OD VYSMíVANé POSH SPICE PO STYLOVOU MATKU čTYř DěTí A MóDNí IKONU: VICTORIA BECKHAM SLAVí 50

Začínala jako zpěvačka v nejznámější dívčí skupině na světě, posléze si vzala za muže jednoho z nejslavnějších fotbalistů, a nakonec založila globální módní značku. Victoria Beckham letos slaví padesátiny a žije doslova pohádkový život. S manželem Davidem Beckhamem (48) vychovávají čtyři děti a žijí si jako v bavlnce.

Victoria Beckham se narodila v sedmdesátých letech do dobře zajištěné rodiny. V roce 1994 se přidala k dívčí skupině Spice Girls, která se stala tou nejznámější a hlavně nejprodávanější na světě. V roce 1997 začala randit s fotbalistou Davidem Beckhamem, který v tu dobu hrál za fotbalový klub Manchester United.

Páru se postupně narodily čtyři děti, nejstarší Brooklyn, Romeo, Cruz a nakonec dcera Harper. Kmotrem nejstaršího Brooklyna je zpěvák Elton John.

Lži a nesrovnalosti v dokumentu Beckham: Milostný poměr s asistentkou a záhadný faul

Proměna Posh Spice

Victoria si v průběhu let prošla pořádnou proměnou. Během působení ve Spice Girls byla považována za tu elegantní a vždy upravenou dívku. Ne nadarmo dostala přezdívku Posh Spice neboli nóbl.

Na počátku nového milénia byla známá svou ultra štíhlou postavou, prsními implantáty, vysokými podpatky a žádným úsměvem. Implantáty si nakonec nechala po letech vyndat, jak před časem informovala podle Daily Mailu. Svůj krátký účes vyměnila za dlouhé vlasy, což jí moc sluší, a s Beckhamem stále tvoří naprosto dokonalý pár. Minulý rok Beckham představil svůj dokument na Netflixu, v němž se objevila nejen jeho manželka, ale také společné děti. Těžko věřit tomu, že ve středu 17. dubna Victoria oslavila již padesáté narozeniny.

Na to, jak se oslavenkyně Victoria změnila, se podívejte v galerii.

Související články

2024-04-17T03:24:57Z dg43tfdfdgfd