PODMANIVé TóNY BURGUNDSKéHO čI MERLOTU JSOU HITEM ROKU 2024: BARVY VíNA SLUší KůžI I úPLETůM A SKVěLE VYNIKAJí NA DOPLňCíCH

Působivá, svůdná a velmi elegantní. To je barva černých třešní nebo burgundského vína a rozhodně by letos neměla chybět v žádném dokonale sladěném šatníku.

Pojmenování má snad více než je samotných jejích podtónů. Tajemný odstín tmavočervené barvy ale všechna přirovnání skvěle podtrhuje svým kouzlem. V současných kolekcích se snad nenajde zvučné jméno, které by tuto trendy tmavočervenou krasavici přehlédlo.

Trendy barva jara 2024: Hitem bude univerzálně slušivý odstín nebesky modré, stačí najít ten správný tón

Šatník v barvě vašeho oblíbeného ročníku

Na podzim odstíny merlotu či jiných červených vín obsadily mola všech promovaných módních kolekcí budoucnosti a s jarem je tu máme v plné parádě. Současné nevlídné počasí navíc hraje tomuto sice temnému, o to však podmanivějšímu odstínu do karet.

Bordó, merlot nebo černé třešně?

Takže, pokud doma ještě nemáte nic v odstínu bordó, je ten správný čas s tím něco udělat. A rozhodně nemusíte troškařit. Nosí se doslova na všech pozicích a dopřeje vašemu šatníku ryze elegantní a tajuplně smyslný náboj.

Nesmrtelná červená rtěnka: Žhavý trend roku 2024 a stálá obyvatelka všech kosmetických taštiček bude slušet i vám

Burgundská sluší kůži i úpletům

Za must have tak lze nyní považovat třeba sukni koženého vzhledu v některém z dechberoucích temně rudofialových odstínů, bodycon či úpletové šaty a topy nebo na jaře tak nepostradatelný trenčkot.

Potřebovat také rozhodně budete některý z burgundsky červených doplňků, především kabelky všech tvarů a velikostí jsou skvělým způsobem jak trendy barvu angažovat. Neodolatelně ale vyhlíží i kompletně vínové looky a meze se nekladou ani výběru materiálu.

Na výběr trendy kousků v neodolatelném odstínu se můžete podívat do naší fotogalerie.

Související články

2024-04-22T07:30:51Z dg43tfdfdgfd