JEDNA SUKNě, NěKOLIK RůZNýCH OUTFITů: SATéNOVý KOUSEK NESMí CHYBěT V žáDNé SKříNI

Saténové sukně momentálně zažívají svůj moment slávy a ocitly se na vrcholu módních trendů. A není se čemu divit! Jedna taková sukně najde hned několik využití, a tak je jasné, že tvoří naprostý základ každého šatníku. Jak s jednou sukní vytvořit různé outfity? To prozradila módní stylistka Nikola Marková.

Saténová sukně vám nesmí chybět ve skříni

I když by se mohlo zdát, že saténové či hedvábné sukně patří do kategorie oblečení na speciální příležitosti, opak je pravdou. Tyto sukně jsou skvělou volbou pro každodenní nošení. Bez ohledu na to, zda se chystáte do kanceláře, na schůzku nebo jen na procházku, můžete si být jistá tím, že saténová sukně bude vždy správnou volbou. Její univerzálnost umožňuje nošení po většinu roku, což z ní dělá nezbytnou součást vašeho šatníku. A navíc sluší všem věkovým kategoriím! Jak tedy saténovou sukni nosit?

 

Nejlepší šaty pro každý typ postavy: Zavinovací střih lichotí všem ženám, tipy kde pořídíte ty nejkrásnější

Pokud v módním světě existuje jeden kousek, který podtrhne klady a skryje nedostatky u každé postavy, pak jsou to zavinovací šaty. Jsou univerzální, můžete je nosit v létě i v zimě a určitě budou vám slušet, ať je vám dvacet nebo padesát let. Máme pro vás tipy, kde koupíte ty nejkrásnější.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Saténová sukně jako univerzální kousek

Atraktivita saténových sukní spočívá v jejich flexibilitě. I když se zdají být na první pohled formální a vybízí k doplnění elegantními prvky, není to nutnost. Ve světě módy neexistují pevná pravidla, což vám dává svobodu kombinovat je s čímkoli, co odráží váš jedinečný styl. Saténové sukně se tak stávají opravdovým univerzálním kouskem, který si můžete vzít téměř s čímkoliv.

 

Módní stylistka radí, jak sukni kombinovat

Módní stylistka Nikola Marková webu Lifee.cz prozradila, jak jednu saténovou sukni zkombinovat tak, abyste vykouzlila rovnou šest různých outfitů. 

Jeden z výběrů padl na saténovou sukni, kterou doplnila o krátkou vestu a dlouhé sako. Tento look je jednoduchý a zároveň šik. Místo vesty můžete zvolit i obyčejné tričko. Dlouhé sako se hodí pro vysoké ženy nebo ty s plnějšími boky, zatímco dámy drobnější postavy by měly preferovat kratší variantu saka. 

Pro milovnice sportovního stylu je skvělou volbou kombinace saténové sukně s volnou oversized mikinou. K tomu módní odbornice přidala stylové tenisky, které ladí s barvou mikiny, a doplnila to černými akcenty. Nebojte se experimentovat a mísit různé módní styly.

Pro další outfit zvolila kombinaci s jednoduchým bílým tričkem a džínovým topem, ať už je to košile nebo bunda. Pro dodání šmrncu celému vzhledu si můžete vzít kovbojské boty nebo kotníkové boty se špičkou. Nezapomeňte na stylové doplňky! Skvěle vyniknou například klobouky, které dokážou outfitu dodat ten pravý šarm.

Další inspiraci, jak kombinovat saténovou sukni, najdete ve videu.

Související články

2024-05-23T02:57:26Z dg43tfdfdgfd