete moci všechno probrat.

Velký prvomájový horoskop lásky: Ryby čekají polibky pod rozkvetlou třešní, Býci stráví celý den v objetí, Lvi to pojmou ve velkém stylu

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nesvalujte své neúspěchy na ostatní. Budete-li kopat kolem sebe, akorát celou situaci zhoršíte. Přitom na nápravu není pozdě. Musíte však chtít, tak se přestaňte litovat. Je na čase udělat si ve věcech pořádek...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Dnes se objeví zajímavá pracovní nabídka. I když jste třeba s nynější prací spokojení, hned ji nezavrhujte a popřemýšlejte nad ní. Peníze budete potřebovat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Počítejte s mírně napjatou rodinnou atmosférou. Nebudete si vědět rady, jak se rozhodnout v jisté situaci, abyste někomu neublížili. Pořádně si tedy rozmyslete, na čí stranu se přikloníte. Snažte se najít kompromis.

Jarní horoskop pro maminky: Tři znamení zvěrokruhu, která se od svých dětí dočkají lásky a vřelých objetí

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud jste dospěli k názoru, že ten nápor povinností už přestáváte zvládat, promluvte si o tom otevřeně se svými blízkými. Naložili jste si toho na sebe moc, pokuste se některé úkoly odložit, nebo úplně vynechat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dnes máte výbornou náladu, kterou přenášíte i na ostatní. Neměli byste nutit své blízké, aby se zúčastňovali toho, co chcete vy. Namotivujte je lepším způsobem, případně respektujte jejich vlastní plány.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy říkají, abyste se připravili na problémy v komunikaci. Bude docházet k nejrůznějším dezinterpretacím, ztrácet se mohou SMS a e-maily. Zálohujte si data v počítači a mobilu a udělejte si kopie důležitých listin.

Horoskop jarního půvabu: Tři znamení zvěrokruhu, která rozkvetou do krásy

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Připravte se na to, že osoba, před níž vás nejeden člověk varoval, odhalí svou pravou tvář. I když jste zklamaní a vztek vámi jen cloumá, zkuste zachovat chladnou hlavu a zažeňte myšlenky na pomstu.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Neměli byste přikládat velký význam záležitostem, které se vás přímo netýkají. Naučte nechat problémy ostatních na jejich bedrech, pokud vás přímo nepožádají o pomoc. Aktuálně máte svých starostí více než dost...

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dnes budete muset zdolat několik překážek. Zachovejte chladnou hlavu i v situaci, kdy budou ostatní panikařit. Neprosazujte své názory za každou cenu, vsaďte na přirozený šarm, to zabere lépe.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Horoskop jarní energie: Tři znamení zvěrokruhu, která získají vitalitu a optimismus

Související články

2024-04-25T23:28:34Z dg43tfdfdgfd