DENNí HOROSKOP NA 28. BřEZNA 2024: VODNářI BY NEMěLI UTRáCET ZA ZBYTEčNOSTI, KOZOROZI SE MOHOU SPOLEHNOUT NA SVOU INTUICI

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 28. 3. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vyhněte se přehnané fyzické zátěži i adrenalinovým dobrodružstvím, které mají v plánu vaši blízcí přátelé. Neutrácejte peníze za zbytečnosti, připravte si raději dopředu seznam věcí, které musíte pořídit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Prožijete celkem pohodový den. Jedna blížící se událost vám řádně zlepší náladu a budete mít chuť otevřít se novým příležitostem. Narazíte-li na nějakého škarohlída, konverzaci s ním co nejrychleji utněte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop prozrazuje, že vás dnes nečekají žádné komplikace. Všechno půjde hladce, takže brzy budete moci hodit starosti za hlavu a oddávat se zábavě. Můžete se těšit na pohodu, ale i na nečekanou návštěvu...

Velký velikonoční horoskop štěstí: Blíženci si užijí zábavu s příbuznými, Panny upečou skvělý mazanec, Střelci popustí uzdu fantazii

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy říkají, že je přáno seznamování a získávání kontaktů. Nebraňte se poznávání nových lidí, kteří vás mohou někam posunout. Když vás někdo pozve do společnosti, neodmítejte to.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pracovní povinnosti zvládnete celkem hravě. Ve vašem osobním životě však nastane situace, kdy budete muset projevit notnou dávku porozumění. Neraďte pořád někomu, jak se má zachovat a co má dělat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se snažili uplatnit své organizační schopnosti. Máte za sebou nejrůznější zkušenosti, tak si můžete dovolit předávat je ostatním. Nad nikoho se však nepovyšujte.

Doporučené video: Horoskop o tom, co může být zhoubou pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Snažte se být užiteční. Myslete na ty lidi, kteří potřebují nějak pomoci. Buďte ohleduplní a zbytečně nikoho nekritizujte. Uvědomte si, že i vy chybujete...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Soustřeďte se na praktické záležitosti a zlepšení organizace. Myslete na to, že si nemůžete dovolit plýtvat časem svým ani druhých lidí. Zatím jste s efektivitou na štíru.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ohlídejte si svou důvěřivou povahu, abyste na ni nakonec nedoplatili. Ohledně finančních nabídek si nechejte spíše poradit od někoho, kdo má v dané věci větší zkušenosti.

Horoskop velikonočního pečení: Tři znamení zvěrokruhu, která milují velikonoční jídla

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vyvarujte se závažných rozhodnutí. Máte tendenci nechat se ovlivnit druhými lidmi a už brzy byste litovali toho, k čemu jste se nechali přesvědčit. Pokud si nebudete lépe krýt záda, doplatíte na to.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Čeká vás hromada povinností. Nemusí však všechno spočívat jen na vás, podělte se o úkoly i s ostatními. Někteří dokonce ocení, že se na ně takto spoléháte...

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ozve se vaše intuice, aby vám napověděla, jak máte vyřešit nepříjemnou situaci. Budete stát před důležitým rozhodnutím, jak se zachovat vůči osobě, jež vás zklamala.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Domácí horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která pěstují bylinky za oknem

Související články

2024-03-28T00:18:31Z dg43tfdfdgfd