PřIFOUKNUTá LELA SCHYTALA DRSNý HEJT. STEJNě JAKO DARA ZNECHUTILA VLASTNí FANOUšKY

Lela Ceterová patří mezi milovnice estetických úprav. Blondýnka podstoupila hned několik zákroků. I tentokrát se na svých sociálních sítích neopomněla pochlubit tím, že si nechala napíchat rty. Místo lichotivých komentářů však přišla nekompromisní kritika. "Proboha, už toho bylo dost," rozčilují se sledující. 

Lela Ceterová u svých fanoušků nezabodovala. Na sociální sítě dala příspěvek, ve kterém přiznala, že si nechala napíchat rty. U sledujících však pohořela a manželka bijce Karlose Vémoly byla zasypána ze všech stran kritickými komentáři. Lidé její úpravě dávají velký palec dolů.

"Ženská krása je nádherná ve své rozmanitosti. Každá z nás se chceme líbit sobě a svému okolí. Je velmi důležité cítit se krásně díky zevnějšku i po duševní stránce. Estetické úpravy lidi velmi rozdělují v názorech, což je naprosto v pořádku, nemůže se všem líbit to stejné, ale důležité je, abychom se naučili s úctou a porozuměním respektovat i opačné názory," napsala Lela, ale už jako by předem snad tušila, že to od svých sledujících pořádně schytá.

Lela si ještě před rokem nechávala rty zmenšovat

"Tohle už je fakt moc. To už je snad nemoc. Závislost. Není nad přirozenost," napsala Silvia. "Ty rty jsou takhle opravdu ošklivé," přidává se i Simona. Lela si hejty nenechala ovšem líbit: "Děkuji za váš názor, přeji vám krásný den," odvětila. "Lelo, to snad ne. Já tě tak bráním, že jdeš do sebe, chodíš i umírněněji oblékaná, a ty to tam zase napereš," smutní Marcela.

Lela Vémola si odskočila od sporáku: Předvedla slušivou eleganci i kabelku za desetitisíce

Tento zákrok je o to víc překvapivý, protože Ceterová si před necelým rokem nechala rty zmenšovat a tvrdila, že je nadmíru spokojená. "Velmi dlouho jsem uvažovala o zmenšení svých rtů. Dnes přišel ten den a odhodlala jsem se tento zákrok podstoupit. Myslím si, že mě menší rty omladily a zároveň mi zjemnily rysy tváře," rozplývala se tehdy na Instagramu.

Související články

2024-05-07T09:59:15Z dg43tfdfdgfd