EVELíNA (54): PO DLOUHýCH LETECH JSEM NAšLA MUžE SVéHO SRDCE. PAK JSEM ALE POZNALA JEHO SYNA

Evelína si je dobře vědoma své atraktivity a nikdy neměla nouzi o nápadníky. Vytvořila si vlastní výběrové řízení na muže, aby našla toho pravého. Pak se však objevil o tři roky starší Richard, který ji překvapil a získal si její srdce. Když už si myslela, že našla, co hledala, osud zasáhl a do jejího života vstoupil jeho syn.

Můj život byl celkem naplněný – mám dvě krásné děti a dvě vnoučata. První muž zemřel při autohavárii, když jsem byla ještě poměrně mladá. Nic se nedalo dělat, a tak jsem se soustředila na to, abych děti vychovala co nejlépe. Nápadníků jsem měla vždy dost, ale nechtěla jsem dětem hledat nového otce. Raději jsem si užívala mužskou pozornost a randila bez závazků. Když děti opustily domov, zůstala jsem sama. Řekla jsem si, že je čas najít si konečně parťáka do života. A protože jsem zkušená manažerka luxusního hotelu, přistoupila jsem k tomu jako k výběrovému řízení.

Karolína (30): Manžel měl celý víkend hlídat roční dceru. Panikařil a volal mi 50krát denně

Výběrové řízení nepomohlo, vyhlédl si mě host

Můj vysněný se objevil jinak, než bych čekala. Nepřišel přes výběrové řízení, ale jako host do hotelu, kde jsem pracovala. Hned si mě všiml a začal si vymýšlet nečekané problémy, které jsem musela neustále řešit s hospodyňkami nebo údržbáři. Nakonec si nechal zavolat manažera, a tak jsem k němu šla osobně.

Pozval mě dovnitř pod záminkou hlučně vrčící lednice. Místo problému s lednicí mě však čekalo milé překvapení – v jeho pokoji bylo prostřeno pro dva. Pozval mě ke stolu, abychom probrali ty údajné problémy, ale k tomu nikdy nedošlo. Začali jsme si povídat a nemohli přestat. Byl pohledný, chytrý a vzdělaný, takže jsme šli na opravdové rande. Od té doby jsme spolu strávili osm měsíců ve vztahu plném důvěry, porozumění a opravdové lásky. Už jsem myslela, že to není ani možné.

Magda (25): Syna jsem dala k adopci. Nechtěla jsem, aby se mnou žil v chudobě

Přítelův syn mě odmítal přijmout jako macechu

Byli jsme do sebe tak zahledění, že jsme chtěli náš vztah posunout na další úroveň. Nastal čas na seznámení s rodinou. Moje děti, Lucinka a Pavel, byly Richardem nadšené a bylo jasné, že nám to přály. Viktor, Richardův syn, mě však nepřijal. Richard se tomu smál a říkal: "Dej tomu čas, on si na tebe zvykne. Od jeho mámy jsem odešel teprve před dvěma lety, ještě to nevstřebal.” Vždycky mě dokázal uklidnit.

Chtěla jsem Viktorovi porozumět. Byl to osmadvacetiletý muž, velmi fixovaný na své rodiče. Jeho nepřátelství se však stupňovalo. Nejprve si ode mě odmítal vzít jakékoliv jídlo a na společných výletech neustále odfrkoval na moje slova. Prostě spratek. Vůbec jsem si s ním nevěděla rady. Kvůli Richardovi jsem se s ním však chtěla sblížit. Navrhla jsem, abychom se setkali jen my dva a vše si vyjasnili.

Lída (54): I když mi manžel po 20 letech utekl s milenkou, věřím v novou lásku. Na to, abych zapškla, jsem příliš mladá

Setkání se synem mi vneslo do hlavy zmatek

A tak jsme se domluvili a setkali se v hezké, klidné restauraci. Byla jsem dost nervózní, ale udělala bych cokoliv pro muže, který za to stál. Viktor mě přivítal velmi hezky a usadil mě ke stolu jako pravý gentleman. Byl úplně jiný, než jak jsem ho znala. Objednal menu i víno a přirozeně se mnou hovořil o všemožných tématech.

Nechápala jsem, v čem máme mezi sebou s Viktorem problém. Chtěla jsem přivést konverzaci na toto téma, ale on se tomu vyhýbal. Poté mě chtěl doprovodit domů a otevřel téma otec a já. Byla jsem zaskočená. Pevně mě stiskl, políbil a řekl: "Nemusím ti už nic vysvětlovat, viď?" Omámená celou situací jsem jen přikývla.

Nevím, jak se to stalo, ale z Viktora se mi podlomila kolena. Snažila jsem se z celé situace co nejelegantněji vybruslit. "Nechci tvému otci za žádnou cenu ublížit," vyhrkla jsem. Viktor toho však využil a znovu mě políbil. Čert ví proč, ale líbilo se mi to, byla jsem jako smyslů zbavená. Přivezl mě domů k otci a oznámil mi, že se stěhuje na jiný kontinent. Naštěstí to skutečně udělal.

Nemůžu na něj zapomenout a bojím se, co se stane, až se znovu potkáme. S jeho otcem teď prožívám krásný pátý rok vztahu.

Další příběhy ze života →

Ivan (40): Manželka dostala práci snů ve Finsku. Mě a syna nechala s klidným srdcem v Čechách

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-05-22T08:20:33Z dg43tfdfdgfd