KAPSY, KAM SE PODíVáš: TRENDY CARGO PRVKY NA JAřE 2024 OBSADILY VEDLE KALHOT TAKé STYLOVé SUKNě VšECH DéLEK

Kapsy, kapsy a zase kapsy. Cargo styl, pro který jsou tak typické, nyní míří od klasických širokých kalhot také do sféry midi sukní nebo naopak extrémně krátkých mini a šortek.

Nová sezóna, další velkolepý návrat. A jak nás loni a na podzim provokovaly širokými střihy připomínajícími padák, tak nás letošní jaro a léto ohromí takřka elegantním charakterem. Cargo prvky totiž právě obsazují také sukně. A obzvlášť ty v midi délce dovedou vypadat velmi uhlazeně.

Trend do deště i podzimu: Cargo kalhoty se šňůrkami omladí padesátnici a s podpatky přidají centimetry každé postavě

Základní střih stále vede

Vedle toho ale stále vedou a poutají naši pozornost modely s typickými cargo prvky, spoustou kapes, širším střihem, povlávajícími stahovacími pásky s funkcí i bez ní, pověstným pohodlím při nošení a také zcela typickou barevností.

Trendy mokasíny léta 2024: Námořnický model se některým hnusí, ale skvěle sedí k bermudám i minisukním a šortkám

Cargo, to jsou hlavně kapsy

Samozřejmě se s blížícím se létem začíná také podstatně ubírat i na spotřebě použitého materiálu. Šatník tedy co nevidět rozhodně obohaťte alespoň o jedny nové šortky s kapsami. A když to budou ultrapohodlné, volně střižené bermudy z jakéhokoliv materiálu, tím lépe.

Satén je králem trendů jara 2024: Trenčkot díky němu získá ženskost, bomber eleganci a klasické sako švih

Léto přeje zkracování

Nesmíme ale zapomenout ani na žhavě přitažlivé kousky, kterým je současná módní sezóna velmi nakloněna. Řeč je samozřejmě o mini délkách v různých provedeních. Nosit se tak budou ultrakrátké sukýnky obtěžkané nakládanými kapsami nebo stejně minimalisitické střihy šortek. Ani ty se samozřejmě neobejdou bez nápadné sady kapes.

Na výběr trendy cargo kousků se můžete podívat do naší fotogalerie.

Související články

2024-04-17T03:27:17Z dg43tfdfdgfd