MANžELKA V LéčBě RAKOVINY ZKOUší NOVý PARUKU A UPříMNá REAKCE MANžELA POBAVILA INTERNETOVé UžIVATELE

Upřímná reakce manžela, když viděl svoji manželku, která je v léčbě rakoviny plic, s parukou, pobavila internetové uživatele.

+ V ikonické ságě ‘Star Wars’ prozrazuje podrobnosti o svém bouřlivém milostném životě v nové autobiografii

Jsou spolu 63 let a i v obtížném období si dokáží udržet dobrou náladu, možná právě proto video sdílené na TikToku nejen pobavilo, ale také inspirovalo mnoho internetových uživatelů.

Jennifer, dcera páru, která příspěvek zveřejnila, napsala v popisku: „Moji rodiče jsou spolu 63 let. Moje matka nedávno dostala diagnózu rakoviny plic. Podstupuje chemoterapii a radioterapii a usmívá se, jak nejvíce může!“

Ve videu slyšíme dceru, jak říká svému otci, že matka zkouší novou paruku. “Takže buď povzbuzující,” odpovídá: „Matka zkouší paruky? Když tedy manželka přijde s parukou tmavých vlasů, rozdělenou uprostřed a s dvěma dlouhými copánky, manžel je velmi upřímný ve svém komentáři.

„Nemůžu uvěřit, že se ti to líbí,“ říká už smějící se: „Vypadáš jako Willie Nelson!“ Všichni tři se pak smějí. Interakce páru okouzlila sociální média a video má již více než 29 milionů zhlédnutí.

Tento obsah byl vytvořen s pomocí umělé inteligence.

The post Manželka v léčbě rakoviny zkouší nový paruku a upřímná reakce manžela pobavila internetové uživatele appeared first on Instafamosos.

2024-04-17T13:17:21Z dg43tfdfdgfd