DENNí HOROSKOP NA NEDěLI 5. 5. 2024: BýKůM SE BUDE DAřIT, STřELCE čEKAJí VěTší ZMěNY

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na neděli 5. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Horoskop prozrazuje, že se všechno bude vyvíjet příznivě, když se budete pořádně soustředit. Nenechejte se ničím rozptylovat, možná se pak dočkáte zasloužené odměny.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Teď se můžete věnovat náročnějším aktivitám a úkolům. Ve všem se vám bude dařit opravdu výtečně, měli byste se dočkat zasloužené odměny. Snažte se být co nejvíce aktivní, síly na to máte dostatek.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Na své aktivity si ponechejte raději větší časovou rezervu. Nemělo by vás vyvést z míry, pokud by došlo k nečekaným situacím a zpožděním. Doma se vám bude dařit, budete kreativní a rozhodní.

Velký květnový horoskop lásky: Vodnáři se budou chtít usadit, Váhám pšenka nepokvete

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Bude se vám dařit ve všem, na co sáhnete. Všechny stihnete rychle a skvěle vyřídit, takže budete mít nakonec i čas na sebe. Do toho se můžete těšit, že vám blízcí nachystali milé překvapení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Horoskop vás varuje před impulzivním jednáním. Snažte se zachovat chladnou hlavu a nevyvolávejte hádky. Zejména s těmi nejbližšími hrozí konflikty. Raději naslouchejte a dejte prostor k vyjádření druhým.

Doporučené video: Tři znamení, která nostalgicky vzpomínají na své ex

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Věnujte se především neodkladným záležitostem. Promrháváte čas nad zbytečnostmi a pak nestíháte to, co byste měli. Jednejte s ostatními diplomaticky, zachovejte objektivitu a nadhled.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Dejte si pozor, abyste se nepřimíchali do hádky jiných. Hleďte si výlučně jen svého, ještě by se to mohlo otočit proti vám. Po zdravotní stránce se budete cítit velmi dobře, využijte toho k fyzické aktivitě.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Horoskop vás upozorňuje na proměnlivou situaci. Když budete muset narychlo změnit své původní plány, neměli byste znervóznět a nadávat, ale přizpůsobit se většině a nastalým okolnostem.

Velký jarní horoskop lásky: Raci si užijí milostné dobrodružství, Lvům bude docházet dech

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Horoskop vás nabádá, abyste stále neutíkali před řešením problémů, neboť donekonečna to stejně nepůjde. Vaše argumenty jsou přesvědčivé, proto nemějte žádný strach ze selhání, musíte si jen víc věřit.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Horoskop prozrazuje, že vás čeká náročnější den. Na druhou stranu při řešení komplikované situace si získáte sympatie a respekt osoby, kterou máte rádi. Takže nevynaložíte energii zbůhdarma.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Buďte připraveni, čekají vás větší změny. Nezapomeňte myslet na zadní vrátka. Není dobré, abyste se spoléhali na jediné východisko. Připravte si raději víc variant, jakým směrem se chcete dále ubírat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud máte pocit, že se k vám blízcí nechovají s dostatečnou laskavostí, tak byste se ještě před vznesením prvních výčitek měli zamyslet nad příčinou. Zavzpomínejte, copak jste jim naslibovali.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-05-04T19:19:29Z dg43tfdfdgfd