IKONICKé šáTKY SIMONY POSTLEROVé: S OSOBITýM šARMEM JE UMěLA KOMBINOVAT S KAžDýM OUTFITEM

Zesnulá herečka a dabérka Simona Postlerová (†59) byla mimo jiné velkou milovnicí šátků ve vlasech, kterých ráda střídala hezkou sbírku. Kombinovala je s většinou svých outfitů, pokud tedy právě nestála na jevišti. Zahlédnout jsme ji mohli s šátkem kombinovaným s džínovou bundou, elegantní klasikou byl ovšem barevný šátek ve vlasech coby nevšední doplněk bílého trička či jednoduché košile. Pojďte si s námi její outfity připomenout. 

Zesnulá herečka a dabérka Simona Postlerová (†59) vynikala vytříbenou francouzskou elegancí, a to nejen svým sofistikovaným vystupováním, ale patrné to bylo také na jejím stylu oblékání. Krátce střižené hnědé vlasy nosila na jevišti pečlivě vyfoukané, zdobila se elegantními klobouky a v civilním životě milovala barevné látkové šátky. Jak mistrně je dokázala kombinovat?

Simona Postlerová nečekaně zesnula: Otevřeně mluvila o strachu, lásce k dětem a svobodě

Simona Postlerová milovala šátky

Zesnulá herecká legenda Simona Postlerová nebyla se svými šátky daleko od aktuálních módních trendů. Podle módní redaktorky Lifee, Jany Elfmarkové, jsou to právě variabilní šátky z různých materiálů i velikostí, které můžou hravě oživit jednoduchý zbytek outfitu. "Šátky patří k nejuniverzálnějším módním atributům, kterým najdete prostor ve vaší skříni, ať už je v módě cokoliv. A až se ochladí, na scénu se vrátí jejich těžší a hřejivější varianty," podotýká naše módní specialistka.

Herečka a dabérka Simona Postlerová: Páry stejného pohlaví by měly mít právo adoptovat a vychovávat děti

Šátek v kombinaci s džínovou bundou

Simona Postlerová nejčastěji šátek nosila v kombinaci s džínovinou, ať už to byly džíny slušivého cigaretového střihu a bílé basic tričko, halenka či košile, nebo trendy džínová bunda. Mnohdy k šátku ve vlasech přidala ještě velké sluneční brýle. Outfit většinou herečka korunovala super praktickou crossbody brašnou, která pro ni byla vítaným doplňkem pro hektické dny v ulicích Prahy.

Šátky jsou zpět: Další z trendů devadesátek se právě nosí jako crop top nebo maxisukně

Šátek a ikonické bílé tričko

Mezi nejoblíbenější šátky Simony Postlerové patřily klasické látkové, bavlněné, v odstínech červené, tmavě modré, šedivé nebo pastelově fialové. Nic potom nezkazíte jednoduchým bílým tričkem či elegantní halenkou. Jak ovšem radí naše módní odbornice Jana, kreativitě se v případě šátků meze nekladou. "Zkuste je kombinovat s dalšími klasickými kousky, ovázat si sukni z šátku ke klasické bílé košili, sahat po šátkových topech v kombinaci s džínovinou a doplňky z šátků nosit na všechny možné způsoby," navrhuje Jana Elfmarková z Lifee.

Na inspirativní outfity zesnulé herečky Simony Postlerové, kterým vévodí její oblíbený doplněk šátek se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

2024-05-08T10:21:36Z dg43tfdfdgfd