LIMITOVANá EDICE: HEINZ ROZDěLUJE INTERNETOVé UžIVATELE PO UVEDENí RůžOVé OMáčKY BARBIE

Ve spolupráci s firmou Mattel uvedla společnost Heinz exkluzivní růžovou omáčku nazvanou “Barbiecue”, která je veganská majonéza s barbecue omáčkou.

+ V ikonické ságě ‘Star Wars’ prozrazuje podrobnosti o svém bouřlivém milostném životě v nové autobiografii

Navazující na trend “Barbiecore”, který se stal virálním loňský rok s uvedením živého filmu Barbie, ve kterém hrála herečka Margot Robbie, je tato omáčka stále holdem úspěšné panenky k jejímu 65. výročí.

Omezená série 5000 jednotek dorazí na virtuální police v Británii od pondělí 15. dubna. Obchod Tesco by měl mít produkty na skladě od 17. dubna a další prodejci, jako je Ocado, by se měli připojit v květnu, s doporučenou cenou 3,39 liber (asi 4,22 USD).

Tato omáčka, která je směsí barbecue omáčky a veganské majonézy, získává svůj růžový odstín díky extraktu z řepy, který přidává do kouřového chuťového zážitku nádech barevnosti.

“Barbie skutečně opět získala srdce Britů loni a po vidění reakce, kterou tato omáčka přinesla našim fanouškům na sociálních sítích, jsme věděli, že musíme udělat tento sen skutečností,” řekl Thiago Rapp, ředitel pro “zlepšení chuti” společnosti Heinz.

“Vždy hledáme způsoby inovace a poskytování našim fanouškům toho, co si přejí, a jsme nadšeni, že můžeme přivést tuto ikonickou spolupráci s firmou Mattel do života.”

“Tato spolupráce s Heinz otevírá další cestu pro fanoušky Barbie, aby si přivezli domů svět Barbie,” uvedla Ruth Henriquez, šéfka spotřebních produktů společnosti Mattel.

“Loni v létě jsme rychle spolupracovali s Heinzem, abychom přivedli do digitální podoby pohled na klasickou omáčku Heinz Barbiecue, takže teď je opravdu vzrušující moci umístit tento fyzický produkt do našich kuchyňských skříní.”

Na sociálních sítích rozdělil uvedení omáčky neobvyklé barvy internetové uživatele. “Růžová majonéza? Koupím to jen proto, že je růžová,” řekl jeden. “Viděl jsem to dnes v Tesco … vypadá to odporně,” komentoval druhý.

Tento obsah byl vytvořen s pomocí umělé inteligence.

The post Limitovaná edice: Heinz rozděluje internetové uživatele po uvedení růžové omáčky Barbie appeared first on Instafamosos.

2024-04-16T17:01:01Z dg43tfdfdgfd