KALHOTOVé KOSTýMY JARO 2024 OBLéKLO DO BAREV: OBLíBENý TREND SE VRACí A TENTOKRáT ZKRACUJE KALHOTY Až KE KOLENůM

Přivítejte jaro barvami. A rovnou v podobě nejelegantnějšího trendy kousku sezóny 2024 - barevného kalhotového kostýmu. Novinkou od loňska, kdy se v našich šatnících doslova usídlil, je další velmi sympatický prvek - bermudy, které mohou už brzy v oblíbeném dámském obleku doplnit a střídat dlouhé kalhoty.

Barevný kalhotový kostým. To je sázka na jistotu, když hodláte patřičně zazářit. Ani výrazné trendy barvy ale tomuto dámskému typu obleku neubírají na eleganci a formálnosti.

Retro trend jara 2024: Tričko pod šaty. Kombinace, kterou proslavily holky z Beverly Hills 902 10, je zpět v plné parádě

Pánský styl rozjasnily pestré barvy

Samozřejmě, že jej můžete doplnit jednoduchým tričkem nebo top vynechat úplně a sáhnout rovnou po vestě. Vykouzlíte tak neformálnější look a také setu saka a kalhot dodáte víc ženskosti. O tu se ale letos spolehlivě postarají právě pestré barvy, které módním kalhotovým kostýmům vévodí.

Nosit se tak s prvním jarním sluníčkem zase bude výrazná fialová, rudá nebo nápadně zelené odstíny. A jen těmito barvami to určitě nekončí. Je jen na vás, na jak výrazný odstín si troufáte.

Sedm základních trendy jarních kousků, které by měly zakotvit ve vašem šatníku s prvními paprsky slunce

Bílá je in, pozor ale na příliš "svatební" vzhled

Přesto mohou kalhotové kostýmy stále poutat pozornost i v běžných neutrálních tónech, jako je šedivá tmavomodrá nebo hnědá. Patřičně nepřehlédnutelné pak jsou varianty v bílé, pozor ale na příliš “svatební” look takového setu. Rozbijte jej “obyčejným” tričkem, nebo naopak sáhněte po extravagantním korzetu a krajkách, které budou nonšalantně vykukovat z fazony saka. A Ideálně v kontrastní černé či jiném výrazném tónu, ať je výsledek čitelný jako cokoliv, jen ne úbor nevěsty.

První jarní zkracování: Roztomilé skládané minisukně vyžadují odvahu a dokonalé nohy. Postavu ale umí perfektně omladit

Radikálně zkráceno

Vedle barevných variací ale kalhotové kostýmy doznaly změny i v délce kalhot. Mnohem častěji se letos objevují v kombinaci saka a zkrácených nohavic, tzv. bermud. Ty si zachoval formální klasický střih, často i žehlené puky a klasické parametry kalhot se záševky a klínovými kapsami, bermudy ale svou délkou ke kolenům či lehce nad ně evokují jasný příklon k ležérnímu pojetí kostýmu a navíc jej přizpůsobují pomalu stoupajícím teplotám, Vzdát se jej tak letos nemusíte ani v letních parnech. Naopak, to teprve vynikne jeho trendy podpořená pestrobarevnost.

Toužíte po barevném kalhotovém kostýmu? Prohlédněte si kousky v naší galerii a inspirujte se!

Související články

2024-03-27T04:17:22Z dg43tfdfdgfd