NESNESITELNé MANIPULáTORKY: SE KTERýMI žENAMI JE PODLE HOROSKOPU TěžKé VYJíT A KTERé VáM NAOPAK VžDY VYJDOU VSTříC

Znamení horoskopu předurčuje, jak velký manipulátor jste. Se kterými zrozenkyněmi je podle horoskopu obtížné vyjít, a s kým vás naopak nátlak a přetvářka nečeká? Podívejte se, kterým znamením vložily hvězdy do vínku manipulativní povahu.

Navenek mohou působit křehce a jemně, umí ale vytasit své ostré lokty a dotlačit vás briskně tam, kde vás chtějí mít. Tvrdé manipulátorky se rodí zejména ve třech hvězdných znameních, sklony k nátlaku ale mají i další znamení. Mezi které patříte vy?

Štír: Podmaní si vás a rády si vymýšlí

Kolem zrozenkyň ve znamení Štíra se neustále vznáší oblak tajemství. Budují si ho samy, rády kolem sebe udržují určité mystérium, jsou tajnůstkářské, čímž se dělají zajímavé. Mlží kolem profesních úspěchů i partnerských vztahů. Žít po jejich boku není lehké, protože v partnerovi rády vyvolávají žárlivost, potřebují ve vztahu neustále cítit žár a vášeň. Nemají problém hrát to dokonce na více stran, mají tendence muže využívat k vlastnímu prospěchu a totálně si je podmanit. Manipulují často a rády, ale nijak lacině, jdou na to elegantně, sofistikovaně, tak, že si dotyčný často dlouho nevšimne, že skáče, jak Štírky pískají. Dokážou být mimořádně soustředěné, přesvědčivé, všímavé k detailům, které se pak nestydí využít k tlaku. 

Rak: Vyvolávají pocit viny

Zrozenkyně ve znamení Raka na to jsou přes city. Samy jsou citlivé znamení a prožívají emoce naplno, dokážou skvěle číst v emocích druhých a využívat je ve svůj prospěch a v tahání za nitky. Dokážou v druhých vyvolat pocit viny za věci, které vůbec neudělali. Díky tomu snadno nutí lidi ve svém okolí, aby se jim snažili zavděčit, zalíbit, koupit si jejich přízeň. Partnerský život s nimi není snadný, je plný obviňování, žárlivých scén a citového vydírání, vše přitom pramení z jejich vlastního pocitu ohrožení a nejistoty. 

Váhy: Sobecky hledí jen na vlastní prospěch

I když jsou symbolem tohoto znamení Váhy, jejich život moc vyrovnaný není. Naopak, patří k vůbec nejvíc nerozhodným znamením, často mění názor, jsou přelétaví. Za všech okolností ale usilují o dokonalost a potřebují, aby bylo po jejich - i když jeden den chtějí jedno a další den přesný opak. Když o něco usilují, dokážou být velmi přesvědčivé, za nitky tahají jemně, mají silné osobní kouzlo. Zpočátku si ani nevšimnete, že vás do něčeho tlačí a že kvůli nim jednáte proti své vůli. Aby se snáz dostaly k vysněným cílům, neváhají druhé obelhat, říkat, co chtějí slyšet, i když plánují udělat to úplně jinak. Nevadí jim, že tím druhá zklamou, zraní jejich city a důvěru. Jsou na to až příliš velcí sobci, za všech okolností upřednostňují své potřeby. 

Jaká jsou znamení s nejhorší povahou? Je mezi nimi to vaše?

Jsme jen lidé a naše povaha má své stinné i světlé stránky, jež souvisí s rysy naší osobnosti. Podle astrologie jsou naše vlastnosti ovlivňovány do určité míry datem našeho narození respektive znamením zvěrokruhu. Pojďme se tentokrát podívat na vlastnosti, kterými se nikdo z nás nechlubí. Která znamení horoskopu mají nehorší povahu? Projděte si náš žebříček a zjistěte, na kterém místě jste vy.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Také následující čtveřice znamení dokáže mazaně obelstít druhé a zručně s nimi manipulovat. Nedělají to sice tak často a většinou ne se zlým úmyslem, ale nad jejich manipulátorským uměním druhým občas dojde dech. 

Blíženci: Nechají vás udělat těžkou práci

Blíženci jsou velmi přemýšliví a chytří, dokážou se na situace dobře připravit, představit si předem jejich průběh. Díky tomu umí druhé mistrně vtáhnout do svých plánů a přesunout na ně část odpovědnosti či nepříjemných úkolů. Na ně přesně sedí pořekadlo, že jim podáte prst, a je pryč celá ruka. Dokážou být tvrdí, aby dosáhli svého především na profesním žebříčku, nebo v partnerském konfliktu. Umí to přitom s lehkostí, mazaností a vtipem. 

Ryby: Ze všeho mají vlastní prospěch

Ryby jsou neobyčejně štědré, vstřícné, milé, rády pomáhají druhým. Nedělají to ale nezištně. Uspokojuje je samozřejmě i pocit z dobře vykonané práce a dobré pověsti, kterou díky tomu mají, vědí ale, že jim za to budete vděční a zavázaní. Nestydí se na vás pak obrátit s prosbou o pomoc na oplátku, a to i o věci, které jsou tak trochu na hraně. Doufají, že právě vděk za to, že kdysi pomohli vám, vás donutí trochu přimhouřit očko a pomoci jim i navzdory porušení pravidel. Rády také využívají svého dobrého jména, které vyvolává potřebu jim vyhovět a zavděčit se.

Lev: Nachytají vás na své charisma

Není snad charismatičtější znamení, než Lev. Svého kouzla osobnosti si je ovšem moc dobře vědom a dokáže ho v pravou chvíli využít. Dokáže čarovat se slovy, zaujme ale i svými činy. Těmi, kdo k němu vzhlíží, dokáže lehce manipulovat, a to jak ve vlastní prospěch, tak ve všeobecné dobro. Má smysl pro hrdost, tradici a patriotismus, jeho snaha hýbat davy může být orientována i tímto směrem. 

Panna: Rády ovládají druhé

Zrozenkyně ve znamení Panny rády šéfují, ovládají situaci. To jim dává možnost ovládat druhé, řídit jejich práci, rozdělovat úkoly. Mají sklony chtít toho ale víc, i nad rámec pracovních povinností. Jejich záliba velet a delegovat práci se pak projevuje nejen v práci, ale i v rodině či mezi přáteli. Je ale tenká hranice mezi dobře organizovanou domácností, a využíváním druhých a jejich přetěžováním. Dosáhnout svého umí i rafinovaně, mlčením či pasivně-agresivním chováním. Často u nich máte pocit, že od vás něco očekávají.

4 znamení zvěrokruhu, která nikdy neodpustí! Jste mezi nimi?

Dokážete zradu a nespravedlnost odpustit? Nebo patříte mezi čtveřici znamení, která nezapomínají a jen tak něco neprominou? Křivda je dokáže zaslepit až tak, že za sebou pálí mosty a přetrhávají letitá přátelství, osudové vztahy i rodinné vazby. Nahlédněte do našeho přehledu a zjistěte, zda se to netýká také vás nebo vašich blízkých.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Poslední pětice znamení stojí na opačné straně. Manipulování nesnáší, vadí jim, když se nimi někdo snaží jednat proti jejich vůli, do něčeho je tlačit. Sami tak druhými téměř nemanipulují, možná i proto, že to neumí a nedokážou druhé ovládat a formovat bez těžkopádnosti, díky které jsou jejich záměry hned na očích. 

Berani: Raději si práci udělají sami 

Zrozenci ve znamení Berana vědí, co chtějí, ale dokážou tvrdě pracovat, aby toho dosáhli vlastní silou. Nepotřebují k vytyčeným cílům zneužívat druhé. Neznamená to, že se v jejich společnosti nikdy nebudete cítit pod tlakem, jsou totiž dost nároční a někdy sobečtí.

Býk: Za tlakem je jejich nejistota

I když zrozence v Býku reprezentuje silné a mohutné zvíře, jsou povahou spíše nejistí a zakřiknutí. Pokud někdy pocítí potřebu manipulovat druhými, pak pramení z jejich vlastního nízkého sebevědomí a potřeby bránit se. 

Střelec: Výčitky mu za to nestojí

Pokud Střelec udělá něco, na co není právě hrdý, dokáže se tím dlouho užírat. A to platí i pro manipulaci. Pokud by měl pocit, že někoho zneužil či někam dotlačil proti jeho vůli, bude mu z toho zle, bude sám sebou zklamaný a prospěch, kterého tím případně dosáhne, si nedokáže naplno užít. 

Kozoroh: Je to jen v hlavě

Kozoroh vás nikdy nebude tlačit do žádné akce či úkolů. Pokud už manipuluje, tak jen k myšlenkám a názorům. Pokud máte jiný názor než on, bude dost solidně argumentovat, proč je pravda právě na jeho straně, a nebude mít problém vás před druhými očernit, zesměšnit a udělat z vás hlupáka

Vodnář: Na druhé má vliv spíš omylem

Zrozenci ve znamení Vodnáře jsou snílci, často životem proplouvají, aniž by vnímali své okolí. Sotva po vás budou něco chtít. Může se ale stát, že svými činy nebo právě svou ignorací ovlivní nepříjemně životy druhých. Pokud jim to vyčtete, omluví se, jen aby měli klid. Neupřímně, na vašich citech jim ve skutečnosti nezáleží, nedokážou příliš brát ohledy na druhé.

Související články

2024-04-17T10:12:06Z dg43tfdfdgfd