TAťáNA KUCHAřOVá SI RýPLA DO DNEšNíCH MODELEK: CHYBí JIM PřIROZENOST A VYPADAJí STEJNě

Bývalá Miss České republiky a Miss World Taťána Kuchařová (36) se stala jednou z porotkyň Miss Czech Republic. Mohla proto srovnat a zhodnotit, jak se od roku 2006, kdy zažila svůj úspěch, změnily trendy mezi mladými dívkami bojujícími o titul, jenž prakticky zajišťuje budoucnost v modelingu. A nutno podotknout, že příliš mnoho komplimentů pro mladé modelky neměla.

Krystyna Pyszková letos dokázala zopakovat téměř 20 let starý úspěch Kuchařové a získat korunku Miss World pro nejkrásnější dívku světa. Taťána se však modelingu aktivně věnuje dodnes, a tak má velký přehled nejen o tom, co obnáší být v této branži mezinárodně úspěšnou, ale i jak se vyvíjejí trendy.

Jako jeden z hlavních iniciátorů změn v modelingu za posledních zhruba 20 let Taťána Kuchařová vnímá sociální sítě, které podle ní zcela zničily jakoukoli snahu mladých dívek o přirozenost. „Stejně jako veškerý business, tak i modeling ovlivnily sociální sítě. Ráda bych dnes mezi soutěžícími holkami viděla více přirozenosti,“ posteskla si Kuchařová v rozhovoru pro web eXtra.cz.

My jsme byly takové naturální, fakt se u nás tehdy řešil i každý chlup. Posunulo se to strašně – dneska jsou trend plastiky. Jsou dostupné, ale ne vždy je to ku prospěchu. Ne vše, co vypadá na Instagramu dobře na fotce, vypadá dobře i v reálu,“ zhodnotila sklony ke kosmetickým úpravám i mezi velmi mladými začínajícími modelkami bývalá Miss World Kuchařová.

„Vždy holkám říkám, ať nevypadají všechny stejně. Holky, buďte výjimečné nejen tím, jaká jste osobnost, ale i jak vypadáte. Je strašně důležité, aby každá dívka měla to jiné, to, co ji bude odlišovat,“ dodala Kuchařová o své roli porotkyně při vyhlášení Miss Czech Republic za rok 2024.

Taťánu Kuchařovou letošní úspěch Krystyny Pyszkové na Miss World nadchl:

2024-05-22T16:54:55Z dg43tfdfdgfd