DESIGNER SE STáVá VIRáLNíM POTé, CO POUžIJE SVěTELNOU REKLAMU VOZíčKů S JíDLEM JAKO TOP

Edna St. Louis, designérka z New Yorku, se stala virální poté, co přetvořila světelnou ceduli pouličního stánku s jídlem na stylový top s ramínky.

+ Lidé sdílejí na sociálních sítích, jak je genetika činí jedinečnými a speciálními

“Chci odkazovat na reálné věci, které noví Yorkané zažívají,” řekla 26letá St. Louis o svém Halal Cart Bandeau Top, který stojí 295 dolarů, v rozhovoru pro The New York Post.

“Mnoho lidí si užívá svobody projevu, kterou New York nabízí. A nosit něco tak inovativního jako je tento top Halal Cart je jako maximální vyjádření této svobody,” dodala.

St. Louis poprvé představila osvětlený top veřejnosti během New York Fashion Week v únoru. Kus obsahuje flexibilní LED displej se známými pouličními jídly v New Yorku, jako je jehněčí, kebab, rýže a muffin.

Top, který je k dispozici v různých velikostech, má stahování podobné korzetu a nastavitelné suché suché suché. Flexibilní LED panel je stříkací a snadno se čistí suchým hadříkem, ale nelze ho prát.

Top má kožené podšívky a integrovanou dobíjecí baterii, stejně jako tlačítko zapnutí/vypnutí. Lidé však nemohou měnit slova na obrazovce, ačkoli mohou ovládat své nabití.

“Slova nelze měnit po zakoupení, protože by to zrušilo myšlenku na Halal Cart,” řekla St. Louis, dodávajíc, že byla vždy “hypnotizována” pohyblivými tabulemi. “Není nic špatného na prezentování jídel oblíbených v New Yorku.”

Tento obsah byl vytvořen s pomocí umělé inteligence.

The post Designer se stává virálním poté, co použije světelnou reklamu vozíčků s jídlem jako top appeared first on Instafamosos.

2024-05-10T18:11:02Z dg43tfdfdgfd