IVA (29): PO MILOVáNí JSEM PříTELI POPRVé řEKLA, žE HO MILUJU. NáSLEDNé UDáLOSTI ZCELA ZMěNILY MůJ POHLED NA Náš VZTAH

Iva má nového přítele, který vypadal zprvu dost zamilovaně. Myslela si, že bude do roka zasnoubená, ale místo toho vzal zpátečku. Iva si myslí, že za to může její vyznání „miluju tě“.

Vojta (29) byl ze mě hotový, všude o mně básnil a já si byla jistá, že mě miluje. Chtěla jsem, aby věděl, že to mám stejně, a tak jsem řekla „miluju tě“. Teď jsem z toho rozpačitá a Vojta ještě víc, najednou se chová chladně.

Julie (46): Matka se zamilovala od mého přítele. V šedesáti nosí výstřihy a při každé návštěvě na něj dělá oči

Po sexu jsem příteli poprvé řekla, že ho miluji

Když jsem poznala Vojtu, ihned mě napadlo, že by nám to mohlo vyjít. Není to žádný svůdník, je zapálený do své práce a do sportu a byl ze mě očividně celý „paf“. To mi dodalo sebevědomí, užívala jsem si jeho pozornost a nechala ho, ať se mi dvoří. Nosil mi kytky, psal hezké zprávy a cítila jsem se s ním v bezpečí. Skoro jsem to až brala na lehkou váhu, měla jsem v nás naprostou jistotu.

„Je jen otázkou času, kdy mě požádá o ruku, tím jsem si jistá,“ tvrdila jsem kamarádce a ta mě o tom taky ubezpečovala, protože se něco doslechla od společných známých. „Je z tebe hotovej, prej nic takovýho nezažil,“ tvrdila. Byla jsem nadšením bez sebe a prožívala neustálý pocit radosti. Pak jsem se odhodlala Vojtu ujistit, že se mnou může počítat.

Řekla jsem mu, že ho miluju. Bylo to krátce po sexu, oba jsme byli spokojení a znavení, a já to najednou řekla nahlas. Ani nevím, jak moc vážně jsem to myslela. Možná jsem chtěla jsem Vojtu popostrčit k dalším krokům. Už když jsem to vyslovila, uvědomila jsem si, jak divně to zní. Jako by to nebyl můj hlas. Znělo to pateticky a on vykulil oči, pak se nervózně usmál a to bylo všechno.

Jana (35): Přítel se tak dlouho zdráhal stát otcem, až jsem si koupila štěně. To mě přesvědčilo, že náš vztah nemá budoucnost

Přítel se mi začal odcizovat

Od té doby mezi námi cítím podivné dusno. Chápu, že někteří lidé slova jako "miluju tě" prostě nepoužívají, připadají jim dramatická a podobně. Sama nevím, jak to cítím já, ale momentálně zmizela veškerá radost ze vztahu. Vojta se totiž stáhl a je od té doby uzavřenější. Snažila jsem se zjistit, jestli o tom mluvil s přáteli, ale nic jsem se nedozvěděla.

Kamarádka mi potvrdila moji domněnku, že jsem na to šla asi moc brzy a on se vyplašil. „Jak se mohl vyplašit, když sám mluví o tom, co s námi bude za rok?“ zoufala jsem si. Kámoška navrhla, abych si s ním o tom promluvila. Já spíš doufala, že by Vojta mohl na moje vyjádření zapomenout. Nezbývalo mi, než se ho ale opatrně zeptat.

„Víš, tehdy, jak jsem ti řekla tu věc. Potom, co jsme…,“ začínala jsem poměrně nekonkrétně. On ale moc dobře věděl a zase zčervenal. Ani mě nenechal domluvit. „Tohle já moc často neříkám, víš?“ napomenul mě. "Ani já ne!“ skočila jsem mu do řeči a vymyslela si, že ze mě mluvil orgasmus. Pak mi ale vrtalo hlavou, že to asi už někdy někomu řekl. A bylo vymalováno, protože jsem měla „brouka v hlavě“.

Erika (45): Spolužačka se přiznala učitelce, že ji tajně miluje. Profesorčina reakce jí nadobro zkazila život

Náš vztah je na bodu mrazu

Kdybych to mohla vrátit, nikdy bych mu city nevyznávala. Sama nevím, jestli jsem doopravdy zamilovaná. Hodně se mi líbilo, jak moc je do mě Vojta blázen a asi jsem si moc fandila. Teď se Vojta zase hodně věnuje svým koníčkům, takže je každý druhý víkend někde pryč. V práci bývá do večera, a když jsem k tomu měla námitky, vůbec mi nedal šanci.

„Takhle to mám, s tím musíš počítat,“ pokrčil rameny. Najednou bylo všechno to kouzlo pryč, žádné květiny, žádné rozkošné zprávy a čas vymezený jen a jen pro mě. Nevím, jestli jsem to pokazila já, anebo je Vojta vlastně obyčejný chlap, co mi na chvíli popletl hlavu.

Další příběhy ze života →

Lada (33): Snila jsem o hezounovi, ale nakonec miluji obyčejného muže

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-05-22T09:50:51Z dg43tfdfdgfd