OBýVACí POKOJ DAVIDA A VICTORIE BECKHAMOVýCH JE PříKLADEM JEDNODUCHé, ALE LUXUSNí TRENDU, KTERý BUDE V ROCE 2024 DOMINOVAT

Reprodukce/Instagram

Luxus se stal klidnějším a moderně rustikální trend je toho důkazem. Od roku 2024 se tento vzhled objevuje dokonce i v domě samotné Posh Spice. V obývacím pokoji Victorie Beckhamové a Davida Beckhama je rustikální a přírodní dřevo ve středu pozornosti.

KLIKNĚTE NA ODKAZ A PODÍVEJTE SE!

Odkryté trámy na stropě obývacího pokoje dávají vašemu domovu v anglických Cotswolds pocit útulné venkovské chaty. Současně křišťálový lustr vedle temně zelených stěn a hrany přináší do domu vyšší energii. Je to zároveň organické a moderní.

Která je správná teplota klimatizace pro úsporu energie?

Kromě obývacího pokoje je moderně rustikální trend základem celého domu Beckhamových. Od ložnice po kuchyni se spojuje sofistikovaný luxus a pohodlí venkovského domu.

Co je na tomto vzhledu tak přitažlivého, že by tak ikonický pár jako Beckhamovi zařídil celý dům tímto stylem? Podle webu Homes & Gardens řekla Nina Lichtenstein, interiérová designérka z Westchesteru: „Moderně rustikální trend je bezpochyby oblíbený, protože uměle kombinuje kouzlo starého světa s moderní elegancí, což jej dělá velmi působivým. Tento estetický design zdůrazňuje krásu přírodních materiálů, minimalistické prvky a teplou a přívětivou atmosféru.

Kromě toho se nápad na strop Beckhamových skvěle hodí k tomu, co je na moderně rustikálním vzhledu přitažlivé. Lichtenstein říká: „Je to také velmi detailní estetika, která obvykle považuje strop za pátou stěnu místnosti. Proto je strop často středem pozornosti, s důrazem na něj pomocí obnoveného dřeva, rustikálních dřevěných trámů, shiplap, mahagonového dřeva nebo jiných detailů nebo dřevěných materiálů. Takže přirozený dřevěný strop by určitě byl považován za atraktivní designovou volbu v rámci moderně rustikální estetiky.

Pokračuje: „Přirozený dřevěný strop je perfektním doplňkem pro moderně rustikální trend, přidává do prostoru teplo, charakter, autenticitu, texturu a vizuální zájem. Přispívá k charakteristickému útulnému prostředí moderně rustikálního designu. Dřevěné stropy poskytují architektonický zájem a mohou zdůraznit výšku místnosti, čímž prostor zvětší a učiní ho přívětivějším.

“Použití přírodního dřeva navazuje silnou spojení s přírodou, posiluje přitažlivost rustikálního designu jako celku,” dodává Lichtenstein. „A co je nejlepší, dřevěné stropy existují v různých povrchových úpravách a stylech, což vám umožňuje přizpůsobit vzhled podle vašich estetických preferencí, ať už upřednostňujete elegantní a moderní povrch nebo rustikální a zestárlý vzhled”.

Zdroj: Homes & Gardens

Buďte v obraze s našimi novinkami na naší stránce na Facebooku.

Tento obsah byl přeložen pomocí AI.

O post Obývací pokoj Davida a Victorie Beckhamových je příkladem jednoduché, ale luxusní trendu, který bude v roce 2024 dominovat apareceu primeiro em DecorStyle.

2024-04-16T14:50:20Z dg43tfdfdgfd