ROMAN (41): Z NOSTALGIE JSEM ZAVOLAL SVé BýVALé MILENCE. ŠOKOVALO Mě, JAK DNES VYPADá

Roman se v manželství trochu nudí. Dlouho přemýšlel nad tím, jak dál. Zkusil se ozvat ženě, s kterou kdysi prožil vášnivý románek. Nebyl ovšem připravený na to, jak moc se změnila.

Chápu, že nikdo z nás nemládne. Ovšem to, co se stalo s Alicí (42), se mnou zamávalo. Jak mohla opravdu hezká ženská za deset let, co jsme se neviděli, tak zestárnout?

Radovan (39): Milenku mám jen kvůli manželce. V ložnici odmítá dělat věci, které mám rád

V manželství jsem se nudil

Jsem ženatý jedenáct let a i když mám svou ženu rád, něco mi prostě chybí. Nevím, jak bych to popsal. Máme pravidelný sex, manželka pečuje o děti a domácnost, vlastně by mi nemělo nic chybět. Ale přesto to tak necítím.

Je to ta slavná krize středního věku? Vůbec netuším. Měl jsem zkrátka takový zvláštní pocit. Jenže mě nelákalo pořídit si motorku, začít boxovat a balit mladé holky. Jen jsem prostě přemýšlel nad minulostí. Věcmi, které se mi povedli, nebo jsem je naopak šíleně podělal.

Přišlo mi, že kdysi jsem si užil víc zábavy. S rodinným životem se to rozhodně nedá srovnávat...

Zdeněk (40): Ztratil jsem mladou milenku a manželka se chce rozvést. Vůbec nevím, jak jsem to všechno mohl takhle zpackat

Setkal jsem se s bývalou milenkou

Jak jsem tak z nostalgie procházel čísla v telefonu, u jednoho jsem se přistavil. Patřilo Alici. Kdysi jsme spolu spávali. Já už byl zasnoubený, ona vdaná, ale to nám nepřekáželo. Ta chemie mezi námi odbourala všechny pocity viny.

Při té vzpomínce jsem se musel pousmát. Co asi dnes dělá? Jak vypadá? Tyto myšlenky mě pronásledovaly několik dní. Tak jsem se rozhodl, že jí zavolám. Šel jsem do toho hned, abych si to třeba nerozmyslel.

Její hlas jsem poznal okamžitě. Byla překvapená, že mě slyší. "Copak, stýská se ti?" zasmála se. "A víš, že ano?" řekl jsem. Na chvíli se odmlčela. Využil jsem toho a pozval ji na kafe. Souhlasila.

Karel (34): Během manželské krize jsem si našel milenku. Měl bych být šťastný, ale nejsem

Moje bejvalka vypadá hrozně

Zatímco hlas měla stejný, na první pohled jsem ji málem nepoznal. Ztloustla a vrásky v obličeji se snažila maskovat pořádnou vrstvou líčidla nebo čeho. Já se v těchto věcech nevyznám. Ale rozhodně vím, když je něčeho moc. Na ní bylo moc všeho.

Vykládali jsme si o dětech, vztazích a práci. Zatímco kdysi mě neuvěřitelně přitahovala, teď jsem k ní nic sexuálního necítil. V jednu chvíli mi položila ruku na stehno, ale nijak jsem nereagoval. A tak jsme se oba vrátili ke svým životům.

Nemůžu říct, že bych se po tom setkání v manželství nudil méně. Ale pochopil jsem, že minulost je lépe nechat v minulosti. Místo hezké vzpomínky na milenku už budu mít napořád před očima tu ošklivku, která z ní je dnes.

Další příběhy ze života →

Radek (40): Totálně jsem to zvoral. Teď nemám manželku ani mladou milenku

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-03-29T16:22:25Z dg43tfdfdgfd