DENNí HOROSKOP NA STřEDU 17. 4. 2024: BERANI BUDOU PřECITLIVěLí, VáHY čEKá HEKTICKý DEN

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 17. 4. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jdete neohroženě za svým cílem a vypadá to, že vás nic nemůže zastavit. Dejte si pozor na nepromyšlená rozhodnutí, kvůli kterým byste mohli ztratit respekt v očích lidí, na nichž vám velmi záleží.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Buďte opatrnější při komunikaci s ostatními. Pořádně si rozmyslete, komu se svěřujete, jestli se dá danému člověku důvěřovat. Připravte se na manipulaci, intriky a tendenci druhých k nečestným praktikám.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Poslední dobou jste nějak přecitlivělí vůči postojům a reakcím druhých lidí. Nenechte se nikým snadno ovlivnit, rozvažte, na jaké straně chcete stát. Ve vyjadřování buďte diplomatičtí.

Velký dubnový horoskop lásky: Vodnáři skoncují s kompromisy, Býci zaznamenají nový objev na obzoru

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, že jestli chcete, aby vás ostatní respektovali, měli byste se podle toho chovat. Když neustále měníte názory, pak se nemůžete divit, že vás mnozí neberou vážně.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy vás upozorňují, abyste se snažili rozpoznat, kdo to s vámi myslí opravdu upřímně. Někdo si dělá zálusk na něco, co si myslíte, že je výlučně vaše. Buďte při plnění povinností důslední, aby vás nikdo nemohl ohrozit.

Doporučené video: Tato tři znamení nestojí v posteli za nic

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Váš horoskop prozrazuje, že jistá záležitost zapříčiní, že se stanete centrem pozornosti svých přátel a známých. Budete muset hodně věcí vysvětlovat, ale všichni to s potutelným úsměvem přijmou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Na tento den si neplánujte nic náročného, bude úplně stačit, když zavčasu splníte veškeré běžné povinnosti. Doma mějte na paměti, že moudřejší ustoupí. Nenechte se vtáhnout do nesmyslné hádky.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud jste na někoho naštvaní, najděte si chvilku jen pro sebe a snažte se uklidnit. Vaši nejbližší si nezaslouží, abyste si na nich vybíjeli své rozmary. Asi byste se jim za svou náladovost měli omluvit.

Čínský horoskop lásky na rok 2024: Šťastný rok Draka bude přát vztahům a jejich prohlubování

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Podle horoskopu se připravte na hektický den. Čeká vás spousta nedořešených úkolů. Vy sami dobře víte, kolikrát jste je odkládali. Čím dřív se na to vrhnete, tím rychleji vyrazíte někam za odpočinkem.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Buďte aktivní a hned vše uvidíte optimističtěji. Tento den přeje cestování, sportování, seznamování a zábavě. Dařit se vám bude jak v práci, tak v domácích záležitostech. Těšte se na překvapení od někoho blízkého.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den přeje společenským akcím i výletům. Zorganizujte posezení s přáteli, uvařte něco dobrého a večer se spolu běžte bavit mezi lidi. Jestli máte v plánu navštívit nějaký zámek, ověřte si, zda nemá zavřeno.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy prozrazují, že vaše snaha dát veškerá rodinná nedorozumění do pořádku, se vám vyplatí. Upřímnost vaše vztahy do budoucna pouze upevní. Nakonec se tomu všichni ještě zasmějete.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-04-16T19:23:17Z dg43tfdfdgfd