TENTO TýDEN V ULICI: NYKLOVá DěLá žáRLIVOU SCéNU, PROKOP UšTěDří SONě POřáDNOU ťAFKU

Soňa si vychutná svůj podraz na Landovou, která se rozhodne položit funkci. V jednom se ale Soňa přepočítá. Prokopa ještě nemá tak omotaného kolem prstu, jak si myslí. Slušně to zabouří mezi Vilmou a Vildou kvůli Vilmině žárlivosti. Lekci dostane i Lumír, který si myslí, že Vildovi jde jen o jedno a Klímovým vyrazí dech výše požadovaného odškodnění pro oběť Iviny dopravní nehody. Co dalšího se bude dít v Ulici?

Zamilovaná Nyklová

Zamilovaný člověk občas dělá takové věci, že se jeho okolí nestačí divit. A je úplně jedno, jestli mu je patnáct nebo sedmdesát. Vilma Nyklová je toho skvělým příkladem. Přestože jen září a na každé setkání s Vildou se těší jako zamilovaná školačka, má to malý háček. Vilma začne natolik žárlit, že si tím zkazí nejen dnešní rande… Proč Vilma udělá Vildovi žárlivou scénu? A proč z toho bude mít nakonec hlavu v pejru také Lumír, jenž dostane od matky i Kateřiny další velkou lekci?   

Rezignace Landové

Jak si zachovat chladnou hlavu, když se člověku začne všechno sypat pod rukama? Irena Landová si myslela, že se Soninou pomocí ředitelování bez problému zvládne. Teď ale zjišťuje, že jí to začíná přerůstat přes hlavu. Dnes se dostane do bodu, kdy se Soně svěří, že chce na svou funkci rezignovat. Přitom nemá nejmenší tušení, co všechno se v posledních dnech odehrálo za jejími zády, jaká je pravda o jejím selhání… Proč chce Landová praštit s ředitelováním? Jak na to Soňa zareaguje? Kdo a jak se na pochybení Landové podepíše?

Kvíz: Jak dobře znáte nekonečný seriál Ulice? Pojďte se otestovat

Jak dobře znáte nekončený seriál televize Nova Ulice? Patříte mezi věrné fanoušky, kteří si o sobě myslí, že je nic nezaskočí? Pojďte si spolu s námi otestovat své znalosti v našem kvízu a ukažte, jak zdatní v tomto seriálu jste. Užijte si zábavu s celou svou rodinou.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Láska vs. bitva eg otců

Vše rozpoutal boj o neziskovku mezi Milenou Pumrovou a Radkem Mastným okořeněný Mileninou nezkušeností i naivitou. Z neziskovky si pro sebe odklonila několik tisíc, což samozřejmě nezůstalo utajeno. Když to na ni prasklo, Radek toho využil k jejímu sesazení. To bohužel neunikne ani ctihodnému soudci Hermanovi st., jenž chytí stopu a už se jí nepustí. Podle něj by dění kolem neziskovky mohlo ohrozit Jiřího kariéru u policie, a tak začne jednat, aby tomu předešel. Nebude ale sám, kdo se začne vyzbrojovat do další bitvy eg. Něco takového už bude hodně silná káva i na Gábinu, která je u svých rodičů již na ledasco zvyklá. Odtud to bude už jen krůček k rozhodnutí, které všechny velmi překvapí, k rozhodnutí, se kterým se ovšem Jirka nehodlá smířit: „Hele, pojďme si slíbit, že si tu naši svatbu nenecháme otrávit a zkazit,“ navrhne Gábině. Co bude pro Jirku a Gábinu nadějí, že by přeci jen mohlo být ještě všechno jinak?  

Špatné zprávy pro Ivu

Od čeho by se měla odvíjet výše trestu? A kdy by se měl člověk za sebe rázně postavit, i když nepopírá svoji vinu? Klímovi jsou jako rodina opět pevně semknutí, aby podpořili Ivu, která se dozvěděla na státním zastupitelství špatné zprávy. Pro všechny je to docela šok, nikdo nechápe, jak je něco takového možné. „Tohle je tak nehorázný,“ zuří Michal při představě, co mámu i je čeká. Jak to vidí Elen? A co si o tom myslí ostatní?

Lucie Vondráčková: S postavou Soni v Ulici je to dobrodružství, někdy mě překvapí. Památné scény teprve přijdou

Lucie Vondráčková má za sebou bohatou hereckou i hudební kariéru a momentálně se již rok objevuje pravidelně na televizních obrazovkách v seriálu Ulice, kde hraje potvoru Soňu. Jak se do role vžila, s čím se ztotožňuje a jak zvládá každodenní natáčení? To vše prozradila v následujícím rozhovoru.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Velká šéfka

Dění v práci občas člověka natolik pohltí, že zapomene vypnout i v soukromí. To se v poslední době děje také Soně, která si začíná hrát na velkou šéfku. Prokopa bere nejen jako svoji vrbu, ale také jako podřízeného, jenž by měl přispěchat na pomoc pokaždé, když to ona potřebuje. Tentokrát ale Soňa tvrdě narazí. Prokop si od ní totiž nemíní nechat všechno líbit. A dost důrazně jí to dá najevo… Co se mezi nimi stane? Co je pro Soňu docela velká ťafka?    

Související články

2024-04-29T02:45:26Z dg43tfdfdgfd