Lifestyle

Trending:


5 způsobů, jak použít provaz v dekoraci vašeho domova

Při hledání dekorace, která odráží osobnost a styl, se často uchylujeme k přírodním materiálům a ručně vyráběným prvkům, abychom naše prostory obohatili o teplo a charakter. Jedním z těchto všestranných a podceňovaných materiálů je provaz. O post 5 způsobů, jak použít provaz v dekoraci vašeho domova apareceu primeiro em DecorStyle.


Jaké je pro vás ideální americké město na základě vaší osobnosti?

USA s 50 státy a tisíci obcemi nabízejí rozmanité možnosti pro obyvatele všech preferencí. Lidé, kteří mají podobné zájmy a preference, se často přiklánějí k lokalitám, které jim poskytují takový životní styl, jako je hojnost slunečního svitu nebo široký výběr vín. Zajímá vás víc? Prohlédněte si tuto galerii a objevte ideální destinace, které nejlépe vyhovují vaší osobnosti a preferencím.


Outfity Meghan Markle na návštěvě Nigérie: Elegantní šaty se speciálním významem i ležérní styl

Meghan Markle s princ Harry společně vyrazili na třídenní návštěvu do Nigérie. Pár přijel v pátek na pozvání náčelníka štábu obrany a o víkendu se zúčastnil nejrůznějších akcí. Patří mezi ně setkání se členy služby ve vojenské nemocnici, návštěva školy, školení s charitativní organizace apod. Pojďme se podívat, jak vypadal během těchto dnů Meghanin šatník.


Nejoblíbenější recept Terezy Bebarové: Kváskový chléb mě naučila Petra Burianová, kvásek jsem pojmenovala Evžen

Tereza Bebarová se ocitla v gastronomickém světě tak trochu náhodou. Zavedlo jí do něj moderování pořadu Peče celá země. Díky němu si postupně našla cestu k pečení, která vyústila až k oblíbené show Buchty po ránu s Josefem Maršálkem. Jaký je její nejoblíbenější recept?


Znamení, která dávají přednost rodinnému životu. Raky a Býky na party moc neužije

V současném hektickém světě plném neustálých změn se rodina stává pro mnoho lidí útočištěm, bezpečným přístavem, kam se po celém dni rádi vrací. Někteří lidé však mají vrozené sklony k tomu, aby rodinu dávali vždy na první místo. Cítí hlubokou potřebu být s těmi, které milují. Vliv na to má i to, v jakém znamení zvěrokruhu se narodili.


Masová migrace: důvod, proč se ptáci stahují do měst

Pojem stěhovavý pták není ničím novým. Již v dětství jsme se dozvěděli, že ptáci odlétají na zimu na jih, kde hledají úkryt a potravu. Zajímavějším pojmem je migrace některých ptáků do měst. Co chtějí ve městech a jak jim můžeme pomoci přežít? Podívejte se do této galerie a dozvíte se vše o tom, proč se ptáci stahují do měst.


Jak pěstovat zahradu bez půdy

Ve světě, kde se betonové džungle rozrůstají a pohlcují krajinu, je pro lidi obtížné vyčlenit si dostatek prostoru pro pěstování rostlin a zeleniny. Ale i když se města zvětšují a zahrady zmenšují, v zemědělství probíhá tichá revoluce: bezorebné zemědělství. Možná vás zajímá, zda je skutečně možné, aby rostliny rostly bez půdy. A pokud ano, o kolik je to skutečně lepší ve srovnání s tradičními metodami zahradničení? Odpověď na tyto a další otázky najdete v této galerii, kde odhalíme všechna tajemství, která se skrývají za tímto nepolapitelným zahradnickým postupem.


Jak na sladkou a chutnou mrkev? Ochraňte ji před škůdci a zvolte správné místo pro pěstování

Jak je to s pěstováním mrkve? Proč je zásadní výběr vhodného stanoviště? Jak pěstovat a chránit mrkev před škůdci bez chemie, abyste se mohli radovat z vlastní úrody v podobě chutné a sladké mrkve?


Proč jsme si začali odstraňovat tělesné ochlupení?

Nemuset se holit nebo voskovat bylo udáváno jako největší výhoda pro ženy během pandemie. A proč by chtěly? Je to obvykle bolestivé, drahé, nepohodlné a/nebo časově náročné. Mnoho žen se cítí, jako by musely nebo si často myslí, že je to jejich rozhodnutí, i když jsou to v realitě dekády tlaku společnosti, které ovlivnily tyto rozhodnutí. Mnoho žen začíná odstraňovat tělesné ochlupení v mladém věku, ale málo z nich ví, proč toto vůbec začalo. Během několika let tělesné ochlupení změnilo dynamiku pohlaví, sjednotilo třídy, definovalo ženství a ovládalo ženy pomocí studu, to se teď ale mění. Prokliněte, aby jste se podívali na informace, které podle CNN, říkají, kdy začalo odstraňování ochlupení těla a jak se to dnes mění.


Městské zahradničení: co je potřeba k pěstování plodin ve městě

Mnoho lidí žijících ve velkoměstě se spoléhá na zemědělce z blízkého i vzdálenějšího okolí, kteří jim dodávají produkty na stůl. Koneckonců je to efektivní a nevyžaduje to mnoho úsilí. Ale přemýšleli jste někdy o tom, co by se stalo, kdyby se potravní řetězec náhle zhroutil? Dokážeme se o sebe postarat sami? Nedostatek potravin je velmi reálnou možností a obyvatelé měst musí být schopni se o sebe postarat sami. Zaujalo vás to? Klikněte na následující galerii a podívejte se, jak můžete pěstovat plodiny mezi betonem!


Konec odřeným stehnům. Pomůžou vám speciální návleky, mazání nebo třeba lubrikant

Je tu krásné, teplé a sluneční počasí, a tak máte jistě radost, že zas ze skříně můžete vytáhnou pohodlné šaty a sukně. Jen ne všechny ženy si nošení těchto letních kousků užívají. Pocení stehen, která se třou o sebe, totiž dokážou způsobit opravdu bolestivé opruzeniny či odřeniny na kůži. Pokud i vás trápí tento dost nepříjemný problém, pak se vám určitě budou hodit naše šikovné rady a tipy…


Jak daleko od plotu můžeme vysadit stromy a keře?

Jarní paprsky nás pomalu lákají do zahradnictví a možná si hodláte dokoupit keře, případně stromy, kterými buď chcete zakrýt nevzhledný plot, či jen vizuálně oddělit pozemek od vedlejšího. Věděli jste, že podle zákona musíte dodržet určitý odstup od plotu, abyste si nezadělali na nepříjemné dohadování se sousedem? Jak je to podle zákona Zákon říká, že […]


KVÍZ: Vyznáte se v plemenech koček? Vyzkoušejte zábavný kvíz plný roztomilosti

Kočky jsou oblíbenými domácími mazlíčky, kterých existuje mnoho plemen. Poznejte některé z nich blíže a také vyzkoušejte své znalosti v kvízu.


Proč praskne houskový knedlík. Radíme začátečníkům

Houskový knedlík je v našich krajích oblíbená příloha, která ale dokáže začátečníky někdy pěkně potrápit. Některým problémům lze ale snadno předejít. Jak je tomu ale s praskáním, které snadno pokazí vzhled jinak pěkného knedlíku?


Známe čtyři pravidla pro úspěšné pěstování rajčat. To bude úroda!

A máme po tzv. zmrzlých mužích! To znamená, že se naplno rozjede zahrádkářská sezona. Možná i vy už máte sazenice rajčat doma – ať předpěstované ze semínek, nebo koupené. Zjistěte, jak se o ně postarat tak, abyste si zaručili bohatou úrodu.


Věci, ve kterých měli rodiče pravdu

Ti, kteří jsou za nás zodpovědní v dětství, jsou obvykle první, kdo nám dávají rady. Často - i když ne vždy - jsou to naši rodiče. Když jsme vyrůstali, všichni jsme poslouchali, jak nám rodiče říkají „dělej tohle“ nebo „nedělej tamto“. Pořád nás upozorňovali, abychom si neustále na něco dávali pozor, a když jsme jim oponovali, řekli nám jen „pochopíš to, až budeš starší“ nebo něco v tom smyslu. Ukázalo se, že naši rodiče měli v mnoha věcech pravdu! Možná dokonce víc, než jsme si ochotni připustit. Projděte si galerii a uvidíte, jestli se v tom najdete.


Má vaše heslo 8 znaků? Změňte ho okamžitě, není bezpečné

Hesla jsou v současnosti bránou k vašim datům, k vaší online internetové stopě, k vašim profilů všude možně také k vašim kontaktům nebo třeba financím. Proto je naprosto základní zvolit dostatečně silné a bezpečné pro všechny vaše účtu a profily. Jak je vaše heslo bezpečné si můžete zkontrolovat v naší přehledné tabulce. Souvisejicí články Dejte si pozor při nákupu auta: muž chtěl pořídit traktor, přišel o 100 tisíc Uživatelé mobilů Samsung,...


Kdo je nejvíc sexy žena, která NEžije?

Tyto nádherné ženské celebrity už nejsou mezi námi, ale jejich vzhled přetrvává navždy. Kdo je tedy nejvíc sexy ženou, která NEžije? Prohlédněte si galerii a podívejte se na tyto úžasné, urostlé a sofistikované hvězdy.


Vaše provinilé potěšení podle vašeho hvězdného znamení

Naše provinilá potěšení mohou hodně napovědět o tom, jaký jsme člověk. Jsou věci, které děláme, abychom si ukrátili čas, a to jen proto, abychom si odpočinuli a uvolnili se. Tyto činnosti nám do života moc nepřidávají a možná se k nim hned nepřiznáme, když se nás na ně někdo zeptá, ale věděli jste, že vaše hvězdné znamení nám napovídá, které z nich jsou pro vás nejvhodnější? Klikněte na galerii a objevte své provinilé potěšení podle svého hvězdného znamení.


Oblečení na pracovišti: Jak je to s výpovědí pro nevhodné oblékání a příspěvkem na ošacení

Jak je to s oblékáním do práce? Může zaměstnavatel dát výpověď z důvodu nevhodného oblečení? Co a kdy může nařídit? Jak je to s příspěvkem na ošacení?


Levnou hořkou sůl se vyplatí mít vždy po ruce. Zachrání žloutnoucí sazenice a podpoří tvorbu plodů

Levnou hořkou sůl se vyplatí mít vždy po ruce. Zachrání žloutnoucí sazenice a podpoří tvorbu plodů. Když zářivě zelená barva mladých sazenic začne blednout do bledě žluté, je to jasný příznak problémů, které často ukazují na nedostatek některých živin, který může bránit optimálnímu růstu a vitalitě rostlin.


Chcete vypadat jako s filtrem? Make-upy a triky pro pórovitou pleť

Jemné linky, rozšířené póry a v nich zanesený make-up. Dopadá takhle vaše líčící rutina, ať se snažíte jak chcete? Pórovitá pleť je pro nanášení make-upu oříšek, ale neznamená to, že nemůžete dosáhnout (téměř) dokonalé pleti. Následujte naše tipy a budete vypadat, jako byste nosila filtr Paris i ve skutečnosti.


Sex po porodu nemusí být na bodě mrazu. Do hry vás vrátí jednoduchý návyk, tvrdí studie

Mnoho rodičů se po narození dítěte potýká s obnovením svého sexuálního života. Také by se žádná žena neměla cítit nucená k rozpustilým hrátkám, když prožívá bezesné noci, výkyvy hladin hormonů a zvládání všech nároků spojených s péčí o novorozence. Rovněž každá žena prožívá po porodu různé tělesné změny, které mohou způsobit, že se necítí tak přitažlivá, jako předtím. Komunikace je v takových situacích klíčová, ale ne vždy jednoduchá. Co může...


Runové horoskopy od 16. května 2024: Berani uzdraví staré rány, Váhy nastaví hranice

Býky tíží svědomí. Blíženci naleznou pomoc ve svém srdci. Raci hodně přemýšlí nad životem. Jaké budou následující dny, to poodhalí tajemné runy.


Test: Samsung QE55QN85D – televizor, který si za rok určitě kupte

Po roce přichází Samsung zase s obměnou své řady Neo QLED televizorů s miniLED podsvícením. Již čtvrtá generace je označena písmenem “D” a opět přináší řadu zajímavých inovací. Souvisejicí články Test: ViewSonic M10 – zářivé barvy, trojitý laser a pohledný design Test: Hama Passion Clear II – jedny z nejlépe hrajících levných TWS sluchátek, kdyby jen... Test: Huawei Watch Fit 3 – velmi přesné a krásné fitness hodinky Test: Hama Smart venkovní IP...


Nejlahodnější hráškové recepty: Připravte si vynikající omeletu nebo jemnou hráškovou polévku

Svěží zelený hrášek je jedním z neodmyslitelných symbolů léta. Je to s ním ale podobné jako s chřestem, jeho sezona je velmi krátká.


Tajemství krásných vlasů Ivy Kubelkové: Vyživující olej, produkty bez chemie a ikonická žehlička

Moderátorka Iva Kubelková (47) se pyšní nádhernou lesklou hřívou, stejně jako její dcery Natálie (19) a Karolína (15). Prozradily nám, jakými produkty o vlasy pečují a jací jsou jejich pomocníci při vytváření účesů doma. Jejich tipy uvítá každá žena toužící po krásných a zdravých vlasech.


Počítač ve tvaru boty? Podívejte se na ty nejšílenější sestavy, nad kterými zůstává rozum stát

V lednu tohoto roku představil výrobce počítačových periferií Cooler Master jeden ze svých prvních plnohodnotných počítačů. A hned se rozhodl jej zpracovat trochu nestandardní formou – vypadá vlastně jako sneaker, speciální druh tenisky. Jenže tento počítač od Cooler Master není jediným bizárem své kategorie. Souvisejicí články Z laboratoře do reálného provozu: Google plánuje nasazení 3D videotelefonie Windows už zase mění rozložení jedné ze...


Zbytečné chyby, které dělají nejen začátečníci při pěstování hortenzií. Čeho se vyvarovat, abyste se zbytečně nepřipravili o květy

Hortenzie patří mezi nejoblíbenější zahradní keře, ale na jejich pěstování si troufne jen málokdo. Mají totiž pověst rozmarných krásek, které si dokážou postavit hlavu a nekvetou buď vůbec nebo jen slabě. Zkuste se podívat, jestli neděláte při pěstování hortenzií některou z následujících chyb.


VIDEO: Vyhrajte boj se zvířecími chlupy, bahnem a dalšími nečistotami, které mazlíčci přinesou z venku domů

Asi tušíte, že mít doma zvířátko, přináší nejen hromadu radosti, ale i nějaké ty starosti. Jednou z každodenních je boj s chlupy a nepořádkem, který přinesou z venku. Přinášíme jednouché tipy, jak tento boj úspěšně vyhrát. A protože máme zvířátka doma, vyzkoušeli jsme za vás a opravdu fungují! Jak vyhrát boj s chomáčky jemné zvířecí srsti? Jednou z variant […]


Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi

Vyhazovat staré pečivo je škoda. Třeba tvrdší rohlíky můžete zužitkovat při přípravě dobrot, kterými potěšíte celou rodinu. A nemusí vždy jít pouze o klasickou žemlovku, ale i mnoho dalších pokrmů, které zasytí, jejich výroba je snadná a nestojí moc peněz.


Velkolepé hroby slavných osobností

Zatímco někteří slavní lidé jsou pohřbeni na nenápadných hrobech, jiným byly na jejich památku postaveny krásné pomníky. Prohlédněte si tuto galerii a zjistěte, kde se nacházejí některé z nejúžasnějších hrobů slavných lidí.


ELLE Live: Zhlédněte přehlídku návrháře Martina Kohouta

Zhlédněte to nejnovější, co středečního večera představil návrhář Martin Kohout. Držíme vám místo v první řadě, tak se pohodlně usaďte a sledujte.


Podivné dějiny britské královské rodiny

Stejnopohlavní vztahy a nebinární genderové identity existovaly v historii vždy. A platí to i pro britskou královskou rodinu. Co přesně se dělo mezi britskými královskými rodinami za dveřmi paláce, se už nikdo s jistotou nedozví, ale existuje mnoho příběhů, a dokonce i důkazů, že některé z těchto královských rodin přitahovaly osoby stejného pohlaví, a dokonce se projevovaly mimo genderovou binárnost. V této galerii vás zavedeme do minulosti a prozkoumáme queer historii britských královských rodin. Klikněte a zjistěte více.


Nejlepší doplňky stravy pro posílení imunitního systému

Jak zajistíme, aby byl náš imunitní systém v dobré kondici? Existuje několik věcí, které můžeme udělat pro jeho posílení, včetně konzumace správných potravin, cvičení a doplňování stravy o specifické živiny. Tyto doplňky sice nenahradí zdravou a vyváženou stravu, ale mohou pomoci posílit náš imunitní systém. Klikněte na článek a začněte posilovat svou imunitu ještě dnes.


Perfektní playlist pro každý moment vašeho života

Zaznamenali jste někdy, že určité hudební skladby zní, jako by byly vytvořeny přímo pro vás? Některá slova v textech nám dodávají sílu překonat překážky, zatímco jiná přenášejí vzrušení z nově objeveného románku nebo bolest ze zlomeného srdce. Nelze popřít, že mnohé písně mají schopnost zapálit inspiraci v našich životech. Ale která skladba nejlépe odráží to, co se právě teď děje vám? Projděte si galerii a najděte tu, která vám sedí dokonale!


Poznejte marmorato a jak ji aplikovat

Marmorato je dekorativní malířská technika, která imituje vzhled mramoru, poskytující elegantní a sofistikovaný povrch. Tato technika pochází z Itálie a je široce využívána při vnitřním zařizování k vytvoření luxusních a půvabných prostor. O post Poznejte marmorato a jak ji aplikovat apareceu primeiro em DecorStyle.


Díky těmto radám budete vypadat bohatší

Peníze přicházejí a odcházejí, ale vypadat bohatě můžete pořád. Zatímco čekáte, až vám na účet přijde velká výplata, proč se nesnažit aspoň vypadat bohatě? Mohlo by vám to dokonce pomoct doopravdy zbohatnout! I když peníze nejsou všechno, mít hezké věci není na škodu. Zajímá vás víc? Prohlédněte si tuto galerii a zjistěte, jak vytvořit dojem bohatství, aniž by vás to skutečně stálo majlant.


Líčení podle princezny Diany: Její milovaný make-up produkt je hitem roku 2024

Stejně jako v módě, i některé kosmetické trendy mají cyklickou povahu. Mezi takové patří barevné řasenky, konkrétně nostalgická modrá. Dejte této barvě znovu šanci a objevte nejžhavější kosmetický trend letošního roku.


Jak připravit balkon na léto: Tipy na úpravu a dekorace pro dokonalý letní relax

Příchod letních měsíců přináší touhu po venkovním odpočinku a relaxaci na balkoně. Aby byl váš balkon připravený na letní období, je důležité provést úpravy a přidat vhodné dekorace. Dnes se nezaměříme jen na praktické tipy, ale přidáme i hezkou inspiraci. Letní období je ideální k trávení více času venku na balkoně, kde si můžete užít slunného […]


53 způsobů, jak udržet pevné manželství

Manželství je tvrdá práce! Ale stejně jako u většiny věcí v životě, které stojí za to mít, je i tato dřina tím, co vás donutí ocenit, jak je vaše manželství důležité. Život je náročný a manželství není výjimkou. Své manželství i jeden druhého však můžete posílit tím, že věnujete čas a úsilí vytváření laskavých gest. Prohlédněte si tuto galerii a objevte nejlepší způsoby, jak udržet silné manželství! Inspirováno svatebním blogem Sandals.


Generace Z a láska: Proč jde romantika stranou?

Generace Z opět přepisuje pravidla. Takzvaní zoomers posouvají společenské konvence v oblasti lásky, vztahů a sexu. Zdá se, že v přístupu ke svému milostnému životu volí pragmatičnost, nikoli romantiku. Svědčí o tom třeba rozmach situationships.


Jak na dokonalý steak: Přidejte cukr a maso vyndejte z lednice hodinu předem

Dobrý steak je jídlo, kterým potěšíte každého milovníka masa. Aby byl výsledek dokonalý, je potřeba věnovat péči přípravě. Pokud chcete steak tmavě hnědý na povrchu a růžový uvnitř, musíte trochu závodit s časem. Anebo použít cukr.


Potraviny s vysokým obsahem soli, které vás možná překvapí

Někdy je snadné zapomenout, kolik soli je v jídle, které jíme. Často je snadné se domnívat, že pokud to se solí u stolu nepřeženeme, není to žádný problém. Problém však spočívá v tom, že velká část toho, co konzumujeme, už obsahuje příliš mnoho soli, i když si ji sami nepřidáváte. Prohlédněte si následující galerii a zjistěte, které potraviny mají vysoký obsah soli.


Co obsahují a jak se vyrábějí surimi tyčinky: Těší se velké oblibě, krabí maso v nich však nehledejte

Zajímá vás, co se nachází uvnitř oblíbených růžových tyčinek, ze kterých se často připravují saláty, sushi rolky nebo pomazánky? Prozkoumali jsme pro vás složení, výrobu i nejzajímavější recepty z krabích tyčinek.


7 receptů na jahodové dezerty: Dortíky, řezy i poháry chutnají báječně

Jahodové dezerty jsou výborné, osvěžující a lákavé na pohled. Jahody je doplňují nejen svou chutí, ale i výraznou barvou. Dezerty jsou vítané pro slavnostní příležitosti i jako sladká tečka po výborném obědě.


Orchidej: vyzkoušejte přírodní hnojiva, která stimulují kvetení

Na orchidej si můžete koupit komerční hnojiva, která jí dodají potřebné živiny. Spousta zahradníků ale zjistilo, že si vystačí i s hnojivy, které vyrobí doma. Tato hnojiva navíc mohou být způsobem, jak zpracovat zbytky, které bychom jinak vyhodili, popřípadě vložili do kompostu. Díky tomu jsou způsobem, jak můžete ušetřit peníze hned dvakrát. Co se hodí jako orchidejové hnojivo?


Nejvyšší stromy světa a místa, kde je můžete obdivovat

Některé z nejvyšších stromů na světě svou výškou snadno překonávají stavby vytvořené člověkem, jako je Socha Svobody, Kapitol Spojených států amerických nebo londýnský Big Ben. Přírodní věže jsou vskutku majestátní svou velikostí, některé z nich měří přes 100 m od vrcholu k patě. Kdo je však králem korun stromů a jací jsou jeho nejbližší soupeři? Proklikněte se a podívejte se na nejvyšší stromy světa a pak zjistěte, kde je můžete obdivovat.


Je lepší elopement (útěk), než klasická svatba?

Svatba by měla být oslavou. I malá svatba se však může proměnit ve velkou produkci, jakmile se k tomu přidají rodinné spory a logistické noční můry. Možná proto se stále více párů rozhoduje pro útěk. To neznamená, že nemůžete uspořádat samostatnou „oslavu“ se svými blízkými, jen to bude mnohem méně stresující a nákladné na organizaci... Jaké jsou ale další výhody útěku a měli byste o něm uvažovat jako o alternativě pro svůj velký den? Klikněte na galerii a dozvíte se více.


Vynálezy, které jsou mnohem starší, než si myslíte

Často si představujeme, že mnoho inovativních věcí, které považujeme za samozřejmost, je alespoň relativně nových. Ale není tomu tak vždy! Někdy sahá historie vynálezů mnohem dál, než bychom kdy tušili. Prohlédněte si následující galerii a zjistěte, které vynálezy jsou mnohem starší, než jste si mysleli. Klikněte dál!