SPADLá RAMENA SLUší KAžDé POSTAVě: VELKORYSE ODHALUJíCí STřIHY TOPů A šATů ASPIRUJí NA MóDNí HIT LéTA 2024

Topy odhalující ramena se vrací na módní výsluní. A vděčí za to nejen příjemnému počasí. Troufáme si tvrdit, že po něm brzy také zatoužíte. Víte ale, jak je nosit, aby pěkně vynikly a komplexní outfit vypadal vyváženě a přitažlivě? 

Jejich kouzlo jsme objevili už s hřejivými úplety vyvedenými v tomto oblíbeném střihu, které oslovily svět módy v zimních měsících. A nyní vyklízí prostor pro stejně neodolatelné jarní a letní kousky, jenž vystaví slunci a obdivným pohledům naše ramena a šíji.

Módní trend jako třpytivý suvenýr od moře: Nosí se kabelky věrně napodobující škeble a lastury

Odzbrojující módní prvek se vrací

Topy odhalující ramena, a lhostejno, zda zvládnou rovnou obě najednou, nebo se v duchu asymetrie pustí jen do poloviční práce, jsou nyní absolutním hitem. Aby ale takový model náležitě vynikl, vždy je nutné dobře k němu vybírat ty správné spodní díly.

Trendy vzor sezóny: Výrazné vertikální pruhy všech barev svědčí postavě a oživí i fádní střihy

Šaty oblíbeného střihu vyhlíží vždy elegantně

O starost méně máte v případě, že si střih odhalující ramena vyberete v podobě šatů. I ty jsou totiž stále oblíbenější, a s protěžovanou bodycon či přiléhavou siluetou a oblibou úpletů nemohly zůstat opomenuty.

Trochu práce už ale dá kombinování topů se spodními díly. Pokud vás okouzlil kousek volnějšího střihu, nezapomeňte jej vyvážit jednoduchými kalhotami s úzkými nebo rovnými nohavicemi i podobně jednoduše střiženou sukní.

Jako rozkvetlá louka. Trendy jara 2024 oblékly módu i doplňky do květů všech tvarů a velikostí

Topy na tělo lze snadno kombinovat se spodními díly

S přiléhavými topy odhalujícími ramena je to mnohem jednodušší. Skvěle se vyjímají ve společnosti velmi módních kalhot s širokánskými nohavicemi i podobně rozevlátých sukní, stejně, jako jim to sluší ve dvojici s minisukní áčkového střihu nebo s džínovými šortkami.

Doporučené video: Jak nosit rozevláté saténové sukně.

Nezapomeňte ani na doplňky

Pohodlně, ale elegantně dopadne jednoduchá kombinace přiléhavého topu se spadlými rameny s džínami všech střihů i stylů. Aby to ale nebyla nuda, můžete někdy zkusit přidat výrazný doplněk, dlouhé náušnice, nápadný náhrdelník, zkrátka trochu lesku. Na nahé a třeba i lehce sluncem políbené kůži třpytivé doplňky patřičně vyniknou.

Inspirativní výběr trendy kousků odhalujících ramena najdete ve fotogalerii pod článkem.

Související články

2024-04-30T06:27:28Z dg43tfdfdgfd