JENNIFER ANISTONůV “BACKSPLASH DE LAJE” JE V čELE KUCHYňSKéHO TRENDU, KTERý CHYTřE KOMBINUJE STYL A FUNKCIONALITU

“Backsplash de laje” se stal jedním z nejvýznamnějších trendů v kuchyni roku 2024 a přestože jde o nový fenomén, již získal schválení od celebrit.

KLIKNI ZDE A OZKOUŠEJ VIDEO!

Jennifer Aniston je nejnovější postavou (spolu s Stephenem a Ayeshou Curryovými z NFL), která přijala backsplash de laje ve své kuchyni v Los Angeles. Nicméně, ve skutečném stylu Anistonové se do tohoto vzhledu ponořila mnohem dříve, než se stal etablovaným trendem v kuchyni.

Ana Paula Siebert ukazuje novou koupelnu na farmě s vanou a mnoho luxusu

Termín “backsplash de laje” odkazuje na jediný a nepřetržitý kus materiálu, který pokrývá celou stěnu kuchyně. V případě Anistonové si vybrala velký černý kámen, který kontrastuje s jejími přírodními dřevěnými skříňkami – ale tato vlastnost jde dál než jen estetika.

“Backsplash de laje je opravdovou perličkou v kuchyni. S klasickým kamenným vzorem je design vidět pouze zvrchu. Umístěním na stěnu, ať už v centru nad digestoří nebo až k spodní části horních skříněk, umožníte, aby se krásný design vynořil,” komentuje Jack Winfield, designér prodeje ve firmě Tom Howley.

“Kromě estetické krásy má backsplash de laje i praktické výhody. Jednotný kus materiálu s minimálními spárami je mnohem snadnější čistit než tradiční dlaždicový backsplash. Pokud je správně udržován, vyžaduje minimální údržbu ve srovnání s alternativami. Malta se snadno zašpiní a začne vypadat unaveně velmi rychle.

Stejně jako každá kuchyně je prostor Anistonové vystaven nárazům a stříkancům z každodenního života. Nicméně backsplash de laje minimalizuje tuto obtěžující situaci na minimum.

“V rušném domově je klíčová funkcionalita, a krásným designem na lajne lze zakrýt některé z každodenních rozlití,” říká Winfield. “Další oblíbenou možností je zrcadlový backsplash – ale buďte připraveni, že se na něm bude odrážet většina stříkanců a kapání.”

Zdroj: Homes and Gardens

Zůstaňte v obraze prostřednictvím naší stránky na Facebooku!

O post Jennifer Anistonův “backsplash de laje” je v čele kuchyňského trendu, který chytře kombinuje styl a funkcionalitu apareceu primeiro em DecorStyle.

2024-03-18T13:58:19Z dg43tfdfdgfd