JITKA BOHO JE BLáZEN DO UKLíZENí, JEJí PARTNER ALE NE: MYSLíM, žE NIKDY NEDRžEL V RUCE VYSAVAč, SMěJE SE

Málokdo ví, že modelka Jitka Boho (32) je maniak do domácích prací. Proto na křtu knihy Úklid pro klid rozhodně nemohla chybět. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, že při této činnosti zároveň odpočívá a třídí si myšlenky. To ovšem neplatí o jejím partnerovi Tomáši Hřebíkovi, který je prý dobrý na jiné věci. 

Jitka Boho je kromě role zpěvačky také skvělá hospodyňka. Alespoň to tvrdila na křtu nové knihy Úklid pro klid od spisovatelky Kateřiny Brožové. Sama se nazvala maniakem do uklízení. Vždy tomu ale tak nebylo. Kdy se to změnilo?

Jitka Boho ukázala štíhlou postavu a tetování pod ňadry. Postavičku má jako lusk

"Odjakživa to tak nebylo, jako malá jsem byla asi bordelářka. Ten zlom nastal asi tehdy, když jsem začala hnízdit, já tomu tak říkám. Když jsem byla v očekávání s Rosálkou, zaměřila jsem se více na ten čistý domov, to zázemí. Chtěla jsem vlastně přivést toho potomka do čisté domácnosti, takže tam to začalo, pak se to stupňovalo a teď už je to v extrému," řekla krásná modelka pro eXtra.cz.

Zpěvačka zároveň prozradila, že je pro ni úklid takový únik z reality. S narozením dětí člověk samozřejmě začne uklízet z povinnosti, Jitka si tím ale třídí i myšlenky, které se jí honí hlavou. Na domácnost není sama, modelka občas využívá uklízecí služby. "Já jsem zrovna ten typ člověka, že před příchodem uklízečky uklízí," směje se tmavovláska.

Zastánkyně přirozeného stárnutí Jitka Boho: Sepsula mladé dívky s plastikami

Partner je dobrý na jiné věci než úklid

Kdo ale rozhodně na úklid není, to je její partner Tomáš Hřebík. "Přítel je přes den pryč, takže nemá vůbec ponětí, co se tam děje. Jak já tam šůruju ty věci, kolikrát přes den jsou vyndané hračky atd. Myslím, že ani nedržel v ruce vysavač od té doby, co jsme spolu, takže není rozhodně uklízecí typ. Ale na to, že byl sám dost dlouhou dobu, tak se naučil aspoň dávat věci do myčky, ale musela jsem na něj mile," podotkla Jitka Boho, která má s partnerem syna Tadeáše.

Není to ale tak, že by Tomáš v domácnosti nepomáhal vůbec. Podle jejích slov je šikovný na silové věci, jako je například sekání dříví, které využívá, když jsou na chalupě. Na celý rozhovor se můžete podívat v náhledovém videu.

Související články

2024-04-16T05:22:25Z dg43tfdfdgfd