PROč NEPOUžíVAT KARTONOVé KRABICE K UKLáDáNí NEPOUžíVANéHO OBLEčENí A CO DěLAT MíSTO TOHO

Při ukládání oblečení byste měli zajistit, aby bylo řádně chráněno. To zahrnuje zabránění vlhkosti, zamezení přístupu škůdců, kteří by mohli požírat látku, a další metody prevence poškození.

Proto ukládání oblečení není tak jednoduché, jako jen hodit věci do krabice a uložit je do skříně. Pokud máte po stěhování doma kartonové krabice, může vás lákat je použít k ukládání svého oblečení.

Má zapnutá klimatizace pořád šetří energii?

Toto je pohodlná možnost, když už máte krabice po ruce, ale je to běžná chyba při ukládání oblečení. Neměli byste znovu používat kartonové krabice k ukládání nadbytečného oblečení, protože je milují škůdci, nejsou vodotěsné a mohou vydávat zápach. Uložte své oblečení do plastových nádob s víkem.

Pokud jste doufali, že ušetříte trochu peněz tím, že znovu použijete stěhovací kartonové krabice, může vás tato zpráva trochu zklamat. Nicméně, nakonec ušetříte více peněz v dlouhodobém horizontu, když zabráníte poškození oblečení. Je mnohem levnější koupit pár plastových nádob, než nahrazovat celé krabice s oblečením. Velkou výhodou plastových nádob je, že je můžete používat mnoho let. Když vyndáte sezónní oblečení, můžete nádoby použít k ukládání jiných věcí, dokud nenadejde čas vrátit staré oblečení zpět, čímž ušetříte místo ve skříni.

Používejte plastové úložné nádoby místo kartonových krabic

I když plastové krabice poskytují lepší ochranu než kartonové, stále existuje několik věcí, na které byste měli myslet, než je koupíte. Ukládání do plastových nádob může také způsobit poškození, pokud nepřijmete potřebná opatření. Oblečení uložené v průhledných nádobách je vystaveno riziku vyblednutí, pokud je vystaveno slunečnímu záření. Zvažte použití nádob v pevných barvách, pokud plánujete uložit své věci do skříně nebo jiné oblasti vašeho domu, která dostává hodně slunce.

Před zabalením oblečení můžete dno nádob vyložit starými bavlněnými prostěradly, které máte doma. To pomůže zabránit tomu, aby se vaše oblečení zachytilo na dně plastové nádoby nebo se o něj třelo. Po důkladném zabalení uložte nádoby mimo podlahu. To ztíží škůdcům přístup. Samozřejmě, nádoby se nerozpadnou při styku s vodou, jako by to udělaly kartonové krabice. Přesto může být ve vašem zájmu udržet je mimo zem a daleko od možných záplav, které by mohly poškodit váš domov nebo úniky vody.

Zdroj: HouseDigest

Buďte informováni o novinkách na naší stránce na Facebooku.

Tento obsah byl přeložen pomocí AI.

O post Proč nepoužívat kartonové krabice k ukládání nepoužívaného oblečení a co dělat místo toho apareceu primeiro em DecorStyle.

2024-05-22T19:42:08Z dg43tfdfdgfd