MISS WORLD KRYSTYNA PYSZKOVá: KDYž NENí MILENEC, PřITULí SE… K PEJSKOVI!

Na romantickou plavbu Prahou po Vltavě se v předvečer svátku lásky vydala Miss World Krystyna Pyszková (25). A protože se momentálně nemá s kým líbat, mohla se 1. května přivinout leda tak ke svému pejskovi.

Nejkrásnější dívka světa je totiž milovnicí zvířat. „Miluji nejen pejsky, ale i koně. Jezdectví se věnuji od třinácti let, takže jsem dokonce i pracovala, abych vůbec mohla jezdit jako malá. Práce ve stáji, kydání hnoje a úklid, zametání, svážení sena... Tahle práce pro mě není cizí a myslím, že je to i fyzická aktivita, při které si člověk odpočine,“ vysvětlila Krystyna.Miss World Krystyna Pyszková (25): Sekla s vysokou školou

Převážnou část života tráví cestováním po světě. „Byla jsem snad všude. Hned po výhře jsme letěli na Mauricius a pak do Londýna podepisovat smlouvy. Potom jsem byla pět dní doma v Česku a dále New York, Londýn, Dubaj a příští cestou do Walesu začíná následná africká tour,“ svěřila Blesku Miss World, která byla ozdobou party kosmetické značky na parníku, kde se samozřejmě představovaly nové trendy v oblasti péče o tělo. Miss World Krystyna Pyszková: Za výhru má miliony a získala kšeft snů!

2024-05-02T17:33:06Z dg43tfdfdgfd