JULIE (31): NEMOHLA JSEM SE DíVAT NA TO, JAK SE KAMARáDKA SHAZUJE KVůLI BýVALéMU. DAL Jí KOPAčKY A ONA SE HO SNAží ZíSKAT ZPěT

Marie si nevěděla rady s kamarádkou Johanou. S tou se rozešel přítel a ona přesto doufala, že ho získá zpět. Vynutila si u něho měsíc na rozmyšlenou a pak mu donesla dárečky.

Johana (32) je docela chytrá holka, ale co se týče posledního přítele, ztratila všechen rozum. Ukončil jejich vztah a ona mu koupila dárek a začala cvičit, aby ho získala zpátky.

Petra (42): Kamarádka vede velmi promiskuitní život, klidně souloží na veřejnosti s cizími muži. Mám o ni strach

Johana byla zamilovaná až po uši

Moje nejlepší kamarádka po dlouhém hledání našla muže, do kterého se vážně zamilovala. Chodila s hlavou v oblacích a o Vojtovi neustále básnila. „Nikdy jsem tohle nezažila. Je to tak krásnej pocit! Nejradši bych ho celého snědla, je rozkošnej a zároveň tak sexy!“ chrlila na mě dokola a já ji s úsměvem poslouchala, přestože s tím už byla mírně otravná.

Vojta se mi nezamlouval, připomínal mi „leklou rybu“ a upřímně řečeno nevím, čím kamarádku tak uchvátil. Zářila štěstím a to pro mě bylo samozřejmě důležité a moc jsem jí to přála. Když mi po půl roce zavolala úplně zhroucená, že se s ní Vojta rozešel, naštvala jsem se na něj. Nedávno se dohodli, že se k sobě nastěhují a Johana už to viděla příští rok na svatbu. Tak co tedy vlastně chce? Nerozhodné chlapy nesnáším.

Sešla jsem se s ní, aby se mi mohla vyplakat na rameni a zanadávat si na toho neřáda. „Já si myslím, že se jen lekl. Víš, toho stěhování. Je to závazek a on se toho bojí. Ale miluje mě, dám mu čas,“ oznámila mi nečekaně Johana. Měla za to, že si Vojta uvědomí, že ji stále miluje a nechce o ni přijít. Měla připravený plán, jak ho získá zpět.

Kristina (30): Kamarádka mi nadšeně oznámila zásnuby. Měla bych se radovat s ní, ale mám strach z toho, koho si bere

Nikdo by neměl nikomu dokazovat svoji cenu

Chudák Johana dala Vojtovi měsíc na rozmyšlenou, jemu nezbylo nic jiného, než na to kývnout. Rozhodla se, že se mu vůbec neozve a zatím na sobě zapracuje, aby vypadala perfektně. Začne hubnout, posilovat a koupí mu k narozeninám výlet do Barcelony, kam spolu chtěli.

„Pak se ukážu, upeču mu ten nejlepší narozeninový dort, podle receptu jeho babičky. A on mi dá ještě šanci,“ vykládala mi vzrušeně. Nenechala si ten nápad nijak sebrat, i když jsem jí ho vymlouvala. „Víš, jestli tě miluje, měl by to vědět už teď. Nepotřebuješ mu nic dokazovat, tebe si měl předcházet.“

Johana se plně soustředila na plán. Já jsem zatím Vojtu potkala s přáteli na pivu a rozhodně mi nepřipadalo, že by byl bez Johany celý špatný. Nic jsem jí samozřejmě neřekla. Jen mě mrzelo, kolik investuje času a peněz do špatného muže. Nadešel den, kdy se měli vidět, shodou okolností těsně po jeho narozeninách.

Marie (47): Moje kamarádka to přehání s pitím. Nezvládá se starat o dcerku a nechce ode mě slyšet pravdu

Johana konečně pochopila, že je to blbec

Kamarádce to vážně dost slušelo, dort se jí povedl a dárek byl povedený. Vojta si připadal asi hrozně, neměl v plánu se dávat zpátky dohromady. Na schůzce si objednal jen vodu a zdržel se pět minut. Výlet do Barcelony s cestovkou si vzal, to mě dorazilo. Odjel nakonec s kamarádem a Johaně došlo, že byla hloupá.

„Proč jsi mě nezastavila? Já se mu vnucovala, jako nějaká ubožačka,“ řekla mi po nějaké době, když jí to všechno došlo. „Byla jsi nezastavitelná. Prostě přesvědčená, že ho získáš zpět. Takovýho blba,“ ulevila jsem si.“ Johana nad vlastním chováním dodnes kroutí hlavou, ženské občas dokážou ztratit vlastní cenu.

Další příběhy ze života →

Františka (42): Kamarádka mi na rodinném setkání dohazovala svého bratra. Skončilo to kardinálním trapasem

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-06-11T13:22:29Z dg43tfdfdgfd