HOROSKOPY LáSKY OD 16. DUBNA 2024: UZDRAVTE STARá ZRANěNí A ZAžIJETE ZáZRAKY

V lásce se můžete těšit na sladké momenty blízkosti a vzájemného porozumění, ale také se připravte na překonávání výzev a uzdravování starých emočních ran. Buďte otevření novým možnostem a věřte v sílu lásky a porozumění. Co předpovídají tarotové karty pro jednotlivá znamení?

Beran

Pro Berana je tento čas o intenzivním citovém propojení. Král pohárů naznačuje hluboké emoce a sílu v lásce. Vaše vášeň a oddanost budou nyní silné a vaše romantické vztahy budou prožívat období hlubšího porozumění a souladu. Nezadaní mohou pocítit velkou touhu změnit svůj život a začnou hledat lásku novou, šance, že najdou, je víc než velká.

Býk

Býci budou procházet výzvami ve vztazích. Karta Sedm mečů naznačuje období změn a možných konfliktů. Doporučuje se udržovat otevřenou komunikaci a nebránit se změnám, které mohou vést k hlubšímu pochopení.

Blíženci

Pro Blížence je tento čas o intelektuálním a komunikačním přístupu k lásce. Královna mečů je známá svou schopností jasně vidět a vyjadřovat své emoce. Můžete očekávat vášnivé a hluboké rozhovory s vaším partnerem, které povedou k lepšímu porozumění.

Rak

Raci budou v tomto období cítit silné citové spojení se svými blízkými. Karta Dva poháry symbolizuje harmonii a vzájemnou lásku. Můžete očekávat romantické a intimní okamžiky se svým partnerem, které posílí vaše vztahy. Nezadaní, máte šanci poznat svou spřízněnou duši.

Lev

Pro Lvy je tento čas o emocionální hojnosti a štěstí v lásce. Královna pohárů přináší do vašeho života lásku, podporu a naplnění. Můžete se cítit svému partnerovi blíže a prožívat společné radosti. Hojnost ve vztazích a lásce pocítí také všichni osamělí a nezadaní.

Panna

Panny se mohou těšit na nové začátky. Můžete se připravit na nové romantické příležitosti nebo prohloubení současných vztahů. Pokud toužíte po své spřízněné duši, vyjděte mezi lidi nebo do přírody, potkáte mnoho osamělých, kteří také touží po lásce.

Váhy

Pro Váhy může být tento čas o vyrovnávání emočních ran a bolestí z minulosti. Tři meče symbolizují bolest a uzdravení. Můžete pracovat na uzdravení svých citových jizev a připravit se na nové začátky v lásce. Až bude vaše srdce uzdravené, hledejte lásku novou.

Štír

Pro Štíry je tento čas o transformaci a hlubokém uzdravení ve vztazích. Karta Mír symbolizuje mír a harmonii po období zkoušek. Můžete náhle znovu pocítit silný příval citů vůči svému partnerovi a prožívat hlubší spojení.

Střelec

Střelci by mohli v tomto týdnu procházet obdobím výzev a stresu ve vztazích. Devět mečů naznačuje stres a zklamání. Doporučuje se hledat podporu u svých blízkých a pracovat na řešení konfliktů. Než cokoliv vyslovíte, počítejte do deseti a zhluboka dýchejte, mohli byste slovem hodně ublížit.

Kozoroh

Pro Kozorohy je tento týden o rodinné harmonii a štěstí v lásce. Deset pohárů přináší do vašeho života pocit naplnění a spokojenosti. Můžete se cítit blíže své rodině a prožívat radostné okamžiky se svým partnerem. Pokud partnera nemáte, vyjděte mezi lidi, je velká šance na osudové setkání.

Vodnář

Vodnáři se mohou v tomto týdnu těšit na osvobození se od negativních vzorců ve vztazích. Pět mečů symbolizuje bolestné konce a osvobození. Můžete překonat minulá zranění a připravit se na nové začátky.

Ryby

Pro Ryby je tento týden o pocitu naplnění a snech o ideální lásce. Devět pohárů symbolizuje spokojenost a naplnění ve vztazích. Můžete se cítit šťastní a spokojení se svým současným stavem, ať už jste ve vztahu, nebo nejste. Tento čas je také ideální pro vyjádření svých emocí a projevování lásky těm, které máte rádi. Buďte otevření novým zážitkům a buďte vděční za všechny láskyplné vztahy ve vašem životě.

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

2024-04-16T03:43:07Z dg43tfdfdgfd