NEJOBRATNěJší MANIPULáTOřI HOROSKOPU: TAHAT ZA NITKY UMí ŠTířI I KOZOROZI

Schopnost manipulace někteří lidé využívají, aby dosahovali svých cílů či přiměli jiné jednat ve svůj prospěch. Která znamení zvěrokruhu jsou považována za největší manipulátory horoskopu?

Následující čtveřice znamení patří pravděpodobně mezi ty největší manipulátory a „podsouvače“ svých názorů. Myslíte si, že to sedí?

Kozoroh

Kozorozi jsou velice disciplinovaní a orientovaní na cíl. K tomu, aby ho dosáhli, se však nebojí využít nekalých praktik. Umí potichu tahat za nitky a ostatní tak poměrně nenápadným způsobem dostanou tam, kam chtějí. Se svou strategickou myslí totiž vše dopředu promyslí tak, aby z toho vyšli nejlépe oni sami.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, kterých si lidé nejvíce váží: Kozoroh drží slovo a Váhy přináší klid

Blíženci

Blíženci jsou tak trochu okouzlující chameleoni, kteří se dokáží přizpůsobovat určitému prostředí podle toho, jak se jim to zrovna hodí. Vynikají tím, že umí svou osobnost doslova vyměnit ze vteřiny na vteřinu tak, že ostatní vůbec nemají tušení, co je ve skutečnosti jejich opravdový záměr.

Štír

Štíři kolem sebe mají doslova magnetickou auru, která na ostatní působí hluboce a intenzivně. Tito lidé dokáží určité situace zmanipulovat tak, jak se jim to zrovna hodí. Ve vztazích mají rádi moc a rádi vše kontrolují. Ostatní se snaží dostat tam, kam chtějí oni sami.

Čtěte také: Znamení, která mají ve vztahu zdravé sebevědomí: Střelec a Vodnář si vždy řeknou své

Ryby

Ryby na první pohled vůbec nepůsobí tak, že by byly schopné manipulovat. Je to díky jejich povaze snílka. Tady však platí pořekadlo: „Tichá voda břehy mele.“  Ačkoliv to na první pohled vůbec nevypadá, tito lidé umí využívat svou schopnost empatie, aby ovlivňovali ostatní.

Horoskopy: Důvěra

2024-03-30T05:31:24Z dg43tfdfdgfd