STOLETý MUž žIJE SáM, KAžDý DEN říDí A SDíLí TIPY PRO DLOUHý A šťASTNý žIVOT

Stoletý muž žije sám, každý den řídí a sdílí jednoduché tipy pro dlouhý a zdravý život.

+ V ikonické ságě ‘Star Wars’ prozrazuje podrobnosti o svém bouřlivém milostném životě v nové autobiografii

Vincent Dransfield oslavil 110 let s dobrou kondicí a energií, bývalý šéf hasičů z New Jersey žije sám, bez jakékoliv pomoci, vaří si vlastní jídlo, chodí po svém třípatrovém domě a každý den řídí.

Dransfield má skvělé zdraví, ale dědeček narozený v roce 1914 nebyl vždy zastáncem zdravého životního stylu; kouřil 20 let, jí to, co má rád, včetně hamburgerů, čokolády a italského jídla, občas si dá pivo a každý den kávu.

Pro otce jednoho syna, dědečka tří vnoučat a pradědečka sedmi, jsou důvody, proč dosáhl takovétoho věku s takovou vitalitou, štěstí, mléko a dělat to, co miluje. “Měl jsem hodně, hodně, hodně štěstí ve svém životě,” řekl Today.com.

Dransfield, který pracoval 60 let, většinu z nich jako manažer automobilových dílů, také věnoval více než 80 let služby místní dobrovolné hasičské jednotce, kde byl po určitou dobu šéfem. Když byl dotázán, co mu přineslo štěstí a co ho udrželo naživu, rychle odpověděl: “Hasiči. … Seznámil jsem se s tolika přáteli.”

Jeho hasičští kolegové se stali jeho rodinou, zvláště poté, co jeho manželka, se kterou byl 54 let ženatý, zemřela v roce 1992. Podle jeho vnučky Éricy Listy byla práce v hasičském sboru tím, co ho udrželo šťastného: “Poté, co moje babička zemřela, to bylo to, co ho udrželo v chodu. Každý den chodil na hasičskou stanici, tam byl dva hodiny a všichni staříci tam seděli a povídali si. Bylo to, jako by to byla jeho rodina.”

Ve svém rozhovoru pro Today.com také stoletý dědeček přičítal svou dlouhověkost mléku s Ovomaltinem, které pije každý den po snídani. Bývalý šéf hasičů sdílel svůj denní režim, který zahrnuje rychlou cestu do obchodu a zastávku v místní restauraci, kde si většinu jídel koupí s sebou.

Nakonec pradědeček řekl, že udržování pozitivního myšlení a sdílení lásky mu pomohlo přežít více než sto let: “znát a milovat lidi mě udržuje naživu,” říká Dransfield.

Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI.

The post Stoletý muž žije sám, každý den řídí a sdílí tipy pro dlouhý a šťastný život appeared first on Instafamosos.

2024-04-29T13:58:04Z dg43tfdfdgfd