NOVOLUNí V BýKU: BERANI POCíTí NAPěTí, NA PANNY čEKá NOVá LáSKA

Další novoluní roku 2024 nastane ve středu 8. května a bude ve znamení Býka. Toto znamení přinese pozemskou radost a chuť užívat si života. Je to ideální čas pro rozvoj našich smyslů a vnímání krásy kolem nás. Co toto novoluní přinese právě vám?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, nastává novoluní v Býku, při němž si můžete dělat dlouhodobé plány do budoucna, řešit finanční záležitosti a materiální zabezpečení. Věci vidíte realisticky a neinklinujete ke zbytečnému riskování.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, je tu novoluní v Býku, nemějte strach učinit ve svém životě něco jinak, vyplatí se vám to. Je vhodný čas, abyste se zabývali materiálními a finančními záležitostmi, snažte se splatit dluhy, které jste nadělali.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, hvězdy vás při novoluní ve znamení Býka upozorňují, že zpočátku můžete pociťovat napětí, neklid a netrpělivost. Něco nového začíná, ale je to tak neuchopitelné, že přímo hoříte nedočkavostí, aby to už vypuklo.

Velký květnový horoskop lásky: Vodnáři se budou chtít usadit, Váhám pšenka nepokvete

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, horoskop, kdy nastává novoluní ve vašem znamení, vás nabádá, abyste mysleli pozitivně, neboť negativní myšlenky mohou způsobovat rozličné zdravotní problémy. Berete si všechno moc osobně, čímž si ubližujete.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, horoskop, kdy nastává novoluní v Býku, vás nabádá, abyste se vyvarovali tvrdohlavosti, máte totiž sklony prosazovat věci za každou cenu. Vhodný čas je pro dlouhodobé plánování a podepisování smluv.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, nastává novoluní ve znamení Býka, které vás nabádá, ať se snažíte o naplnění svých plánů. Zamyslete se nad tím, čeho chcete dosáhnout. Musíte najít určitou vytrvalost pro uskutečnění dlouhodobých záměrů.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, nastává novoluní v Býku, které představuje nové začátky. Vhodná doba je pro spuštění nových projektů. Něco si přejte, přání se totiž plní. Vyhýbejte se situacím, při nichž je nezbytné rychlé rozhodování.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, horoskop, kdy nastává novoluní ve znamení Býka, říká, že je vhodný čas pro odpuštění, dokončení rozpracovaných záležitostí a splacení dluhů, které nemusejí být jen finančního rázu. Dopřejte si masáž a jezte lehčí stravu.

Novoluní v roce 2024: Nechte se inspirovat, jak využít jejich magickou energii

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, horoskop, kdy nastává novoluní v Býku, vás upozorňuje, ať máte na paměti, že jakékoli nynější rozhodnutí bude trvalé. Toužíte přijít věcem na kloub a odhalit pravé pocity, nechybí vám smysl pro povinnost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, je tu novoluní ve znamení Býka, které symbolizuje nové začátky. Zamyslete se, čeho byste se chtěli v životě zbavit. Nejprve musíte uzavřít minulost: odpouštějte a promíjejte, abyste se mohli posunout o kus dál.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, hvězdy při novoluní v Býku prozrazují, že se vám vyplatí péče o pleť, masáž šíje a horní části zad vám také udělá dobře. Sport a fyzické aktivity nechte na jindy, stanovte si priority a věnujte se jen tomu podstatnému.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorohové, nastává novoluní ve znamení Býka, které představuje nové začátky, ale i ukončení a vnitřní přeměnu. Čekejte, že se dostaví příliv energie. Máte zajímavé nápady, již brzy bude možné zahájit naplánované projekty.

Co dalšího vám novoluní v Býku přinese, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop➔

Související články

2024-05-07T04:28:20Z dg43tfdfdgfd